ripaus joulua saapui kotiin

design, koti & sisustus, lapset, me, pohdintaa

Moi <3 Meillä oli torstaina ihana päivä, kun käytiin aamiaisella ja sen jälkeen Mankkaan sisustusliikkeissä (löytyy Sinimäentie 6 osoitteesta). Siellä on Monday To Sunday, Garden Living ja Country White. Suosittelen lämpimästi siellä käymistä, koska kerralla pääsee kolmeen aivan ihanaan ja toisistaan erilaiseen liikkeeseen. Jokaisesta liikkeestä tarttui jotain mukaan ja nyt aloin hiljalleen rakentamaan joulua kotiin.
Torstai-iltana käytiin MLL:n lapsille järkkäämässä tapahtumassa kaveriperheen kanssa. Käveltiin metsässä pimeää polkua ja lasten oli tarkoitus laskea matkalta löytyviä heijastimia taskulampun avulla. Reitin jälkeen tarjolla oli lämmintä mehua ja keksejä. 🙂 Illalla tehtiin vielä Matildan kanssa lämpimiä voileipiä ja vitsit miten hän osaakin olla jo suureksi avuksi keittiössä. Asettelu hoituu näppärästi ja Matildalta löytyy aitoa kiinnostusta sekä innostusta apurin tehtävään. Mieluusti pidän hänet kaverina keittiössä. 🙂 Meidän lämppäreihin tuli: tomaattipyree, pepperoni, ananas ja aurajuusto. Leivät otti vähän väriä pintaan, kun käytiin saunassa ja ehdin unohtaa koko leivät. Mutta onneksi ne eivät ehtineet paahtumaan korpuiksi eikä makukaan kärsinyt.
Tänään pelkkää rentoilua koko päivä. <3 Ehkä kaivan lisää joulujuttuja, nyt kun jo alkuun pääsin. Ihanaa viikonloppua!

valkoinen joulukoriste ja valosarja puussa / Monday to Sunday
lakritsit / Country White

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

2 kommenttia

  1. Marru 11.11.2017

    Joo täälläkin on jo viritelty joulua kyllä maltillisesti. yrittänyt netistä katsoa kattausvinkkejä kun tulevana viikonloppuna tulee pikkujouluvieraita. Aika ihania olen löytänytkin. Kyllä aikuisellakin on lapenmieli

    Vastaa
  2. Emma 12.11.2017

    Hei, mistä nuo mustat seinähyllyt ovat?:)

    Vastaa