lahjat

koti & sisustus, lapset, me, muoti

Moi <3 Meillä tykätään antaa lahjoja, mutta meillä on tietyt juhlat mihin satsataan. Ostetaan Mikon kanssa toisillemme synttärilahjat ja muistetaan myös isänpäivänä sekä äitienpäivänä. Jouluna keskitytään lähinnä lapsiin ja ei olla taidettu antaa toisillemme joululahjoja sitten ensimmäisten yhdessä olo vuosien. Usein mielummin valitaan yhdessä tekemistä, kuin lahjojen antamista. Ennen käytiin kaksin reissussa ja nyt illallinen, leffa tms tuntuu kivoimmalta ja helpoimmalta järjestää. Mikolla on pian synttärit, joten tämä loppuvuosi menee meillä aina aikamoisessa lahjahumussa.
Lapsille ollaan alettu jo miettimään joululahjoa. Yritetään pitää hommassa järki ja maltti, koska meiltä löytyy kyllä jo todella paljon kaikenlaista. Kirjoittelen itseasiassa vinkkejä tähän aiheeseen liittyen viikonloppuna lisää. Meillä parhaita lahjoja tytöille on tällä hetkellä kaikki askartelemiseen, piirtämiseen ja tekemiseen liittyvät lahjat. Vaatteita ja leluja löytyy omasta takaa aika paljon. On kyllä kiva miten paljon läheiset kyselee ja kuuntelee lahjatarpeita, jotta tytöt saavat jotain tarpeellista ja kauan odotettua. Tällä hetkellä ei tehdä kovinkaan paljon hankintoja, vaan enemmänkin sanotaan tytöille, että laitetaan nämä toiveet Pukille menemään. 😀 Mielestäni on ihan hyvä opettaa neideille, että kaikki ei tule sormia napsauttamalla.. Muistan niin hyvin miltä tuntui pienenä, kun sain jotain kauan odotettua. Tällä hetkellä neidit toivovat uusia muovailuvahoja, taikahiekkaa ja värikyniä.. Vanhoilla pötkitään vielä reilun kuukauden verran. 🙂
Alla olevissa kuvissa näkyy isänpäivän aamiaista ja lahjoja Mikolle. On hän vain niin tärkeä ja rakas noille pienille. Tasavertainen suhteessa minuun ja en voi muuta kuin olla kiitollinen. <3 Miten teidän isänpäivä sujui?
Lahjat: Mikon lemppari nfl jengin pipo, kengät ja kollarit.. Matildan ja Mimosan kortit, sekä Matildan robotti duplorakennus. 🙂
Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

14 kommenttia

 1. Tea 13.11.2017

  Rauhallisesti ja sateen vuoksi myös pitkälti sisätiloissa sujui meidän perheen toinen virallinen isänpäivä 😉 <3!! Lahjan (paita) ja kortin olin jemmannut illalla valmiiksi sängyn alle ja aamulla kun kaikki kolme (pienimmän hain herättyään) pötköteltiin hetki samassa sängyssä, sanoin miehelle että laittaa käden sängyn alle 🙂 hahaa, kerrankin pääsin yllättämään! Lauantaina meillä sattui olemaan muuten vaan vieraita joten herkkujakin oli jäänyt runsaasti jäljelle isänpäiväksi! On se vaan ihanaa välillä olla tekemättä yhtään mitään ylimääräistä ja nauttia vaan toisten ihanien seurasta <3<3
  Mukavaa viikon alkua 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 15.11.2017

   Kuulostaa aivan ihanalle <3
   Ihanaa joulunodotusta koko teidän perheelle 🙂

   Vastaa
 2. Piiu 13.11.2017

  Oijoi!! Haukan katseeni bongasi ekana tuon kakun? 😛 Mikä kakku on kyseessä? t: sokerihiiri 😀

  Vastaa
 3. Laura 14.11.2017

  Hyvin meni isänpäivä 🙂 tuli tehtyä Kinder juustokakku ja oli herkkua, omalle lapselle isä on tärkeä ja rakas <3 minulle tasavertainen kumppani joka tykkää minusta sellaisena kuin olen ?

  Vastaa
 4. Tiina 14.11.2017

  Meillä ostetaan tänä vuonna muovailuvahan ja taikahiekan tilalle mad mattr tuotetta. On kuin muovailuvahaa, mutta niin paljon parempaa. Ei kovetu, ei haise, ei rasvaa käsiä tai alustaa. Edullistakin on ja useassa eri värissä saatavilla. Ehdottomasti tutustumisen arvoinen tuote 🙂

  Vastaa
 5. Riikka 14.11.2017

  Minua kiinnostaisi mistä nuo Mikon kengät on hankittu? Juuri tuollaisia olen itsekin joululahjaksi metsästänyt 🙂

  Vastaa
 6. Miia P. 14.11.2017

  Hei Sara! Mistä sais ton sun kakun ohjeen? voitko linkata sen jotenkin tähän? 🙂 Onko se kovin makea kakku? jaksaako syödä enemmän kun yhden palasen? näyttää niin hyvältä ja haluaisin laittaa kokeiluun , mutta meillä ei tykätä liian makeasta, niin en viitsi tehdä jos ei kaikki mene.
  Ihanaa päivän jatkoa <3 täällä seuraillaan edelleen, vaikka kommentointi on jäänyt vähemmälle<3

  Vastaa
  • Sara Parikka 15.11.2017

   https://blogit.meillakotona.fi/lunnileipoo/nutella-juustokakku/ Tässä resepti 🙂 Mielestäni ei ole kyllä ällö makea, mutta se on aika tuhtia, että en tiiä jaksaako sitä montaa palaa 😀
   Ihanaa kun seurailet, kiitos siitä <33 Ymmärrän tosi hyvin että kommentointi jää.. olen itse todella huono kommentoimaan blogeihin 😀 Hei ihanaa viikon jatkoa ja joulunodotusta <3

   Vastaa
 7. Laura 19.11.2017

  Aivan ihania lahjoja! Täällä joululahjaideoita miettiessä kiinnostaisi mistä pipo ja kollarit ovat? 🙂

  Vastaa