takki love

me, muoti, ootd

Huomenta! <3 Puhuin eilen äitini kanssa puhelimessa ja todettiin vaan, että hitsi vie mikä loppukiri tähän loppuvuoteen tulee. Iso määrä kaikkia juhlia, konsertteja, töitä ja vaikka mitä. Onneksi positiivisia juttuja ja mukavaa kiirettä. 🙂
Tilasin tämän kuvissa näkyvän takin silloin kun säät olivat jo viilentyneet pakkasen puolelle. Ajattelin, että jääköhän takki vähälle käytölle, kunnes tuli plussa kelit ja nyt olen käyttänyt tätä ihanuutta todella paljon. Toissa talvena ostin villakangastakin aleista (tämä) ja vaikka se on ihana, niin kauluksen korkeus on alkanut tuntua epäkäytännölliseltä ja jotenkin en vain osaa enää käyttää kyseistä takkia.. 😀 Laitankin sen eteenpäin ja nyt tämä uusi takki kantaa villakangastakin virkaa. Pohdin pitkään, että onko takki liian värikäs, erikoinen ja olisiko sitä vaikea yhdistää vaatteiden kanssa. Onneksi uskalsin valita tämän vaihtoehdon, koska olen tykännyt todella paljon mätsäillä tätä takkia rentojen huppareiden kaveriksi ja keksiä erilaisia yhdistelmiä.. Lisäksi saan takista lähes joka päivä kehuja. 🙂
Myös nämä kuvissa näkyvät Timberlandin kengät ovat asuneet päälläni! Super mukavat ja lämpimät. Luulen, että näillä mennään läpi talven.
Vein juuri tytöt päiväkotiin ja nyt istun hetken koneella. Sen jälkeen suuntaan asioiden kautta töihin. Tänään onkin pidempi päivä ja tulen vasta illasta kotiin. Ihanaa päivää! <3Sara

kengät / Timberland / Polhem*

housut & paita / na-kd*

takki / Trendyol 

kello / Furla*

reppu / Michael Kors

*saatu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

8 kommenttia

 1. Clara 16.11.2017

  Kaunis takki? ja nätit kengät, varmasti myös käytännölliset 🙂

  Vastaa
 2. Janika 16.11.2017

  Moikka! Hieno takki ??
  Itseäni kiinnostais myös että kuinka paljon teidän neidit yleensä on viikossa päiväkodissa kun teette kuitenkin aika ”epäsäännöllistä työtä”?
  Meidän neiti 1v 9kk aloitti juuri päiväkodin ja pohdin että mahtaako tottua siihen kun olis siel vaan 1-2krt/vko tai joskus saattaa jäädä myös viikko välistä ettei tarvita kun teemme molemmat vuorotyötä ??miten teidän neidit ovat päiväkodin ottaneet alussa vastaan? Ovatko esim itkeneet kun ovat jääneet tms.? Hyvää viikonloppua! ?

  Vastaa
 3. Laura 16.11.2017

  Hieno takki ? käy sinulle hyvin 🙂

  Vastaa
 4. Anna 18.11.2017

  Heippa!
  Ajattelin tilata nyt ekaa kertaa na-kd:lta ja sulla näyttää olevan aika paljon heiltä vaatteita, niin millaista mitoitusta heidän vaatteet on? Meneekö sama koko kuin normaalisti käytät?

  Vastaa
  • Sara Parikka 18.11.2017

   Hei odota!! Ma saan antaa alekoodin, mikä on tosi hyvä! yleensä -20% mutta nyt tulee parempi vielä BLACK FRIDAYn johdosta. 🙂
   Siis koko riippuu itseasiassa tosi paljon vaatteesta.. Itse oon oppinut koot kokeilemalla. Normisti esim otan huppareissa M, niin NA-KD otan S.. Sitten taas mekot ja housut on ehdottomasti M tai 38.. Ehkä se myös riippuu vartalon mitotuksesta.. Siellä nakd sivuilla näkee mitä kokoa malli käyttää ja siinä näkyy myös mallin pituus jne.. Siitä sitten vaan sumplimaan, mikä olisi oikea koko. 😉

   Vastaa
   • Anna 20.11.2017

    Kiitos vastauksesta! Ehkäpä mä maltan siis vielä hetken 🙂

    Vastaa
    • Sara Parikka 20.11.2017

     Hei nyt toimii ”saraparikka30” ja sillä saa -30% sunnuntaihin saakka 🙂

     Vastaa