hopi hopi viikonloppu

koti & sisustus, loma

Moi! <3 Kirjoittelen tänään töistä. Mulla on viimeinen kuvauspäivä tänä vuonna, joten meidän arki rauhoittuu ainakin pikkuisen verran. Vielä on paljon hommia ennen joulua, mutta pystyn tekemään niitä pääosin kotosalla. Syksy meni ihan älyttömällä vauhdilla ja on ollut kyllä mieletön kausi. Oon niin iloinen, että uskalsin mennä töihin takaisin ja laittaa tytöt päiväkotiin. Meillä neidit ovat olleet 2-4 päivää viikossa tarhassa ja yleensä noin 09.00-15.00, joten päivät ovat olleet heille mukavan kevyitä.
Todella hyvillä fiiliksillä odotan myös tulevaa vuotta ja muutenkin vireystila on kohdillaan. Viikonloppuna päästään juhlimaan 5 vuotiasta sankaria ja sunnuntaina kyläillään perheen luona. Olen kasannut myös listaa asioista mitkä haluan hoitaa ennen joulua.. Lista on kasvanut aika pitkäksi. Toivoisin, että jouluna tuntuu mukavalta kotona ja että kaapit eivät pursu. Luultavasti sitä kaappitilaa taas tarvitaan joulun jälkeen. 😀
Tässä tehtävälistastani:
Eteiskaapin siivous 2kpl, meidän ja tyttöjen
Tyttöjen ylä- ja alakerran huoneiden läpikäyminen, vanhat lelut eteenpäin
Tyttöjen vaatteiden läpikäynti, monta isoa pussia odottaa
Omien vaatteiden läpikäynti (tulossa myyntiin Relove, joulukuussa)
Keittiön kaappien siivous
Muutamien tavaroiden myynti/eteenpäin vienti
Yläkerran pikkuvessan siivous ja läpikäynti
Kodinhoitohuoneen läpikäynti
Ollaan asuttu meidän kodissa nyt vuoden verran ja tuntuu, että vuodessa ehtii kasaantua jo paljon kaikenlaista turhaa, roskaa jne. Haluan pitää yllä kodin järjestystä ja tilaa. Tuntuu, että tila on meille tosi tärkeää ja se, että paikat eivät tursua ja ole täynnä. Tehdäänkö teillä suursiivouksia? 🙂
Kuvissa näkyy kun viime viikonloppuna tein Nutella juustokakkua ja anoppi oli leiponut marjapiirakkaa. Söin näitä vielä alkuviikolla kimpassa ja ne toimi yhdessä tosi hyvin! 🙂 Juuri työkaveri kertoi kokeilleensa pätkis-juustokakkua, NAMI, täytyy niin kokeilla. 🙂 Nyt ihanaa viikonloppua! <3Sara
pssst. Kahvini juon edelleen IKaffella, enkä muuksi vaihtaisi!Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

6 kommenttia

 1. Clara 17.11.2017

  Taitaa olla mamman marjapiirakkaa tai sen tyylistä piirakkaa, namm?
  Meillä tehdään välillä ns. suursiivouksia, just tavaroiden karsimista, kierrättämistä, poisheittämistä. Vältetään kertakäyttökulttuuria ja tavaroita ostetaan harkiten, eikä liian kalliita ja ne käytetään loppuun asti.
  Ennen joulua voiskin käydä läpi tavaroita, esim. keittiön kaappeja ja meidän kissan lelut ja tarvikkeet. Vastikään oon vaatevarastoani käyny läpi, ja sain annettua aika paljonki vaatetta pois. Ei kyllä voi sanoa, että vaatehuone tuntuis nyt avaralta, päinvastoin?
  Mukavaa joulun odotusta sinulle ja perheellesi??

  Vastaa
  • Sara Parikka 18.11.2017

   Kyllä vain 🙂
   Kuulostaa kivalta ja itse arvostan samoja asioita..:) se on jännä miten sitä vaatetta silti tuntuu olevan paljon! 😀
   Kiitos paljon, ihanaa joulunodotusta myös teidän koko perheelle <3

   Vastaa
 2. Laura 17.11.2017

  Itse olen laiska tekemään suursiivousta, yleensä tavarat kertyvät kaappiin. Eikä niitä tule katsottua ikinä ? viimeistään silloin jos muuttaa vaikka uuteen asuntoon kuten me tehtiin viime kuussa, kaksio vaihtui kolmioksi. Kumminkin löytyy vilkas 2v joka tarvitsee tilaa enemmän, mukavaa viikonloppua 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 18.11.2017

   OI ihanaa, onnea uuteen kotiin <3 Vitsit miten ihanaa asettua uuteen kotiin ennen joulua. Nauttikaa 🙂 ja terkkuja vilkkaalle minille <3

   Vastaa
 3. Kro 18.11.2017

  Kuulostaa tutulta tuo, että vuodessa on ehtinyt kertyä kaikennäköstä kaappeihin. Me (2hlöä) muutettiin vuosi sitten 50 neliöä ja 3 huonetta isompaan asuntoon jossa on kaappitilaa ja varastoa enemmän kuin keskikokoinen perhe edes tarvitsee ja niin ne vaan kaapit on vuoden aikana alkaneet täyttyä tavarasta. 😀 Enkä edes ole mikään hamstraaja joka säilöisi kaikkea ”vanhaa ja rikkinäistä”.

  Vastaa
  • Sara Parikka 19.11.2017

   jeeeep.. siis kuulostaa niin tutulta, en ymmärrä miten se edes on mahdollista 😀 😀 😀

   Vastaa