punaista lauantaina

me, muoti, ootd, pohdintaa

Huomenta! Täällä keittelin juuri kahvia ja kohta saadaan kavereita kylään. Aion kuvata tänään blogiin pikkujoulujuttuja ensi viikkoa ajatellen ja kasata muutenkin ideoita tulevia postauksia silmällä pitäen. Tuntuu, että tämä bloggaaminen menee aina vähän aalloissa.. Välillä on super hyvä meno, kun taas välillä uusien kulmien keksiminen tuntuu haastavalta. Mulla on nyt päässä miljonaa ideaa ja kiitollinen tilanne siinä mielessä, että normi postauksien lisänä on tulossa erittäin mielekkäitä yhteistöitä. Loppuvuoteen saakka on lyöty yhteistyöt lukkoon ja enempää en meinaa ottaa, jotta ehdin postata myös ne omat ideat. 🙂 Joulukalenteri tulee blogiin 1-24pv ja joulun jälkeen jaan varmasti kuvia meidän joulusta ja ehkä jopa videon jos saisin vain aikaiseksi kuvata. 😀 Toiveita otan myös aina vastaan ja kerään niitä puhelimen omaan muistioon. Muutamia lukijoiden toiveita on myös tulossa lähiaikoina.
Tämä kuvissa näkyvä punainen silkkipaita on oikeastaan aika kiva. Aluksi vieraksuin sen korkeaa kaulusta, mutta toisaalta se on aika toimiva! 🙂 Juhliin tämän voisi yhdistää vaikka nahkahousujen kanssa! Mulla tulee usein dekolteelle ihottuman näköistä punoitusta jos mua jännittää/stressaa ja usein otan tämän huomioon kun pukeudun juhliin, tärkeään työtapaamiseen tms. Muutamat kerrat kuvauksissa (salkkarit) on ollut se tilanne, että myös dekoltee on pitänyt maskeerata kun punastun niin herkästi. 😀 Tämä tuli siis mieleen tästä paidasta, joka on täydellinen näihin jännittäviin tilanteisiin.. Ja siis joo, usein mä itse teen punastelusta paljon isomman asian.. 😀
Ihanaa viikonloppua teille ihanat! <3Sara

farkut / Zara

kengät / Flatterd*

paita / Ginatricot / Polhem*

kello / tämä / Cluse*

*saatu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

7 kommenttia

 1. Sonja 18.11.2017

  Onpa ihana paita! Ja jotenkin oli ihana lukea tuosta punastumisesta. Itselläni iho reagoi täysin samalla tavalla jännittäessä, sekä kasvoni että dekoltee muuttuu punakirjavaksi/läikikkääksi ja se on ollut itselle todella iso ongelma ja olen hävennyt sitä. Jotenkin kun sen tiedostaa niin sitä stressaa entistä enemmän että kaikki näkevät sen jne. Olen vältellyt sen vuoksi kaikkia esiintymistilanteita aina kun mahdollista. Kaulahuivit ja korkeakauluksiset paidat ovat pelastaneet monta tilannetta :)…

  Vastaa
  • Sara Parikka 19.11.2017

   siis kuulostaa niin samalta tuo sun ”vaiva”.. itse kutsun niitä läikkiä stressiihottumaksi 😀 mutta joo onneksi se on vaan oma piirre ja ei sitä tosiaan kukaan muu ajattele sen kummemmin. 🙂 Ihanaa uutta alkavaa viikkoa sinne <3

   Vastaa
 2. Milla 18.11.2017

  Ihanaa kun blogeihin alkaa tulla jo vähän jouluista fiilistä ja värejä❤️. Tuntuu että jouluun olis vielä pitkäkin aika, mutta ei siihen loppupelissä edes enää ole kauan? Olis sairaan hienoo jos pystyisit tekemään teidän jouluaatosta esim. My Day tyyppistä videoo. Ite oon nimittäin just semmonen ihminen, jota kiinnostaa miten eri perheissä vietetään eri juhlapyhiä just esim.joulua

  Vastaa
  • Sara Parikka 19.11.2017

   Kiva kuulla, kiitos <3
   Hei jooooo olis kyllä kiva kuvata 🙂 🙂

   Vastaa
 3. Lilli 18.11.2017

  Moi Sara! Tuli mieleen, että olisi joskus mielenkiintoista kuulla/nähdä miten paljon Salkkarien kaltaisen tv-sarjan jaksoon valmistautuminen vie käytännössä näyttelijältä aikaa repliikkien yms osalta? Milloin saatte repliikit ja kohtaukset tietoonne ja miten harjoittelu tapahtuu. Kiinnostaa myös miten itse pääset rooliisi kiinni kohtauksia varten? Onko ns. roolihahmon pään sisään meneminen ja sieltä poistuleminen välillä hankalampaa?
  Kivaa viikonloppua!

  Vastaa
  • Sara Parikka 19.11.2017

   hei joo voisin taas joku päivä tehdä näyttelijäntöihin liittyvän postauksen 🙂 Vaikka viimeistään alkuvuodesta kun palailen taas töihin 😉
   IHanaa sunnuntaita sinne! <3

   Vastaa
 4. kaisu 19.11.2017

  Tuo punainen väri sopii sulle tosi hyvin 🙂 Mielenkiinnolla odottelen sun joulukalenteri postauksia, ihanaa sunnuntaita <3

  Vastaa