lasten suosikit / Martinex *

kidsfashion, koti & sisustus, lapset, me, yhteistyö

* Kaupallinen yhteistyö / Martinex 

Moikka! Kun meidän tytöt näkee Muumeja yhtään missään, he menevät aivan sekaisin. Nämä minun ja Mikon lapsuuden suosikit ovat sulattaneet myös neitien sydämen ja tämä yhteistyö Martinexin kanssa ei paljoa ajattelua kaivannut.
Martinex yrityksenä oli minulle jo entuudesta tuttu ja olen selannut heidän 2016 avattua verkkokauppaa tiuhaan viimeisen parin vuoden aikana. Nettikaupasta löytyy nimittäin laidasta laitaan tuotteita ja monet lahjakriisit on helpottuneet, kun olen keksinyt lapselle mieleisen lahjan. Martinex on 30 vuotta vanha perheyritys, jonka toimitilat sijaitsevat Turun ja Raision rajalla Varsinais-Suomessa. Heillä työskentelee reilut 40 henkilöä ja uskon, että todella monille meistä Martinexin tuotteet ovat tuttuja.. Ehkä aiemmin ei ole vain tullut ajatelleeksi, että ne ovat heidän tuotteita. 🙂
Martinex on yksi suurimpia ja luotetuimpia Muumi-lisenssin haltijoita. He ovat tehneet Muumien kanssa yhteistyötä jo yli 20 vuotta. Mieletöntä! 🙂 Valikoimassa on useita satoja erilaisia Muumi-tuotteita. Muita tuttuja tuotemerkkejämme on Mauri Kunnas, Pikku Kakkonen, Peppi Pitkätossu ja Vaahteramäen Eemeli. Martinexilla työskentelee kuusi suunnittelijaa ja suurin osa tuotteista on heillä suunniteltuja. Hienona pointtina vastuullisuus on tärkeä arvo Martinexille ja siitä voi lukea lisää täältä.
Listaan teille tähän alle meidän perheen suosikkeja Martinexin tuotteista!
Galt taikalehtiöt / Molemmat tytöt rakastavat näitä taikakirjoja, joita voi vesitussilla piirtää uudestaan ja uudestaan. Iso suositus tälle! Tämä on mielestäni täydellinen lahja ja meillä tytöt ovat uppoutuneet uudestaan ja uudestaan lehtiön pariin. Näitä tilaan meille ehdottomasti lisää! Tämä on myös huippu ottaa reissulle tms mukaan.. 🙂 6/5
Niiskuneiti paidat / Neidit vain huokaili, kun näki nämä ihanuudet
Jättipalapeli / Tätä Muumi palapeliä ollaan tehty moneen otteeseen ja aina se jakaa ilahduttaa. Martinexistä löytyy laaja kirjo palapelejä ja erilaisia lautapelejä kaiken ikäisille lapsille. Kannattaa ehdottomasti tsekata heidän valikoima!
Muumit / Meidän tytöillä on Muumi pehmolelut sekä pienet muoviset Muumi hahmot. Pehmolelut rauhoittaa ja kulkee mukana, kun taas muovisilla Muumeilla leikitään. Molempia löytyy Martinexiltä eri kokoisina sekä eri hahmoissa.
Ilokseni saan jakaa teille ALEKOODIN : SARA25 ja sillä saa -25 % kaikista tuotteista Martinexin verkkokaupan tuotteista (Koodi on voimassa torstai 23.11. asti). Pukin konttia ajatellen nyt on täydellinen mahollisuus muistaa omia tai läheisiä lapsia. 🙂 Olen huomannut Martinexin nettisivuja kolutessa, että sieltä löytyy suosikkeja laidasta laitaan ja kaiken ikäisille. Tämä on mielestäni iso vahvuus, koska välillä tuntuu, että saisi tilata yhden tuotteet tuolta ja toisen täältä. Helpottaa kummasti, kun kaikki suosikit ovat saman sivun alla. 🙂 Lasten lisäksi sivuilta löytyy nimittäin tuotteita niin kotia, kuin miestä ajatellen. 😉 Nettisivuilta löytyy myös erillinen osio ”lahjavinkit” mistä voi etsiä sopivaa lahjaa kyseiseen juhlaan. Martinexilla on mielettömän näppärät sivut ja tätä osaan ainakin itse arvostaa nettishoppaillessa! 🙂 Nyt ihanaa marraskuista sunnuntaita.. Glögiä ja joululauluja! <3SaraLapsilla päällä:

Muumitunikat / tämä

Muumi legginssit / tämä

Niiskuneiti paita / tämä

Pikku Myy velurhousut / tämä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

11 kommenttia

 1. Aino 19.11.2017

  Kiitos tästä postauksesta ja ale-koodista! Mä vähän innostuin kodin tuotteista ja nyt on monta joululahjaa hankittuna 😀

  Vastaa
 2. Jessica 19.11.2017

  Muumit <3 omassa lapsuudessa Muumit oli meidän perheessä kova sana 😀 oli pehmolelua, muumitalo, vaatteita ja tietty kaikki jaksot oli nauhotettu VHS:lle ja niitä katteltiin vähän väliä uudestaan 😀
  Nyt omalle pojalle oon maltillisesti ostanu vain muutaman vaatteen, mutta ikää onkin vasta 7kk, että eiköhän leikki-ikään päästyään tule saamaan sitten jotain muutakin! Martinexilta löytyy kyllä paljon muutakin kivaa ja hyödyllistä esim kotiin, että eiköhän tuolta tule joululahjoja löydettyä ainakin itelle, joten kiitos koodista 😀
  Yks pieni ehdotuskin mulla olis… nimittäin sun kuvien sijottelu. Olis kiva jos esim tässä postauksessa olis ollut ensimmäisen esittelemäsi tuotteen jälkeen niiden kuvat ja sit seuraava tuote ja kuvat.. sama esim kun teet kk suosikit 🙂 toki teet niin kuin koet itsellesi hyväksi ja parhaimmaksi 🙂 pidän blogistasi kun se on niin monipuolinen ja alusta asti sitä on tainnut tulla seurattua <3
  Hyvää joulun odotusta!:)

  Vastaa
  • Sara Parikka 19.11.2017

   Niin tutun kuulosia muistoja <3 aah, muumit on kyllä parhautta! Ihana kuulla jos alekoodi on mieluinen.. juuri kasailen meille pukinkonttiin sieltä myös tarvikkeita 🙂
   Joo hei kiitos vinkistä ja mielipiteestä 🙂 Luulen että monet ovat sun kanssa samoilla linjoilla ja voisinkin miettiä josko muutaisin tapaa sijoitella kuvia. Itse taas tykkään blogeja lukiessa, että teksti tulee ensin, jolloin tiedän selkeästi, että koska se loppuu eikä tarvitse etsiä jatkoa kuvien joukosta.. Kuvien parissa sitten menee hetki ja tosiaan joskus joutuu sitten rullailemaan tekstin ja kuvien välillä kun etsii mitä kirjoittaja tarkoitti.. 😀 ja tämä on varmasti se monia hämäävä osuus. 😀 Ehkä voisin järjestää aiheesta pienen gallupin niin voisin sitten jatkossa kenties eritavalla. Kiitos näkökulmasta <3 ja aivan ihanaa kuulla että seurailet ja olet ollut matkassa jo pitkään <3 Kaikkea hyvää sinne ja ihanaa aikaa pienen seitsemän kk kanssa <3 🙂

   Vastaa
 3. Laura 19.11.2017

  Ihanat noi asut <3 itselle myös muumit ollut lapsuudesta saakka kova juttu

  Vastaa
 4. Taru 20.11.2017

  Moi! Saatko Martinexille tehdyistä tilauksista, joissa on käytetty antamaasi alekoodia, jonkun provikan? Kiinnostaa yleisesti, että miten bloggaajat hyötyvät antamistaan alekoodeista..

  Vastaa
  • Sara Parikka 20.11.2017

   Heippa! En saa. Yhteistyö muodostetaan ja suunnitellaan aina tapauskohtaisesti. 🙂

   Vastaa
 5. Päivi 20.11.2017

  Martinexin muumivaatteet on ollu käytössä, niitä saa (rajatulla valikoimalla toki) niin kätevästi ainakin Primastakin 🙂 Alekoodi kuulostaa hyvältä, pitääpä mennä tutustumaan sivuille, varmasti tulee tilattua jotain 🙂

  Vastaa
 6. Hanna 22.11.2017

  Kiitos tästä alekoodista! Kauppa oli ihan uusi tuttavuus ja nyt sainkin kaikki joululahjat samalla kertaa ostettua kotisohvalta käsin ja voi hyvillä mielin välttyä kauppakeskusten ruuhkilta,niin säilyy se joulumielikin sitten 🙂

  Vastaa