pikkujoulujen asupohdintaa

me, muoti, ootd

Huomenta! <3 Me syötiin juuri aamupalapuurot ja kohta nakkaan tytöt päiväkotiin. Itse suuntaan kaupungille asioille ja iltapäivästä sitten koko porukalla kotiin. Näitä vaatteita sovittelin päälle, kun mietin pikkujoulujuhliin asuja. Tänä vuonna tulee koluttua aika monet pikkujoulut ja on kiva keksiä erilaisia juhlavia sekä sopivan rentoja asuja. Tämä glitterneule toimisi varmasti kivasti myös nahkahousujen kanssa ja liehuvat housut puolestaan silkkipaidan parina. Korvakoruja olen pitänyt nyt vähän enemmän ja olen iloinen, jos oppisin käyttämään niitä myös arjessa. Jotenkin lasten tulon myötä korvisten käyttö väheni dramaattisesti ja sen jälkeen ne ovat jääneet lähes kokonaan. Tällä hetkellä kaupoilla on ihania korviksia tarjolla, kun roikkuvia ihanuuksia löytyy laidasta laitaan. Kaikki tasseli henkiset sopii mielestäni tosi hyvin tähän joulunaikaan. Mulla on vaan aika herkät reiät ja ne alkaa kutiamaan jos korvikset eivät ole tarpeeksi laadukkaat. Yritän myös satsata klassisiin ja kestäviin korvakoruihin, ennemmin kuin ketjuliikkeiden tarjontaan (..ja usein ne reaktiot tulee juuri niistä ketjuliikkeiden koruista).
Viikonloppuna nähtiin kavereita ja perhettä. Tutustuin myös mun uuteen meikkiostokseen (naked /heat luomiväri paletti) ja kuvailin sitä blogia varten. Postaan tällä viikolla siis meikkijuttuja 🙂 Kävin muuten eilen illalla siskon kanssa leffassa katsomassa A Bad Moms Christmas ja se oli kyllä hauska. Ei ehkä niin hyvä kun ensimmäinen, mutta hyvin jaksoi katsoa ja läpät nauratti. No tässäpä tämän maanantain sillisalaatti.. Höpötin tänne näköjään kaikki mitä mielenpäällä oli. Haha, 😀 Ihanaa päivää ja uutta viikkoa! <3Sara
housut & paita & korvikset / na-kd / saatu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

2 kommenttia

 1. -E 20.11.2017

  Tykkään paidasta ja erityisesti korviksista! Käytät aika vähän (tai tuntuu ainakin siltä ) vartalonmyötäisiä housuja… sulla on kaunis ja hoikka vartalo, uskon että sopisi sulle loistavasti!

  Vastaa
 2. Kata 21.11.2017

  Kattelinkin (ja ihastelin) noita vaatteita eilen jo sun instastooreissa mutta vielä sanon tosta paidasta että on ihana ja sopii pikkujouluihin täydellisesti! <3
  Ootan ihan hirmusti sitä kun Peppi tulee tällä viikolla takas Salkkareihin. JEEEE!!<3 Sieltä on lähteny taas niin paljon hyviä hahmoja pois et ihana saada Peppi takas! 😉 Mihin on muuten jäänyt Cafe Sara-jaksot? Onko niitä tulossa lisää?
  Kivaa viikkoa sinnekin!
  -Kata

  Vastaa