Hombre

me, ootd, pohdintaa

Moi! Tämä alla oleva biisi saa mut AINA hyvälle tuulelle. Siitä tulee mieleen mun vuoden nuorempi pikkuveli ja se kuinka rintarinnan saatiin kasvaa. Meillä on vain 1v 3kk ikäreoa, joten pihalla oltiin aina yhdessä ja kaverit muodostui samasta porukasta. Juuri muutama viikko takaperin veljeni tuli käymään meillä aamupalalla ja lapset eivät meinanneet päästää häntä pois. Pitäisi nähdä molempien työkiireistä huolimatta paljon useammin. <3 Onneksi on tulossa pikkujoulu, joulu ja pyhät!
Meillä ei lähtenyt vatsatauti kiertämään, huh, onneks! Ja Matildallakin se jäi heti yön jälkeen taakse. Äitini ja isosisko vielä uhmasivat tautia ja tulivat siitä huolimatta meille eilen syömään sekä viettämään iltaa. Nyt reipasta ja toivottavasti tervettä keskiviikkoa ;)! <3Sara

kengät / Timberland / Polhem*

farkut & kollari & nahkatakki / na-kd*

laukku / louis vuitton

*saatu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

3 kommenttia

 1. Iamhenna 22.11.2017

  Hombre ja ylipäätään koko Popkorni-levy on soinut tiuhaan täällä, varsinkin treenaillessa 🙂 Oon samaa mieltä, että Hombresta tulee aina hyvä mieli! Varsinkin kun asumme täällä kaukana perheistä sekä ystävistä, tulee tuosta aina jotenkin hyvällä tavalla haikea mieli ja kaikki rakkaat mieleen! Hyvä kun vatsatauti ei lähtenyt teillä pahemmin kiertämään, on se vaan niin kamala tauti ja varsinkin pienten lasten kanssa!
  Ps. Aivan ihastuttava kollari <3

  Vastaa
 2. NNiina 22.11.2017

  Toi hombre biisi on hyvä kappale ja kyllä siitä tulee super hyvä mieli! (: Vatsatauti ei ole ikinä mikä super kiva tauti :/ Se kuulostaa mukavalta kun se tiedän vatsatauti ei oo lähtenyt pahemmin kiertämään ja menossa pois.
  Sulla on niin ihana näköinen keltainen kollari & nahkatakki! (: <3

  Vastaa
 3. Jansku 24.11.2017

  Paluusi Salkkareihin toi kyllä ihanan raikkaan tuulahduksen vanhoihin kuvioihin! Jotenkin koukuttanu enemmän kun ei tiedä yhtään, mitä Peppi sarjassa tulee nyt tekemään, ja oli yllättävää, että Sergei lähti pois ennen hahmosi paluuta 😀 Kommentoin tänne kun ei ole vieläkään Instatiliä 😀
  Tykkään itsekin tästä, ja monesta muustakin JVG:n uuden levyn biisistä. Matti ja Teppo on jotenki kans tosi hauska biisi 😀 Ei tosin ihan näin syvällinen.

  Vastaa