lunta tupaan

design, koti & sisustus, me

Hui mikä lumimyräkkä ollut koko päivän! Tällä viikolla mulla on ollut tosi paljon aikaa kotona. Lapset jäivät koko viikoksi kotiin, kun mahatauti pääsi yllättämään ja samalla olen saanut viettää heidän kanssa aikaa sekä tehtyä kotihommia. Sen kyllä huomaa niin konkreettisesti, että heti kun on kotona enemmän alkaa kaikki sisustusjutut ja asiat mietityttämään. Sehän on niin perus, että lasten kanssa kotona ollessa sisustus menee lähes uusiksi ja töissä ollessa ei paljon kerkeä miettimään taulujen asettelua tms. 😀 Mä olen kyllä kaivannut kotipäiviä ja sitä että ehtii miettimään erilaisia hömppä juttuja kodin suhteen. Juuri sain tekstarin, että uudet julisteet on valmiina noudettavaksi postissa ja samalla tulee myös muutamat uudet kehykset. Laitan näistä kuvia kun saan sommitelman rakennettua. 🙂 Tämä kuvissa näkyvä sommitelma on siis väliaikainen ja osa tauluista on päällekkäin sekä lehdet nakattu ylös vain ettei pikkuiset kaataisi maljakkoa. 😀
Tuo Samsungin The Frame telkkari on ollut enemmän kuin olisimme toivoneet. Siihen voi tosiaan vaihtaa ”taustakuvan” monista eri vaihtoehdoista, mutta myös halutessaan ladata omia kuvia. Täytiikin tehdä se ja kuviin liittyen myös tilata kasa päiväkodin valokuvauksesta tulleita kuvia sekä samalla isovanhemmille kuvakalenterit jouluksi. 🙂
Täällä palaa kynttilöitä joka nukassa ja alkaa olla jo tosi pimeää vaikka kello on 15.55. <3 Hirveä into olisi päästä lämpimään käymään, mutta ei kyllä raaskita lähteä ainakaan ennen joulua. <3Sara


 


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

3 kommenttia

 1. T 23.11.2017

  Kotoisan näköistä 🙂 Olen aiemminkin katsonut, että kuvissa näyttäisi telkun ja sohvan välillä olevan melko pitkä etäisyys. Monenko tuuman tv teillä on ja tuntuuko etäisyys sopivalta? Meille tuli juuri tänään uusi isompi tv ja olen selvitellyt sopivaa katseluetäisyyttä, koska tuntuu että vanha 32″ on liian pieni nykyiseltä 3m etäisyydeltä. Muistan vielä, kun kuvaputkitelkkareita piti katsoa kilometrin päästä 😀
  Kivaa loppuviikkoa!

  Vastaa
 2. Laura 23.11.2017

  Ihanan näköistä teillä kotona 🙂 sä näit tänään Salkkareissa <3 kiva saada sinut takaisin sinne.

  Vastaa
 3. Petra 29.11.2017

  Mistä tuo ihana lyhty on? Niin kaunis koti 🙂

  Vastaa