meikkileikkejä

design, kauneus, me, muoti

Moii! Satsasin viime viikolla uuteen meikkipalettiin, kun eräs kolleegani oli ostanut sen ja ihailin hänen meikkejä. Olen ihastellut punasävyisiä luomia jo pitkään ja pronssiset sävyt ovat miellyttäneet meikissä jo vuosia.
Ostin ensimmäisen NAKED luomiväripaletin muutama vuosi sitten ja ajattelin pitkään, että kannattaako maksaa luomiväreistä 50e, jos ne eivät vaikka tulisikaan käyttöön. Sen jälkeen kun ostin NAKED2 paletin en ole käyttänyt lähestulkoon mitään muita luomivärejä. Tykkään siitä miten paletin luomivärit eivät varise, niissä on sopivasti pigmenttiä ja koko paletti pysyy jatkuvasta käytöstä huolimatta siistinä. NAKED2 paletissa on myös tarjolla kaikki värit mitä kaipaan silmäluomillani. Oli siis onnistunut ostos!
Mutta nyt siis kuvat eivät ole tuosta NAKED2 vaan uutuudesta, eli NAKED HEAT väripaletista. Aivan ihania sävyjä ja olen ihan odottanut, että pääsen meikkailemaan pikkujouluja ja talven juhlia varten. Uskon, että nämä sävyt toimivat myös täydellisesti kesällä ja hieman päivettyneellä iholla. 🙂 En kirjoittanut teille mitään tutorialia, mutta Metillä on selkeät vinkit (lue täältä) kuinka persikkaisen sävyn saa kauniisti levitettyä.
Minun oli tarkoitus julkaista enemmänkin meikki kuvia, mutta päädyin tekemään videon. Siitä pian lisää. Kohta mennään päiväsaunaan. <3 Kirjoittelen viikonlopun puuhista lisää myöhemmin! Mukavaa lauantaita! <3Sara
 
 
 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

3 kommenttia

 1. Piia 25.11.2017

  Kiva postaus. Himot iskee heti ostoksille!

  Vastaa
 2. Anna 25.11.2017

  Kokeilkaa sellaista tv-sarjaa kuin This is Us!! Ihan mieletön olen varma että tykkäätte molemmat ???

  Vastaa
 3. Pia päivi 26.11.2017

  Moikka. Ihanat meikkipaletin sävyt. Taidan ostaa ite myös tälläsen. Kivaa sunnuntaita. ???

  Vastaa