viikko May Beautyn kanssa *

design, kauneus, koti & sisustus, me, yhteistyö

*kaupallinen yhteistyö / May Beauty

Heippa! <3 Tämä yhteistyökumppani on teille varmasti jo tuttu. May Beautyn tuotteita olen käyttänyt arjessani jo vajaa pari vuotta. Suosikkituotteita on monia ja nyt kasaan ne teille tähän samaan postaukseen näytille.
Varsinkin tänä syksynä olen käyttänyt May Beautyn tuotteita säännöllisesti. Aloitin elokuussa päivätyöt näyttelijänä ja tämän johdosta kasvojani maskeerataan sekä hiuksiani laitetaan monta kertaa viikossa. Iho ja hiukset tarvitsevat siis erityistä huolenpitoa, jos toivon että ne pysyvät hyvässä kunnossa. Nämä postauksessa näkyvät neljä tuotetta ovat minun ehdottomat suosikit ja tuntuu, että ihan jo kaipaan niitä jos en ole hetkeen niitä jostain syystä käyttänyt.

Face Mask on mieletön ja se puhdistaa älyttömän tehokkaasti kasvojen ihon. Käytän sitä noin kaksi kertaa kuussa ja ajoittain levitän sen vain t alueelle, jossa minulla on eniten epäpuhatauksia.

Pore Maskia käytän myös muutaman kerran viikossa ja olen kokenut sen pienentävän ihohuokosia. Mielestäni Pore Mask ja Face Mask toimivat kivasti kimpassa, kun niitä vaihtelee viikottain. Näin ollen saa molemmista parhaat puolet! 🙂

Hair Serumia käytän päivittäin ja tätä tuotetta ilman en voisi olla. Seerumi auttaa hiuksia kuivumaan (jos levittää märkään tukkaan) nopeammin sekä tekee niistä pehmeät ilman limaista tai rasvaista tunnetta. Nostin tämän tuotteen myös marraskuun Cosmopolitanissa, kun kaunesjutussa kysyttiin suosikkituotteitani.

Hair Mask on uusin tuttavuuteni ja olen käyttänyt sitä nyt kolme kertaa. Ehdottomasti otan tämän tuotteen kuukausittaiseen rutiiniin. Hiukset saavat todellisen pehmeyden, kiillon ja sileyden.

Nyt kuluneen viikon aikana olen käyttänyt jokaista näistä tuotteista ja olo on aivan ihana. Meillä alkoi kuvaustauko ja tuntuu, että sain palautettua hiusten ja kasvojen ihon normaalin tasapainon. Mun arkeen sopivinta on myös se, että pystyn hoitamaan itseäni kotona ja arjen lomassa. Sopivan helppoa ja samalla ihanaa hemmottelua!
Olisi kiva kuulla teidän kokemuksia May Beautyn tuotteista. Onko ne teille tuttuja? 🙂 Tuntuu, että aika monet teistä ovat kokeilleet näitä tuotteita! Saan jakaa teille ALEKOODIN sarajoulu ja sillä saa kaikista May Beautyn tuotteista -30% aina jouluaattoon saakka. Pääset ostoksille täältä. Nyt ihanaa sunnuntaita! Me ajateltiin lähteä tuonne ulos katselemaan lumisadetta. Tytöt ovat ihan pikkasen innoissaan! <3Sara

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

8 kommenttia

 1. rakel 26.11.2017

  Oli pakko tilata tuo hius seerumi! Olet kyllä niin paljon puhunut siitä, et pakko kyllä kokeilla onko se hyvä. Itsellä hiukset tarvitsee paljon kosteutta, kun ovat todella paksut ja karhea tyyppiset. En voi elää ilman hiusöljyä joten mielelläni kyllä kokeilisin myös tuota tuotetta! 😀

  Vastaa
 2. Kiti 26.11.2017

  Seerumia käyttänyt jo vuoden päivät ja tilasin naamioita testattavaksi kuukausi sitten. Rakkautta ensi kohtaamisella, ehdottomasti! Suosittelen kanssa, vaikka ovat vähän hintavia, mutta laadullisesti ylittävät odotukset <3

  Vastaa
 3. Mirka 26.11.2017

  Toi hair seerumi on ihan huippu, ollu jo pidempään käytössä 🙂 oon miettiny tota hair maskia, siis laitetaanko se kuiviin hiuksiin vai mites tuotetta käytetään?

  Vastaa
 4. Iida 26.11.2017

  Oon lukenut jo vuoden ajan kaikki hehkutuksia ja ehkä nyt rohkaistun kokeilemaan… Katsotaan vastaako odotuksia ?

  Vastaa
 5. Heidi 26.11.2017

  Käytän seerumia viikottain ja on kyllä erittäin hyvä! Erittäin riittoisa myös.

  Vastaa
 6. Laura 26.11.2017

  Itse miettinyt face maskia mutta en ole vielä uskaltanut kokeilla, minulla kun löytyy naamasta epäpuhtauksia jotka ei lähde tavan puhdistusaineella pois ? tuo ehkä voisi jopa toimia.

  Vastaa
 7. Juuli 17.12.2017

  Hei ihana Sara! Onko tuossa hiusseerumissa kuumuussuoja vai tarvitseeko kuumalla muotoilun alle laittaa vielä erikseen kuumuussuoja? Mun edellisessä hiusöljyssä on kuumuussuoja, mutta tästä en löytänyt merkintää.

  Vastaa
  • Sara Parikka 18.12.2017

   hmmm en itseasiassa tarkkaan tiedä.. 🙂 Käytän ainakin itse lisänä kuumuussuojaa 🙂

   Vastaa