uusi viikko

yleinen

Moi! Uusi viikko starttaa ja samalla viimeiset marraskuun päivät vaihtuvat JOULUKUUHUN. Me lähdetään perheen kanssa pikkujouluja viettämään risteilylle joten viikko huipentuu ihanalla tavalla. Voitte vaan kuvitella kuinka lapset jo odottaa pallomerta, laivamatkaa, hytissä nukkumista ja ja ja. Matilda vaan on kysellyt miksei laivalla voisi olla vaikka viikkoa..? 😀 Hehe!
Tänään mulla on aikamoinen hulina päivä ja paljon kaikkea kivaa tekemistä (pyrin päivittämään IG story puolelle juttuja tänään). Suuntaan parin tunnin päästä Helsinkiin ja tuun vasta myöhään illalla kotiin. Illasta menen syömään äitini ja ystävän kanssa ja siitä matka jatkuu joulukonserttiin. Aah! Ajattelin käydä tänään kurkkaamassa myös joulukatua, joka avattiin eilen ja olen kuullut älyttömästi hyvää tämän vuoden Helsingin jouluvaloista. Panostus on kuulemma melkoinen. Pitää ehdottomasti suuntaa lasten kanssa keskustaan joku ilta.
Nämä muutamat kuvat napattiin viime viikon maanantaina kun olin Helsingissä hoitamassa asioita. Mukavasti starttaa viikko käyntiin kun on paljon tehtävää ja pääsee heti liikkeelle. Nyt kuppi kumaa ja meikkien ääreelle. 🙂 Ihanaa uutta viikkoa! <3Sara

kengät / Timberland / Polhem*

farkut / JC Jumbo*

paita / na-kd*

takki / Trendyol

reppu / michael kors

*saatu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

5 kommenttia

 1. Kata 27.11.2017

  Ah, ihanaa viikkoa! <3 Ihan pian pääsee avaamaan ekan luukun joulukalenterista, hihii! 🙂 Stadin jouluvalot ja joulukadut pitää suunnata katsomaan joku viikonloppu<3

  Vastaa
 2. Jade 27.11.2017

  Kivaa alkuviikkoa! <3
  Jes, en malta oottaa että joulukuu starttaa :3 ihanaa päästä tunnelmoimaan joulua!

  Vastaa
 3. kaisu 27.11.2017

  Täälläkin ollaan jo ihan joulufiiliksissä 🙂 Kiva päästä kohta lukemaan sun joulukalenteri postauksia, ihanaa viikkoa <3

  Vastaa
 4. Laura 27.11.2017

  Itsekin odotan jo joulua <3 jouluvalot jo laitettu ja koristeita, hyvää viikkoa teille 🙂

  Vastaa
 5. Arkeni estetiikkaa 29.11.2017

  On kyllä niin outoa, että joulukuu starttaa ylihuomenna! Itse olen tänä vuonna ihan matti myöhänen jouluvalmisteluiden suhteen, mutta samalla ensimmäinen vuosi kun en myöskään stressaa valmisteluista. Kyllä se joulu sieltä tulee <3.

  Vastaa