viime päivät puhelimen läpi

me

Huomenta! <3 Mulla on nyt monta tapahtumarikasta päivää takana. Perjantaina lähdettiin siskojen kanssa Långvik kylpylähotelliin rentoutumaan. Käytiin kylpylässä ja syömässä pitkän kaavaan mukaan. Loppuilta vietettiin hotellihuoneessa ja tehtiin kasvonaamiot.. Tosin toinen sisko taisi olla siinä vaiheessa jo unten mailla. 🙂
Lauantaina loikoiltiin aamulla ja syötiin aamupalaa vasta ennen yhtätoista. Ihanaa, kun siellä oli tarjolla aamiainen niin pitkälle aamupäivään. Päivä leikittiin tyttöjen kanssa ja illasta vietiin Matilda elokuviin katsomaan Heinähattu ja Vilttitossu. Matildaa harmitti (ikävä yllätti <3) autossa kun jätettiin Mimosa siskolleni hoitoon, mutta huomasin myös että hän nautti suuresti kun sai olla yksin meidän molempien vanhempien kanssa. En usko, että hirveän montaa kertaa on näin käynyt Mimosan syntymän jälkeen.
Sunnuntaina vietin rehellistä kotipäivää. Siivosin ja kävin tavaroita läpi. Tein pilatesta kotona, kun Mikko kävi tyttöjen kera mummolassa. Käytiin päiväsaunassa ja tein itselleni hiushoitoja.
Maanantaina eli eilen mulla oli luppo aikaa tapaamisten välissä ja ehdin käydä kiertämässä Stockan leluosaston sekä joulupuodin. Aloin suunnittelemaan joulukoristehankintoja tarkemmin ja voi olla että hankitaan tekokuusi. Saapi nähdä.. Haluaisin satsata siihen, mutta sitä varten pitäisi löytää hyvä säilytyspaikka, jotta kuusi pysyisi varmasti hyvänä vuodesta toiseen. Tuli hirveä into mahdollisimman aitoon tekokuuseen. Parasta kuusessa olisi se, että se ei varista ja sitää saisi nauttia koko joulukuun ajan. Katsotaan mitä tämän suhteen käy 🙂
Kuvat ovat sekalaisesti alla ja ajoittuvat pe-ma. Lähden kohta viemään tyttöjä päiväkotiin ja suuntaan siitä suoraan asioille. Illansuussa keskustaan ja piipahdus eräissä pikkujouluissa. Mukavaa tiistaita! <3Sara


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

4 kommenttia

 1. Milla Sukhilta 28.11.2017

  Långvik on mahtava, kuulostaa täydelliseltä rentoutumiselta siskojen kanssa. Ravintolan takka on varmasti parhaimmillaan tähän aikaan vuodesta.

  Vastaa
 2. Hena 28.11.2017

  Sun instassa näkyi pastaruoka annos jota tarjosit lapsille, mitä siihen tuli? Näytti niin herkulliselta! 😀

  Vastaa
  • Melina 28.11.2017

   Meinasin just tulla kysyyn samaa!! Näytti niin hyvältä 😀

   Vastaa
 3. MK 29.11.2017

  Millainen Långvikin kylpyläpuoli oli? Oliko siellä rauhallista vai paljon lasten hälinää? 🙂 ollaan suunniteltu poikaystäväni kanssa kylpyläreissua ja Långvik on ollut ykkösvaihtoehtona, joten olisi kiva kuulla sun mielipide 🙂

  Vastaa