aamut kaksin

me, muoti, ootd, pohdintaa

Huomenta! <3 Vaikka syksy viuhahti ohi super nopeasti ja tuntuu että paljon ei ehtinyt edes ajattelemaan, niin ollaan vietetty kyllä todella mukava syksy. Tyttöjen tarhapäivät pysyi maltillisina ja he ovat nauttineet siellä käymisestä suuresti. Samalla me saatiin Mikon kanssa yllättävän paljon yhteisiä hetkiä, useimmiten ennen töitä. Meidän molemmat tytöt nukkuu vielä päikkärit, joten päiväkotiin ne on hyvä viedä viimeistään puoli kympin aikaan. Tällöin he ehtivät leikkiä ennen lounasta ja päikkäreitä. Meillä olikin lähes viikottain vapaita aamuja, kun omat työt alkoi vasta puolen päivän aikaa.. Käytiin monta kertaa syksyn aikana aamupalalla (kahvilassa!!! Niin ihanaa) ja otettiin ilo irti siitä, että pitkästä aikaa meillä oli säännöllisesti enemmän aikaa kaksin.
Huomasin myös miten paljon enemmän arki tarjosi aikaa itselle ja niille omille jutuille. Se jos mikä tuntui varsinkin alussa aivan ihanalta! 🙂 Yksi iso juttu missä syksyn osalta tuli paljon taipumista, oli kavereiden näkeminen. Ei kyllä ehditty näkemään viikottain kavereita, vaan lähinnä muutaman kerran kuussa. Toisaalta tuntuu, että kaikilla on omat menonsa ja melkeinpä jokainen elää kiireistä arkea. Meillä on myös suht iso lähiperhe, joten jo heidän näkemisessä uppoaa usein monta päivää viikossa. 😀 Mikä on tietysti vain ihana juttu!
Nyt onneksi on tiedossa monet pikkujoulut ystävien ja lasten kera. <3 Vaikka arki on super kivaa, vauhdikasta ja ihanan hektistä, niin täytyy myöntää että joulun alla perheen ja ystävien seurassa sitä taas muistaa paremmin mikä on oikeasti tärkeätä. Rauhoittuminen tekee niin hyvää.. <3 Mukavaa keskiviikkoa! Kuvat ovat muutaman viikon takaa, kun vietettiin aamua yhdessä. <3Sara

kengät / Timberland / Polhem*

farkut / JC Jumbo*

takki / Trendyol

laukku / Louis Vuitton

neule / NA-KD*

kello / Furla*

*saatu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

2 kommenttia

  1. Inka 29.11.2017

    Oot paras i love you <3♡♡

    Vastaa
  2. heidisusanna 30.11.2017

    Ihania nuo aamun omat ajat. Meillä on päikystä ollut kanssa toive, että viimeistään puoli kymmeneen vietäisiin. Itse menen kahteen töihin, joten näihin päiviin on tullut minulle ”luvattoman” paljon omaa aikaa ja kuitenkin lapsi saa lyhyemmän hoitopäivän. Ihana tilanne teillä, että olette saaneet tuon ajan viettää yhdessä! 🙂

    Vastaa