Suunterveys / Oral-B *

kauneus, me, yhteistyö

*kaupallinen yhteistyö / Oral-B

Heippa! Oon kertonut teille aiemmin, että pidän hampaiden hyvinvoinnista hyvää huolta. Mulla on luontaisesti reikiintyvät hampaat ja käyn säännöllisesti hammastarkastuksissa sekä suuhygienistillä. Juuri kuukausi takaperin multa poistettiin hammaskivet (oli venähtänyt tauko yli 2vuoden, jatkossa käyn kyllä vuoden välein) ja suuhygienistin kanssa vaihdettiin paljon ajatuksia suunterveydestä. Hän kysyi heti alkajiinsa, että onko mulla sähköhammasharja ja kyllähän mulla on. Sain kolmisen vuotta takaperin Mikolta synttärilahjaksi Oral-B:n sähköhammasharjan ja siitä lähtien pitänyt sen avulla huolta hampaistani. Nyt kun sain mahdollisuuden lähteä tutustumaan Oral-B:n uutuusharjaan Oral-B Genius Rose Goldiin, en epäillyt hetkeäkään.
Monet tutkimukset osoittaa, että suunterveydellä on yhteys koko kehon hyvinvointiin. Suuhygieniasta kannattaa siis tosiaan pitää huolta! Tutkimukset osoittavat, että jopa 80 % ihmisistä jättävät vähintään yhden suun alueen kunnolla harjaamatta ja 60 % harjaavat poskihampaitaan liian vähän tai ei ollenkaan (!!!apua). Sain tosiaan ensimmäisen sähköhammasharjani Mikolta synttärilahjaksi ja muistan vielä kun kokeilin sitä ensimmäisen kerran.. Olin niin myksitynyt siitä kuinka paljon puhtaammalta suuni ja hampaiden pinnat tuntuivat. En olisi uskonut, että eron huomaisi niin selkeästi.
Tärkeintä sähköhammasharjaa käyttäessä on varmistaa että ei harjaa liian kovaa, käy läpi kaikki hampaiden alueet (myös ienraja) ja lisäksi huomioi riittävän keston. Mulla on ollut aiemmin käytössä ihan ”normi” Oral-B sähköhammasharja, mutta nyt kun olen päässyt testaamaan tätä uutuusharjaa, niin vitsit miten hienoja ominaisuuksia siitä löytyy. Listaan teille tähän millainen sähköhammasharja on kyseessä.
Oral-B GENIUS Rose Gold -sähköhammasharja:
-Maailman älykkäin sähköhammasharja, jossa on käytetty huipputeknologiaa. Position Detection -paikannusteknologia / Oral-B GENIUS merkkisissä sähköhammasharjoissa on käytetty paikannusteknologiaa, joka älypuhelimen kameran avulla havannoi suun puhdistamattomat kohdat ja näin ollen varmistaa sen ettei mikään suun alue jää puhdistamatta. Tämä oli minulle iso ja avaava kokemus, kun aloin käyttämään harjaa. Tietyt alueet jäi kerta toisensa jälkeen vähemmälle huomiolle ja nyt paikannusteknologian avulla olen oppinut harjaamaan hampaani entistä paremmin.
-Pakettiin kuuluu matkakotelo, jossa voi ladata sähköhammasharjan lisäksi myös puhelimen, aivan mahtavaa!! Reissussa laturit on aina kateissa 😀
-Rose Gold sähköhammasharjassa on uusi pyöreä harjaspää, joka poistaa pintavärjäymät tehokkaasti ja kiillottaa hampaan pintaa.
-Rose Goldista löytyy tärkeänä ominaisuutena paineentunnistus ja tämä pointti on ehkä suosikkini. Paineentunnistus huomauttaa, jos harjalla painetaan liian kovaa ja hidastaa harjan liikettä kunnes paine on taas sopiva. Tämä suojaa ikeniä ja samalla voi huoletta puhdistaa hellävaraisesti myös ienrajat.
-Hammasharjasta löytyy ajastin joka varmistaa, että hampaita harjataan ne suosituksen mukaiset kaksi minuuttia. 🙂
Kuvista näkeekin selkeästi miten kaunis ruusukultainen väri Rose Gold harjassa on. Mielestäni harjan visuaalisuus ei voisi olla onnistuneempi! Uskon, että tämä Rose Gold sähköhammasharja olisi monelle mieluinen ja toimiva joululahja. Monesti sitä ei itse raaski satsata itseensä, vaikkakin näin tärkeässä asiassa kuin suunterveys se olisi paikallaan. Olen viimeisten vuosien aikana rampannut hammaslääkärissä ja sekään lysti ei mitään halpaa ole. Mun suunterveydelle onkin kaikkein tärkeintä keskittyä ennaltaehkäisyyn. Tästä siis pukin konttiin vinkkiä tai sitten lahja minkä voisi hommata itselleen ;)!
Raikasta päivää, muistetaan hymyillä! <3Sara

 ps. IG-ssä saan arpoa yhden kyseisen harjan joten kannattaa siellä myös seurailla! 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

3 kommenttia

 1. Laura 30.11.2017

  Voi vitsi sinulla on tosi hyvät hampaat ? itsekin miettinyt sähköhammasharjaa, varmasti puhdistaisi paremmin kuin tavallinen.

  Vastaa
 2. Noora 01.12.2017

  Nyt on hyvä ja tärkeä aihe! Vielä kun tällaiset asiat saisi kantautumaan jokaiselle ihmiselle luettavaksi:) Itse hammashoitajana pidän nimenomaan ennaltaehkäisyä tärkeimpänä asiana suun terveyden ylläpidossa. Usein puhutaan, että ”minulla on synnynnäisesti huonot hampaat” tms. Kyllä, se voi olla totta, että on saanut kariesbakteerin esimerkiksi vanhemmilta. Mutta se ei silti tarkoita sitä, että reikiä tulee hallitsemattomasti ihan noin vain. Juuri silloin on on syytä miettiä sitä omaa osuuttaan tuohon ongelmaan. Ja sehän on ennaltaehkäisy:) kiitos Sara!

  Vastaa
 3. Clara 02.12.2017

  Suosittelen minäkin sähköhammasharjan käyttöä, on niin paljon tehokkaampaa puhdistaa hampaat sen avulla! Ja hammasvälit kannattaa myös puhdistaa hammaslankaimella tai hammaslangalla. Hammaslankaimella se sujuu mielestäni paremmin ja helpommin.
  Oon samaa mieltä kuin Sara ja Noora, ennaltaehkäisy on tärkeää suuhygieniassa. Omaan hyvinvointiin kannattaa panostaa??

  Vastaa