3. luukku

yleinen

IG kuvien takaa.. <3Sara

 1. Oltiin lähdössä ensimmäisiin pikkujoulujuhliin Mikon kanssa ja nakattiin lapset muutamaksi tunniksi äitini luokse. Ehdittiin käydä kaakaolla ennen juhlia ja katsomassa Helsingin upeita jouluvaloja. 🙂
 2. Tykkään lukea lehtiä ja usein ne riittää mulle iltalukemiseksi.. (josta tuli mieleen, että pitäisi taas löytää uusi kirja luettavaksi) Viime viikon ajan Riverdale sarja on vienyt mennessään ja olen menossa jo toisessa tuotantokaudessa. Todella hyvä, nopeatempoinen ja koukuttava sarja. Kyselin IG:ssä sarjasuosituksia ja kiistatta eniten mulle vinkattiin Riverdalesta. Yksi kaverini laittoi viestiä, että ”se on vähän niinkuin Gossip Girl, mutta murhilla höystettynä”.
 3. Mimosalla on havaittavissa uhmaa ja hän mököttää monta kertaa päivässä. Paljon haleja ja ymmärrystä niin tilanteista selvitään. Hän herkistyy jos jokin pieni asia ei mene kuten hän halua.. Saati sitten iso.. 😀
 4. Tein viime viikolla Mikolle ja mulle iltapalaksi bruschetta leipiä. Maalaisleipää ja oliiviöljyä päälle + uunissa paisto rapeiksi.. Sitten soossi: mozzarellaa, tomaattia, basilikaa, mustapippuria & ripaus suolaa ja loraus oliiviöljyä.
 1. Oltiin perjantai Tukholmassa ja käytiin mm. NK tavaratalossa. Siellä sattui vierailemaan joulupukki juuri silloin ja lapset oli aivan haltioissaan. Käytiin jouluosastolla, jonka rinnalla Stockmannin osasto ei jäänyt yhtään jalkoihin.. Muutamia ostoksia tarttui spontaanisti Tukholmasta matkaan. Kuten: -50% Hollisterin kotihousut, kortteja, muki, 2kpl tyynyliinoja ja pieni kartonkinen valotähti.
 2. Kaakao, Kahvi, Latte, Americano, Cappuccino, Tee, Glögi.. Kaikki passaa <3 Harvemmin juon kahvilassa kylmää juotavaa.
 3. Laivalla merelle tuijottelu on yksi parhaista jutuista. Lapset laskivat majakoita ja ihmettelivät aaltoja. Koko reissu meni super hyvin ja sen alkaa konkreettisesti huomaamaan kuinka ”isoja” lapsemme alkaa olla. Oltiin viime vuonna samalla risteilyllä ja olihan siinä monta astetta enemmän säätöä. Vaikka jokaisessa ikävaiheessa on omat ihanat puolet sekä haasteet, niin se jo helpottaa kummasti kun koko perhe nukkuu, lapset syö samaa ruokaa kuin aikuiset ja ei ole kahta vaippaikäistä samaa aikaa. 😀
 4. Hän <3
 1. Rakastan smoothieita ja pirtelöitä. Tämä kyseinen pirtelö oli vadelman makuinen ja vitsit miten hyvää!! Siinä maistui kesä- vanilja jäde ja vadelmat.
 2. Pääsin kuuntelemaan PikkuGn uuden biisin Solmussa etukäteen. Niin kova biisi ja jotenkin hassua ajatella että edes pääsin sen ennakkoon kuulemaan. Mun sisällä asuva 13.v Sara huusi koko ajan OMG OMG OMG 😀 Nuorena fanitus oli niin toisella tasolla! 🙂
 3. Teroa on aina kiva nähdä. Hänen kanssa tein yhtäjaksoisesti töitä monta monta vuotta putkeen. Meistä muovautui kuin vahingossa hyvät kaverit.
 4. Juon todella harvoin ravintolassa coca colaa.. Useimmiten valitsen vettä. Välillä kokiksella on kuitenkin paikkansa.. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

3 kommenttia

 1. Clara 04.12.2017

  Ihania kuvia ?
  Miekin tykkään lukea aikakauslehtiä, tosin enemmän luen niitä nettipalvelusta kuin paperiversioina.
  Joo smoothiet, pirtelöt ja erikoiskahvit on ihania juomia kahvilassa. Tavallista suodatinjauhatuskahvia tulee kotona juotua noin 3-4 kuppia päivässä. Tai no tavallista ja tavallista, yleensä aina ostan reilun kaupan tai luomukahvia. Ravintolassa otan aina vettä ruokajuomaks.
  Ois ihanaa päästä risteilylle??, just vaikka Tukholmaan tai sitten Tallinnaan, kummassakaan en oo vielä käyny. Ja aaltoja ja muutenki merimaisemia ois kiva katsella, ikkunallinen hytti ois must?

  Vastaa
 2. Kati 14.12.2017

  Hei Sara,
  Yritin jo tuolla instan puolella kysellä sinulta, mistä olette ostaneet olohuoneen mustan sohvapöydän? Olisi mukavaa, jos ehtisin vastaamaan, koska ollaan juuri tuon kaltaista etsimässä jouluksi, kun edellinen myytiin pois alta. Kiitos jo etukäteen 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 18.12.2017

   Se on Cobellosta 🙂 löytyy ainakin espoosta ja vantaalta!

   Vastaa