4. luukku

me, muoti, ootd

*postaus sisältää kaupallisen linkin

Moi<3 Nämä kuvat ovat jääneet kesältä pyörimään koneelleni ja nyt tajusin, että tämä mekko sopisi kyllä tosi hyvin pikkujouluihin tai joulun viettoon. Mekossa on kivaa Japani fiilistä ja yhdistettynä mustiin sukkiksiin sekä nilkkureihin se toimisi nyt kylmälläkin säällä. Itseasiassa luulen, että mekko toimii ehkä vielä paremmin pimeään vuodenaikaan. 🙂 Vai mitä mieltä olette?
Multa on kysytty muutamaan otteeseen vinkkejä blogin perustamiseen ja ajattelin jakaa niistä oleellisimmat teille. Jos kirjoittaminen, kuvien jakaminen tai ylipäätään bloggaminen kiinnostaa niin rohkeasti kokeilemaan. Uskon, että aika pian selviää antaako se vai tuntuuko päivittäminen raskaalta. Minulle kirjoittaminen tulee tosi luonnostaan, enkä joudu pinnistelemään sen eteen. Toisinaan taas kuvien ottaminen tuntuu haastavammalta, koska en tykkää pönöttää kuvissa ja siksi jaan paljon myös lifestyle sisältöä. Kannataa blogata niistä asioista mitkä itseä kiinnostaa ja kaiken materiaalin takana kannattaa seistä. Tärkeintä kaikessa on olla oma itsensä! Tai ainakin mulle tämä homma olisi tuhat kertaa raskaampaa jos joutuisin feikkaamaan jotain tai luoda siloteltua kuvaa. Noniin ehkä on aika siirtyä ranskalaisiin viivoihin, ennen kun juttu paisuu aivan totaalisesti.. 😀
-Ole oma itsesi
-Blogin voi tehdä ilmaiseksi monen alustan kautta, tai jos tuntee koodajan, niin voi luoda omat nettisivut
-Päivitä säännöllisesti. Kannattaa postata tiuhaan 2-7 postausta per viikko. Kuitenkin sisältö edellä!
-Satsaa kuviin
-Ole armollinen itsellesi. Kaikki kehittyy ajan kanssa ja blogin visuaalisuus jne paranee väkisinkin kun pääsee kiinni kaikista teknisistä jutuista.
-Älä pelkää oppia uutta. Voi luoja mitä kaikkea tämä blogimaailma ja kaikki siihen liittyvä on mulle opettanut.
-Linkkaa ja vinkkaile postauksistasi muissa some kanavissa, kuten IG ja facebook. Älä pelkää jakaa omia kirjoituksia!
Tässä ne mitkä tuli äkkiseltään mieleen. Jakakaa omia kokemuksia ihmeessä jos on ajatuksia. 🙂 Nyt ihanaa uutta viikkoa! <3Sara



kengät / nike

mekko / na-kd*

takki / na-kd*

kello / tämä / Cluse*

aurinkolasit / Tom Ford / Specsavers*

*saatu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

4 kommenttia

 1. Suvi 04.12.2017

  Tosi hyviä vinkkejä!

  Vastaa
 2. Clara 04.12.2017

  Kaunis mekko? Oot oikeassa, ehkä sopii paremmin talvikauteen värityksensä takia.
  Kullanarvoisia vinkkejä kokosit bloggaamisesta?

  Vastaa
 3. Piia 04.12.2017

  Hei! Lupailit marraskuussa tehdä postausta, kuinka kylppärin nanosuoja on toiminut. Olisi hyödyllistä kuulla kokemuksia.

  Vastaa
 4. Niina 05.12.2017

  Mistä tämä kuvien mekko on ostettu? 🙂

  Vastaa