5. luukku

me, resepti

Huomenta! <3 Lähden ihan kohta yhden lehden kuvauksiin ja sieltä sitten kotiin iltapäiväksi. Illan suussa viedään muksut äidille yökylään ja mennään pikkujouluihin (!!!). Super kivaa! Otettiin yöksi hotelli, mitä ei olla taidettu tehdä moneen vuoteen. Ihanaa luksusta päästä hotellilakanoihin ja aamulla valmiille aamiaiselle. Kuvailen päivän kulkua ja postaan sen teille vielä tällä viikolla!
Näissä kuvissa näkyy äitini vakkari salaattiresepti. Todella hyvää ja maukasta!

Salaattia

Tomaattia

Tonnikala öljyssä

Suolakurkkua

Sipulia

Maissia

Kananmunaa

Tilliä 

Raejuusto

Sitruunapippuria

Monet teistä myös kyseli sen tomaattisen pastan perään mikä vilahti IG storyssä viime viikolla. Elikkäs se koko setti oli täysin hatusta vedetty ja siihen tuli: 1 sipuli ja 4 valkosipulin kynttä kuulotettiin öljyssä, pastan keitto, lisää valmis pasta sipuleiden joukkoon ja sekoita 3 ruokalusikallista tuorejuustoa (käytin makuna/aurinkokuivatut tomaatit). Lisää pilkotut kirsikkatomaatit ja puntti basilikaa. Lopuksi mustapippuria. Nauti! Lisänä toimii avokado ja parmesan 😉 
Nyt mä lähden pakkaamaan viimeiset tavarat ja nappaan kahvin mukaan! Iloa päivään! <3Sara


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

3 kommenttia

 1. NNiina 06.12.2017

  Toi tiedän vakkari salaattiresepti kuulostaa aika hyvältä ja se näytää myös! (: pitäisi tehdä sitä viikonloppuna

  Vastaa
 2. Essimm 07.12.2017

  Mä en oo varmaan tätä mun vakkarisalaattiohjetta jakanut sulle, ite kyl käytän ihan normipastaa ja purkkipestoa. Mut tuli mieleen, et tämä varmaan maistuisi teijän perheelle kanssa! 🙂 https://www.hellapoliisi.fi/broileri-ja-kanaruoat/gluteeniton-broileri-pastasalaatti-rucola-pestokastikkeella/

  Vastaa
 3. Clara 07.12.2017

  Kiitos ihanista resepteistä 🙂 <3 Täytyypä kokeilla joskus!

  Vastaa