6. luukku

design, koti & sisustus, lapset, loma, me

Hyvää itsenäisyyspäivää ja ONNEA 100 vuotias SUOMI <3 Kasasin alle parhaita hetkiä viimeisen 48h ajalta. Nyt mennään saunaan ja sen jälkeen jatketaan iltaa karjalanpiirakoiden, kuohuviinin ja itsenäisyyspäivän vastaanoton parissa. Ihanaa iltaa <3Sara
Päiväni alkoi eilen erään lehden kuvauksilla. Oli tosi kivaa ja ihanat toimittajat. Ilo on tehdä hyviä ja kivoja juttuja! Oon kyllä aika tarkka siitä millaisia haastatteluita annan ja jotenkin tuntuu luontevammalta kertoa asioita itse täällä blogissa. Haastatteluissa pidän yksityisyyden rajan ehkä astetta tarkemmin hallussani, mutta kuten kirjoitin niin ilo on tehdä haastiksia ammattitaitoisten ihmisten kanssa. 
Päivä jatkui kodin kautta Helsinkiin ja vietiin tytöt äidilleni. Siirryttiin hotelliin (Lilla Roberts, aivan ihana) ja sieltä työpaikan pikkujouluihin. Tosi kiva ilta!
Aamulla mitä parhain aamupala, NAMI! Tietty suuressa roolissa oli rauhassa syöminen ja kahvin kuumana juominen.. 😉 
Tultiin kaupan kautta tyttöjen kanssa kotiin ja käytiin piiiitkällä kävelyllä. Sisko liittyi hetkeksi seuraan.. Ilma oli aivan ihana. Lumi & aurinko <3 Lenkin jälkeen juotiin glögit terassilla.
Meidän oli tarkoituksena nähdä itsenäisyyspäivänä lähimmäisiä, mutta Matildalla on ollut hieman lämpöä, niin oltiinkin vain rauhassa omalla porukalla. 
Tehtiin tyttöjen kanssa lihapullia, Mikko teki suklaatalon ja illansuussa haukottiin henkeä kun katsottiin ”kauniita prinsessoja” astelemassa Linnaan.
Näiden päivien jälkeen on ihana siirtyä entistä enemmän Joulun tunnelmaan. Huomenna haetaan kuusi (aito) ja tehdään muutaman päivän työt alta pois. Loppuviikosta tiedossa pikkujouluja, kasa synttäreitä ja paljon ihania tapaamisia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

4 kommenttia

 1. NNiina 06.12.2017

  Kiitos! Hyvää itsenäisyyspäivää sinne myös (: teidän päivä kuulostaa niin ihanalta/ mukavalta. Miten pidät sun ihon tosi hyvää kunnossa talvi aikana millä tuoteilla käydät kun sulla on niin super puuhaat kasvot? Voitko sä tehdä siitä jonku kerta blogi juttu sun hyvinvointisista. (:

  Vastaa
 2. Laura 06.12.2017

  Samoin hyvää itsenäisyyspäivää 🙂 meillä oli aamupäivällä paraatin katsominen paikan päällä, piparien tekeminen ja linnan juhlien katsominen.

  Vastaa
 3. Clara 07.12.2017

  Meidän itsenäisyyspäivään kuului paraatin ja Linnan juhlien katsomista tv:stä ja rentoutumista ja hyvää ruokaa 🙂
  Ihanalta kuulostaa tuo hotelliyöpyminen, niin rentouttavaa varmasti 🙂 <3
  Sara näytät lumoavan kauniilta tuossa kuvassa, jossa siulla on päällä valkoinen pitsipaita <3 ja oot muutenkin aina niin nätti <3

  Vastaa
  • Sara Parikka 10.12.2017

   Voi miten kuulostaa ihanalta <33
   Ja ääk KIITOS, ihana sinä <3

   Vastaa