7. luukku

baby, koti & sisustus, lapset, me

Huomenta! <3 Meillä starttas kotitoimistopäivä ja mailin purku käy kuumana. 😀 Tuntuu että paljon kasaantuu asioita ennen joulua ja nyt alkaa näyttämään siltä, että tämä vielä voitetaan. Marraskuun alussa ei ollut ihan sama fiilis.
Tänään haetaan meille joulukuusi ja vitsit miten höhlä mä olinkaan.. Miten niin aidosta kuusesta ei pystyisi nauttimaan koko joulukuuta!? Mä jotenkin ajattelin että pitäisi hankkia tekokuusi, mutta sitten some alkoi täyttymään aidoista kuusista ja tajusin, että kyllähän se pysyy ihan hyvänä jouluun saakka. Ehkä tämä mun lyhyt näkö johtuu siitä, että lapsuuden kodissa joulukuusi hankittiin aina muutama päivä ennen joulua ja koristeltiin myös ihan jouluaaton alla. Tänään siis saadaan kuusi ja kuvaan sitä prosessia talteen, niin postaan siitä vaikka tarkemmin pian. Meillä on nimittäin tiedossa eräs tietty kuusilaji mitä lähdetään metsästämään.
Lupasin tytöille että tänään leivotaan pipareita ja hommasin tarvittavat koristelutarvikkeet kotiin. Oon todella innoissani tuosta lumesta, sen tuomasta valosta ja joulutunnelmasta! Tähän vielä joulukuusi ja loput joulukoristeet esille. Kohta siis lähdetään lounastelemaan ja kuusikaupoille! Ihanaa torstaita! <3Sara
ps. kuvat on otettu aamulla, kun syötiin taas kerran riisipuuroa. Kuvasin samalla Ella´sin yhteistyö postauksen instagramiin. Ella´sin soseet eivät ole saatuja. 
pps. kattokaa nyt tota tokavikan kuvan takkutukkaa 😀 Mimosa on niin söpö ilmestys <3 todella tummine silmineen ja ruskean pörrötukan kera!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

4 kommenttia

 1. Emma 07.12.2017

  Heippa! Pidän blogistasi todella paljon, kiitos kun kirjoitat 🙂
  Olisi kiva lukea enemmän mietteitäsi lasten kasvattamisesta, millainen vanhempi mielestäsi olet, onko teidän lapsilla ollut paljon uhmaa, oletko kärsivällinen, menetätkö ikinä hermojasi, mitä olet oppinut lapsiltasi jne. 🙂

  Vastaa
 2. Iamhenna 07.12.2017

  Aidon kuusen tuoksu on niin huumaava ja vie ajatukset sinne lapsuuden jouluihin <3 Meillä valitettavasti tänä jouluna tekokuusi olosuhteiden pakosta, mutta pitää luoda joulun tuoksuja muilla keinoin sitten! Hyvä vinkki muuten tuo Ella's luumusoseen käyttö puuron kanssa! Pitää laittaa testiin 🙂
  http://www.lily.fi/blogit/mind-gap-mummy

  Vastaa
 3. Clara 07.12.2017

  On kyllä suloinen pörröpää tuo pikku-Mimosa <3
  Kiva kuulla, että päädyittekin aitoon kuuseen 🙂 Se tuo kyllä paljon juuri lapsuuden joulujen muistoja mieleen <3 ja koristelu on ihanaa puuhaa <3 Lapsena meillä oli joulukuusessa mm. erilaisia kulkusia ja kelloja, joita aina kilisyteltiin välillä 🙂 Myös muita koristeita aina ihasteltiin ja hypisteltiin. Nyt meillä on kuusessa kolmenlaisia sydämiä: punavalkoruudullisia kangassydämiä, punaviherkultaruudullisia sydämiä – samaa materiaalia kuin yleensä esim. joulukuusen pallot (polystyreeniä eli jotain palamatonta muovia) ja 2 huopasydäntä (punainen ja valkea), sinisiä ja vaaleanvihreitä glitter- sekä kiiltäviä palloja ja 1 enkeli. Laitahan kuvia sitten teidän joulukuusesta 🙂
  Olisi mukava kuulla teidän jouluperinteistä nykyään ja myös lapsuutesi jouluperinteistä, Sara 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 10.12.2017

   Kuulostaa aivan ihanalta teidän kuusi ja koristeet :)<3
   Hei joo voisin kirjoittaa jouluperinteistä joku päivä, kiitos tosi hyvästä ideasta <3

   Vastaa