8. luukku

design, koti & sisustus, me, ootd

Moi! Tänään suunnataan eräisiin pikkujouluihin ja illan vietän ystäväni kanssa, joka täyttää vuosia. Huomenna sama meno jatkuu, kun Mikolla on syntymäpäivä. Ihana viikonloppu alkaa siis tänään! Mitä viikonloppu suunnitelmia teillä on? 🙂
Postauksessa näkyvät kuvat napsastiin aamulla. 🙂 Tein herkkuleivän mihin tuli: ohraleipää, juustoa, tonnikalaa, metsäsienisalaattia ja tomaattia. N A M I ! Kahvia muutama kuppi ja johan päivä lähti käyntiin. Tuo kahvikuppi on muuten Tukholman mini reissulta ja siinä oleva teksti on aika mieltä nostattava. 😀 Olen viihtynyt viime päivät Hollisterin kollareissa.. Ostin ne myöskin Tukholmasta, kun huomasin niiden olevan -50%. Nämä kollarit ovat todella kevyet ja niistä tulee enemmän mieleen kotihousut/unihousut. 🙂 Kuvissa myös vilaus joulukuusesta, mistä postaan lisää pian.
Nyt alan valmistautumaan lähtöön. Mukavaa alkavaa viikonloppua!! <3Sara


housut / Hollister

paita / Zara

neule / Cubus / Polhem*

tossut / Flatterd*

*saatu

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

12 kommenttia

 1. Tiina 08.12.2017

  Hei,
  Olisi kiva saada lukea minkälainen joulukalenteri teidän tytöillä on tänä vuonna.
  Hyvää joulua teille kaikille ja kiitos kivasta blogista.

  Vastaa
  • Sara Parikka 10.12.2017

   Hei joo!! 🙂 Tyttöjen Mummi teki tytöille sukkakalenterin ja se on tämän vuoden ainoa kalenteri 🙂 Sieltä löytyy milloin mitäkin 🙂
   Ihana kuulla, jos tykkäät <3

   Vastaa
 2. katariina.kuronen 08.12.2017

  Oii ihanat noi sun vaatteet, pehmoset ja lämpimät! <3 Hauskaa viikonloppua!

  Vastaa
 3. Laura 08.12.2017

  Tänään tuli käytyä ostamassa joululahjat, huomenna varmaan vain kotona 🙂 sunnuntaina sitten anopin luokse syömään koko porukalla.

  Vastaa
 4. Mimmi 09.12.2017

  Joulukuusi tuo muuten ihmeen paljon joulutunnelmaa ? meillä ei oo kuusta ollut moneen vuoteen tilanpuutteen vuoksi, mutta nyt päätin että pakko saada vaikka väkisin ahdettua johonkin nurkkaan ? ja onneks ahdoin! Sain vihdoista viimein itselleni joulufiiliksen, vaikkakin meillä on ihan muovikuusi ? meillä on viikonlopulle spessua tiedossa. Joni lähtee tänään laivalle poikaporukalla, mä lähden hesaan viettään pikkujouluja kahden parhaan ystäväni kanssa ja lapset pääsee viettään laatuaikaa mummun ja mummun jackrusselinterrierin kanssa ?? Tänään siis tiedossa leffaa, hyvää ruokaa, parasta seuraa, hotelli ja Helsingin yöelämä ?? kivaa viikonloppua teillekin ? ja Mikolle synttäri onnittelut!

  Vastaa
  • Sara Parikka 10.12.2017

   aaah vitsit mikä viikonloppu <3 varmasti oli kivaa!!!! <3

   Vastaa
 5. Hgril01 09.12.2017

  Hei! Ihania kuvia ja hyvää viikonloppuja teillekkin ja onnittelut Mikolle! Toi suklaa kakku näyttää niin herkulliselta ja itse toi ja itse harkitsen kanssa tehdä sitä. Onneksi tulit takas salkkareihin oot suosikkeja ja ihanaa kun oot taas siinä sarjassa <3 teidän perhe on ihana ja kaikkeea hyvää ja mukavaa joulun odotusta!!

  Vastaa
 6. Clara 09.12.2017

  Tänään ostettiin loput joululahjat, nyt on kaikki paketit hankittu jee? Joulukortit on jo myös kirjoitettu ja annettu postin vietäväksi? Huomenna suuntaamme 2. adventtisunnuntain messuun?
  Ihanaa viikonloppua?

  Vastaa
  • Sara Parikka 10.12.2017

   Oiiii miten mahtavaa 🙂 Nyt voi rauhassa rentoutua odottelemaan joulua <3

   Vastaa