9. luukku

design, koti & sisustus, lapset, me

Huomenta! <3 Tänään on Mikon synttärit ja minä jos kuka tykkään hemmotella perheenjäseniäni heidän juhlapäivänä. Heräsin tyttöjen kanssa ja laitettiin aamupalapöytä koreaksi. Tein Mikon toivomana suolaisen piirakan, tämä.. Ja kakkuna toimi Oreo-kakku pakastealtaasta. Mun on tehnyt monta kertaa mieli testata kyseistä uutuutta, mutta olen huomannut että kakku on aika pieni ja näin ollen ei mielestäni toimi jos on tulossa paljon vieraita tms. Meillä kun tätä porukkaa riittää jo omasta takaa.. 😀 Mutta siis kakku oli todella hyvää ja oikein passeli vaihtoehto jos ei kerkeä/jaksa leipoa itse. 🙂 (..ja joo se lähestulkoon meni kokonaan)
Kuvasin teille eilen meidän kuusta, joka saatiin koristeltua ja aseteltua olohuoneen nurkkaan. Valittiin iso noin 250cm kaukaasianpihta kuusi, jonka neulaset pysyvät kuulemma todella hyvin kiinni ja lisäksi kuusi on allergiaystävällinen. Juteltiin kaupassa myyjän kanssa ja hän totesi nuo pointit myös todeksi. 🙂 Sain tämän vinkin Jonnamaista Jonnana IG storystä, kiitos siis siitä <3 Mieletön vinkki! Ja hän vinkkasi myös, että kuusen löytää puolet halvemmalla Bauhausista kuin esim Plantagenista.
Lapset ovat olleet ihan haltioissaan kuusesta ja se on tuonut kieltämättä aivan ihanaa tunnelmaa kotiin. Onneksi päädyttiin aitoon kuuseen. Ostettiin samalla uusi moderni kuusenjalka (ennen meillä on ollut porukoiden vanha valuurautanen yksilö, jonka kanssa kikkailessa menee aikaa ja hermot ;D) ja kuusen laittaminen ei olisi voinut olla helpompaa. Kuusen jalka myös vetää 3litraa vettä ja ilmoittaa heti kun ”vesivarasto” on vajaana. Kätevää! Nyt saa nähdä onko tämä kuusi tosiaan sellaista lajia, että se ei varise kohtuuttomasti ja pysyy muutenkin hyvänä jouluun saakka. Ainakin kaikki vaikuttaa tähän mennessä erittäin hyvältä! 🙂
Kuusen koristeissa meillä mennään aika peruslinjalla. Joskus olisi kyllä ihana stailata sellanen jenkkityylinen överikuusi kotiin. 😀 Ehkä sitten vaikka ensi vuonna. Nyt tuo kuusen kokokin jo vähän rajoittaa, koska koristeita pitäisi olla melkoisen paljon jos haluaisi täyden kattauksen. Muutamat uudet koristeet (nuo valkoiset, harmaat ja punaiset sipulin malliset paperipallot) ostin H&M homesta, kun huomasin heille -20% Clubi ale.. Muuten tosiaan mennään niiltä mitä ennestään löytyy ja aika paljon tuolla taitaa olla lapsuudenkodista tuttuja koristeita. 🙂
Nyt me lähdetään tyttöjen kanssa anoppilaan ja sieltä suunnataan kaksin leffaan. Ihanaa viikonloppua! <3SaraVastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

8 kommenttia

 1. NNiina 09.12.2017

  Teillä on tosi kaunis kuusi! ? Me ajattelin mennä tännän hakemaan kuusta sitä on mukava laittaa joka vuosi ja myös kiva kun joulukin on kohta paisi että lunta saisi tulla lisää. ? sanoo Mikolle paljon onnea!

  Vastaa
 2. Clara 09.12.2017

  Hyvää synttäriä Mikolle?! Viettäkää mukava leffailta?
  Kaunis joulukuusi ja nätit koristeet teillä siinä?

  Vastaa
 3. Joulufani 09.12.2017

  Ihanan näköinen kuusi! Olemme myös miettineet uutta kuusenjalkaa. Olisi kiva kuulla mikä jalka teillä on käytössä ja mistä se on hommattu?

  Vastaa
 4. Laura 09.12.2017

  Kaunis kuusi teillä ?

  Vastaa