12. luukku

me, pohdintaa

Moikka! <3 Kirjoitan teille mun eilisestä ja muutamat vinkit :). Mulla oli touhukas päivä ja lopulta päädyin hoitamaan asioita kaupungille, kun tapaamisia peruuntui. Mutta nyt eilisiin tunnelmiin! Kuvakollaasi myös eiliseltä! <3Sara

Olin aamulla Anna lehden kuvauksissa ja mulle stailattiin aivan ihanat kiharat hiuksiin. Kikkurat is back!

Kävin Relovessa ja vien sinne nyt torstaina vaatteita myyntiin. Iso kasa tulossa hyväkuntoisia vaatteita/ käyttämättömiä kuteita. Relove on superihana paikka ja sieltä voi tehdä todella hyviä löytöjä. 🙂 Oon kuullut paljon ihmisiltä kokemuksia Relovesta ja vain hyviä sellaisia. Siellä vaatteet liikkuu nopsalla tahdilla ja samalla monet kehuvat tunnelmaa sekä kahvilan puolta. Innolla odotan miten mun myynti sujuu! 🙂

Kävin Monkissa ja tarkoituksena oli ostaa farkut (itseasiassa samanlaiset kun roolihahmollani, koska ne ovat olleet niin hyvät jalassa 😀) mutta yllätys yllätys ei ne farkut sovituskopissa sittenkään tuntuneet omalta ja matkaan päätyi huppari.

Tapaamisen peruttua päädyin syömään myöhäistä lounasta y k s i n Teatteriin. Siellä salaatit on kyllä hyviä ja puitteet todella mukavat. Mietin siinä hetken, että vitsit miten nautin siitä kun arki rullaa ja joskus saa niitä omia hetkiä. Vaikka lapset ovat vielä pieniä, niin tilanne esim vuoden takaiseen on muuttunut todella paljon. Vitsit miten nopeasti nuo kasvaakaan.. <3

Löysin aivan ihanan joululahjan kummipojalleni Stockalta.. Ihan sattumalta kyseinen setti oli vielä -20% alessa.. Kyseessä on siis Adidaksen ja Mini Rodinin yhteistyössä toteutettu verkkapuku! Mietin pitkään värejä, mittailin kokoja ja siinä löysin juttukaverin eräästä isoäidistä joka pähkäili ihan samoja juttuja. Siinä sitten yhdessä pähkäiltiin ja päästiin lopulta kassan kautta lähtemään. 😀

Vein extempore sormukset rodinointiin.. Olin ajatellut, että se on tosi kallista, mutta maksaakin vain 30-50€ per sormus ja saan ne myös takaisin ihan muutamassa päivässä. En ole vielä koskaan puhdistanut sormuksiani, joten odotan tosi paljon sitä muutosta mikä niissä varmasti tulee näkymään.

Ehdin käymään myös ENSIMMÄISEN kerran & Other Stories liikkeessä. Aina tämä kyseinen kauppa on päässyt unohtumaan, kun olen pyörinyt kaupungilla ja nyt kyllä nautin siellä kiertelystä ajan kanssa. Aivan ihana liike! Sieltä tarttui mukaan sirot korvakorut ja käsisaippua, jota olin ihastellut ystäväni luona. Harvoin sitä kiinnittää vessassa huomiota käsisaippuan tuoksuun, mutta nuo tuoksut ovat niin ihania että ei voinut jäädä huomaamatta. En kyllä muista tarkkaa tuoksua mikä ystäväni kotona oli, mutta tämä Mimosa lähti mukaan ja toimii hyvin. 🙂 Kassalla myyjä vinkkasi, että tyhjän saippuapullon voi palauttaa liikkeeseen, jolloin saa -10% seuraavasta ostoksesta. Tämän avulla he tukevat kierrättämistä! 🙂

Ilta päättyi leffaan, kun pääsin siskon pojan ja miehen kera katsomaan ennakkonäytöksenä JUMANJI leffaa. Siis vitsit miten hyvä se oli!!!! 😀 En olisi koskaan uskonut. Lähinnä ajattelin, että siskoni poika viihtyisi, mutta kyllä mäkin tykkäsin tosi paljon. Suosittelen! Leffassa oli vielä tarjolla viidakkoteemaan sopivasti smoothieta ;). JUMANJI tulee ensi-iltaan 22.12.

Tänään puolestaan treffattiin meidän äiti & lapsi porukalla ja vietettiin pikkujouluja nyyttärihengessä. Mun piti tehdä saaristolaisleipää ja lohitahnaa, kunnes tajusin eilen illalla että mullahan menee koko yö leipoessa. En ollut tajunnut aloittaa leipomista edellisenä päivänä.. Nooh onneksi äidit jos ketkä ymmärtää Lidlin patonki ja hummus ratkaisun. <3 Parhautta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

2 kommenttia

  1. seija utriainen 12.12.2017

    Käsienpesu on tärkeää, ainakin aina kauppareissun jälkeen

    Vastaa