13. luukku

me, ootd

Heippa! Tämä valko/puna/sininen huppari tarttui toissapäivänä mukaan Monkista, vaikka tarkoituksena oli ostaa farkut.. Miten se meneekin usein niin, että kaupoilta löytyy juuri se mitä ei alunperin lähtenyt hakemaan ja päinvastoin listalla oleva asia jää ostamatta. Tykästyin hupparin värimaailmaan ja vajaamittaisiin hihoihin.
Tänään mennään hoitamaan pukin asioita, kun tehtävänä on ostaa kaikki puuttuvat joululahjat. Hajautettiin tämä homma kylläkin kahdelle päivälle, joten tänään ei ole mikään hoppu löytämisen suhteen. Uskon, että parhaat löydöt tuleekin vastaan niin ettei niitä pakota. 🙂 Onko teillä paketit jo hankittuna? Mä hommasin muuten paketointikamppeet juuri.. Voisin postata niistä oman postauksen, koska tykkään niin kovin paketoida ja suunnitella nättejä paketteja. Toteutan tämän asap!
Kylläpä mun iho näyttää jotenkin ruskealta tässä alla olevassa kuvassa.. 😀 En ole edes käyttänyt itseruskettavaa tms, mutta luulen että meikkivoiteella ja aurinkopuuterilla on osuutta asiaan.. sekä kuvan valotuksella.. Koska en kyllä näytä noin päivettyneeltä ”luonnossa”. 😀 Nyt liikkeelle! Ihanaa päivää <3Sara

huppari / monki 

farkut / hm

kello / Daniel Wellington / saatu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

10 kommenttia

 1. Maris 13.12.2017

  Eilen koristeltiin lasten kanssa kuusi ja kävin ostamassa viimeiset lahjat. Mukava, kun on kaikki hommattuna, ei tarvitse niitä enää miettiä 🙂 Vielä on kyllä melkein kaikki paketoimatta.
  Aiheesta poiketen, minkälainen ranneke on mielestäsi paras nuissa daniel wellingtonin kelloissa?

  Vastaa
  • Sara Parikka 13.12.2017

   Oi miten ihanaa! <3 nyt voitte siellä vain nauttia!
   Onpa haastava kysymys 😀 mulla nimittäin ollu noi kaikki tosi kovassa käytössä.. Ehkä kuitenkin eniten oon käyttänyt NATO (kangas) kelloa.. ja sitten nyt tuota uutuutta missä on "metalli" ranneke.. Se on myös todella siro ja ei yhtään paina tms.. Eli jos pitäisi valita niin tiputtaisin klassisen "nahka" rannekkeen pois.. Mutta tosiaan noissa kelloissahan on mahtavaa se että pystyy itse vaihtamaan rannekkeita.. Usein myös on tarjouksia, niin että saa ilmaiseksi 2kpl rannekkeita tms. 🙂 Nytkin siellä pyörii hyviä tarjouksia!
   Ihanaa joulun aikaa <3 Ja pahoittelut että oli supersekava, enkä osannut oikein auttaa :/ <3

   Vastaa
 2. Maria 13.12.2017

  Oo ihana toi huppari ❤️
  Lahjat on ostettu ja paketoitukkin jo 🙂
  Piparit ja tortut pitäs viä leipoo.
  Ei oo varmaan ikinä jääny näin myöhälle 😮
  Ihanaa joulun odotusta teille!

  Vastaa
  • Sara Parikka 13.12.2017

   Oi miten ihanaa kun kaikki on noin hyvällä mallilla <3 jes! Nyt vaan nauttimaan <3

   Vastaa
 3. Kaisu 13.12.2017

  Tosi kivan näkönen toi huppari, ja sopii sulle hyvin 🙂 Täällä kaikki lahjat jo ostettu, muutamat leipomukset vielä tekemättä, mutta ne kerkee kyllä hyvin. Ihanaa viikkoa sinne <3

  Vastaa
 4. Noora 13.12.2017

  On kyllä todella hieno tuo huppari ? Täällä pohjosen suunnilla alkaa olla kaikki joulua varten valmiina, muutamia paketteja vielä pitää hommata ?

  Vastaa
 5. Laura 13.12.2017

  Melkein kaikki lahjat ostettu 🙂 muutama vielä niin sitten on kaikki kasassa, ihanaa joulun odotusta teille <3

  Vastaa