16. luukku

koti & sisustus, loma, me

Iltaa <3 Kirjoitan äärimmäisen harvoin puhelimella blogiin, mutta nyt tämän kerran saapi mennä näin. Olen nimittäin kaupungilla pitkän kotipäivän päätteeksi ja pian treffaan kaverini.
Huomenna vietetään Joulua Mikon puolen perheen kanssa. Lila jää sille reissulle ja lähtee siitä sitten muutamaksi viikoksi mökille. Hän kyllä nauttii siellä kovasti, mutta me tietty ikävöidään. Tytöt tykkää älyttömän paljon Lilasta ja Mimosakin osaa jo kohtuullisen hyvin käsitellä Lilaa. Silti en voi väittää etteikö appivanhempien tarjoama koiranhoito tuntuisi helpottavalta ja ihanalta. Varsinkin kun he pystyvät tarjoamaan Lilalle niin paljon aikaa, seuraa ja ulkoilua.
Tänään paketoitiin lahjoja, tehtiin huomiselle jäädyke ja leivottiin saaristolaisleipää. Huomenna päästään siis astetta enemmän virittäytymään joulutunnelmaan, kun saadaan nauttia perinteisistä jouluruuista. Nyt sushille ja siitä keikoille. Ihanaa lauantai iltaa! <3Sara

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

7 kommenttia

 1. Jenna 16.12.2017

  Ihanaa viikonloppua teille! Ja super hauskaa keikka iltaa ❤️ Mua niin harmittaa kun en itse päässyt pikku Gn keikalle kun nuorimmainen on ollut jo monta päivää kovassa kuumeessa ja lima yskässä joten täällä ollaan valvottu lähes 3 yötä jo.. onnex Maryam on hyvä uninen ja nukkuu vaikka neiti itkis montakin tuntia putkeen? oon niin tajuttoman väsynyt hänen jatkuvaan sairastamiseen ja tuntuu ettei mitkään keinot auta, kaikki tämä alkoi kyllä heti kun Maryam aloitti päiväkodin eli voi olla myös kantaja. Mutta ainut asia mikä mut saa päivässä nauttimaan edes sen pienen hetken on tämä hetki kun luen sun blogia.. saan edelleen täältä mielettömän paljon hyvää energiaa ja voimia jaksamaan vaikeidenkin asioiden keskellä❤️ Tyttöjen hyvinvointi on mulle tärkeämpää kun mikään muu ❤️ Mä en oikeesti edes tiedä mitä tekisin jos tätä sivua ei olis koska olen jo parin vuoden ajan seurannut lähes päivittäin teidän kuulumisia! Mitä parhainta joulua teille kaikille? Maryam sai jo tänään ensimmäiset pukin tuomat lahjat mumman luota ja voi sitä onnen määrää kun ymmärtää jo paljon enemmän mitä viime jouluna?? Meillä oli tiedossa koko viikonlopuksi perheen kanssa kaikkea mukavaa puuhaa joten Maryamille tuli niin suru kun kaikki peruuntu mutta totes siskolleen että; kohta kun mä kasvan niin me voidaan antaa äidin nukkua ja mä voin hoitaa sua aina kun olet kipeenä? heh, tulipas piiiiitkä ja sekava teksti mutta tää teki mulle hyvää kun sain vähän purkaa viime päivien asioita just SULLE ?

  Vastaa
  • Sara Parikka 18.12.2017

   Moikka <3
   Voi miten kurja kuulla :/ Onneksi nuo pikkuvauva ajat menee ohi ja mitä enemmän pieni kasvaa, niin kaikki helpottuu <3 Hienosti olet jaksanut ja pitänyt huolta tytöistä <3 Toivottavasti saisit joulun alla levättyä 🙂
   Kaikkea hyvää teidän perheelle, lapsille ja SINULLE <3 VOIMIA ja HALAUS täältä!!!

   Vastaa
 2. Johanna 16.12.2017

  Kuulostaapa hyvältä!
  Olis kiva kuulla tyttöjen lahjatoiveista (vai onko jo postattu, mulla on mennyt nyt harmillisen monta postausta välillä ohi) ja sitten siitä, mitä joulupukki lopulta toi ☺️ Meillä varma valinta on ainakin ihan kaikki, mikä on frozenia tai pinkkiä ? Niin ja oktonautit on nyt jostain syystä tosi kova juttu! Pojalle(kin) uppoaa ainakin ryhmä hau -jutut, mutta ei tarkalleen osaa vielä mitään erityistä toivoa. Pukinkonttiin on tällä hetkellä menossa toiveiden mukaan laulava Elsa, oknautit -hahmot, ryhmä hau juna/autorata, ryhmä hau radiopuhelimet (nyt leikkivät onnettomat itkuhälyttimillä ?) ja stigan jääpotkulauta. Hirmuista lahjavuorta en haluaisi hankkia, kun se kuitenkin aina ryöstäytyy kummien ja mummien ym. lahjat mukaan lukien ? Mutta iiiikss onneks joulu on jo ihan kohta!!
  Tunnelmallista ja ihanaa joulun aikaa teidän perheelle ❤️❤️

  Vastaa
  • Emminkemmi 17.12.2017

   Minkä takia Lila lähtee mökille 2 viikoksi? Miksi vietätte jo Mikon perheen kaa joulua? Missä vietätte jouluaaton?

   Vastaa
  • Sara Parikka 18.12.2017

   Kuulostaa superkivoilta lasten lahjat 🙂 Voin vaan kuvitella miten iloisia pikkuisia siellä on <33
   Meille on tulossa nukkekoti, vauva, legoja ja sitten askarteluhommia. 🙂
   Ihanaa jouluviikkoa sinne teille, koko perheelle <333

   Vastaa
 3. Jade 17.12.2017

  Kivaa sunnuntaita!
  Teilläpä on kivoja suunnitelmia 🙂
  Ite oon ollut tänään mummon ja veljen kanssa kiertelemässä kirpparilla, käytiin hakemassa pizzaa ja sitten autoin mummoa leipomaan piirakoita. Auttamisesta tulee aina superhyvä mieli <3

  Vastaa
 4. Clara 17.12.2017

  Ihanaa sunnuntaita?! Lunta on tullut paljon ainakin tänne Itä-Suomeen, nyt on idyllisen kaunis joulumaisema kaikkialla? Mie oon jo joululahjat laittanu lahjakasseihin ja kirjoittanu nimikortit niihin. Tänään kävin mieheni kanssa Kauneimmissa joululauluissa, ja oli kyllä kirkko ihan täynnä väkeä, kaikki eivät mahtuneet edes istumaan.
  Suloinen pikku Lila söpöllä kerällä? Hyvä, että opetatte tyttöjä kohtelemaan eläimiä kunnioittavasti?
  Me lähdetään ensi viikolla paria päivää ennen jouluaattoa vanhempieni luo. Jouluaattona käydään mieheni vanhempien luona ja joulupäivänä ollaan isosiskoni perheen kotona?

  Vastaa