17. luukku

me, muoti, ootd

Moi <3 Tänä vuonna mulla on ollut joulukalenteri ja en olisi uskonut miten paljon siitä nauttisin. Sain Lumenen joulukalenterin lahjaksi ja ajattelin, että avaisin kaikki luukut ennakkoon. Siskoni olivat tyrmistyneitä tästä ja kannustivat mua avaamaan luukut yksi kerrallaan. 😀 En ollut suoraan sanoen ajatellut asiaa yhtään ennen kun siskot siitä puhui. Nooh uskoin vanhempia ja olen avannut uskollisesti luukkuja sitä mukaan kun päivät ovat vaihtuneet. Nyt en missään nimessä menisi kurkkimaan ennakkoon luukkuja, vaan parasta on juuri se että ei tiedä mitä huomenna kalenterista putkahtaa. Joka kerta pieni ylläri on ilahduttanut ja olen tykännyt kalenterista älyttömän paljon!
Edellinen joulukalenteri meillä taisi olla Mikon kanssa 2010, kun laitettiin vuorotellen toisillemme ylläreitä pieniin luukkuihin. Mulla taisi olla parittomat päivät, koska Mikon synttärit on 09.12, niin sain kaksi kärpästä samalla iskulla. 🙂 Tässä tulikin pitkä kalenteri tauko, joten ei ihme että se tuntuu nyt erityisen kivalta.
Tänään saatiin ensimmäinen kunnon annos Joulua, kun vietettiin päivää perheen sekä perinteisen jouluruuan äärellä. Tämä viikko on mitä parhain, kun pian saapuva jouluaatto kolkuttelee ovella ja tunnelma on sen mukainen. Leppoisaa sunnuntai-iltaa! <3Sara
*Lumenen joulukalenteri saatu / Polhem / LumeneFarkut / JC*

Neule / H&M

Takki / Trendyol

Laukku / Louis Vuitton

Korvikset / & Other Stories

Kengät / Timberland / Polhem*

*saatu

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

5 kommenttia

 1. Maris 18.12.2017

  Eiii missään nimessä saa avata kalenterin luukkuja etukäteen! 😀 Muistan, kun oltiin lapsia ja veli jakso pari ensimmäistä päivää aukasta luukut järjestyksessä ja sen jälkeen aukas loput kerralla. Teki tämän joka joulu 😀 Mieheni on kertonu lapsena tehneensä suklaakalenterin alareunaan viillon, käyttänyt sen muovijutun ulkona, syönyt suklaat ja laittanu muovin takaisin. Näin muut ei ole huomanneet, että hän on jo tyhjentänyt kalenterin, kun luukut ovat olleet vielä kiinni 😀
  On kyllä kivoja nuo kosmetiikkakalenterit. Me ostettiin siskon kanssa yhteinen tänä jouluna 🙂
  Kivaa joulun odotusta teidän perheelle!

  Vastaa
  • Sara Parikka 18.12.2017

   hahhahhaha ihana muisto 😀
   Hei aika kiva idea ostaa yhteinen kosmetiikkakalenteri 🙂
   Kiitos <3 Samoin sinne ihanaa joulunaikaa!<3

   Vastaa
 2. Laura 18.12.2017

  Täällä sitten iski 2v influenssa ? kuume ollut korkea ja sitä yritetty laskea mutta jospa se tästä paranee, toivottavasti itse välttyisi siltä taudilta. Mukavaa tulevaa viikkoa teille 🙂

  Vastaa
 3. M 18.12.2017

  Me ollaan miehen kanssa ostettu jo monena vuotena veikkauksen joulukalenterit, joka päivä pääsee raaputtamaan ja saa jännittää voittaako edes pientä voittoa 😀 lumenen kalenterista salaa haaveilin, mutta mun kasvojen iho on niin herkkä että voin käyttää vaan tiettyjä tuotteita tai muuten kasvot kärsii, en siis ikinä uskalla käyttää ja testailla uusia kosmetiikkatuotteita 🙁

  Vastaa