18. luukku

design, koti & sisustus, lapset, loma, me

Iltaa! <3 Tänään jatkuu lahjojen paketointi. Edellisellä kerralla en varannut tarpeeksi narua joten en saanut montaa valmista pakettia. Laitoin postauksen loppuun muutaman kuvan myös tyttöjen päiväkotiin viedyistä lahjoista, joista löytyi sisältä konvehteja.
Olen monet kerrat valinnut joululahjapaperiksi perinteistä pahvinväristä paperia, sekä stailannut ilmettä sitten nauhojen tms avulla. Tällä kertaa Mikko kävi hakemassa mulle paperisysteemit ja hän oli valkannut paperin kaveriksi kultaista nauhaa. 🙂 Hyvä valinta!
Erityisen tyytyväinen olen tänä vuonna siskojen lahjoihin. Olen kerännyt heille ihania goodie bageja pitkin syksyä ja löytänyt molemmille juuri heille sopivia tuotteita. Meillä keskitytään lahjojen annossa pääosin lapsiin, mutta muutamat muistamiset ollaan hankittu vanhemmille jne. 🙂 Joulukorttihommasta tiputtiin tänä vuonna totaalisesti kelkasta ja mitään kuvakortteja ei meidän tytöistä teetetty. Ajattelin, että askarrellaan huomenna tyttöjen kanssa muutamat kortit ja annetaan ne joulun alla lähimmäisille. Luulen, että postin kautta ei tänä vuonna kortteja lähetetä.. Viime vuonna stailasin ihan innoissani joulukorttiin tulevaa asetelmaa tytöistä ja tänä vuonna ei sitten napannut yhtään. 😀 Ehkä ensi vuonna taas suurella tarmolla! 🙂
Millaisia lahjoja te tykkäätte paketoida? Vai onko se ylipäätään teidän mielestä oleellista? Lapsena sitä oli ihanaa vastaanottaa lahoja, mutta nykyään nautin paljon enemmän antamisesta kuin saamisesta. Lahjanavaus tilanne on aina jännittävä ja saan nauttia siitä lasten kautta aimon annoksen. Mitähän kaikkea meille tänä jouluna rantautuu! 😀
Hei ihanaa jouluista viikkoa! <3Sara
ps. Meillä on imuroitu viimeksi perjantaina, ja kuvissa näkyy neulasten määrä.. Tämä kaukasianpihtakuusi ei tosiaan paljoa varisuttele!


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

7 kommenttia

 1. Laura 18.12.2017

  Kauniita paketteja, itse en jaksa panostaa niiden ulkonäköön ja muutenkin olen huono paketoimaan lahjoja ? kunhan jotenkin saa käärittyä paperia ympärille niin se riittää.

  Vastaa
 2. Jade 19.12.2017

  Ihania paketteja <3 Ite meen tänään hankkimaan loput lahjat kaverin kanssa ja ootan jo innoissani paketoimista, se on niin kivaa puuhaa ja siitä tulee jouluinen tunnelmakin 😀
  Mukavaa tiistaita! <3

  Vastaa
 3. Pienihippi:D 19.12.2017

  Tuo pahvinen paperi on myös huomattavasti ympäristöystävällisempää, kuin perinteiset paperit 🙂

  Vastaa
 4. Sanna 19.12.2017

  Lahjojen paketointi on ihanaa hommaa ja samalla jotenkin terapeuttista. Odotan innolla sitä, että laitan lapset nukkumaan ja hiivin sen jälkeen paketoimaan lahjoja 😀
  Täällä myös ollaan täpinöissään siitä, että pääsee seuraamaan lapsen lahjojen availua. Se on ihan yhtä jännittävään kuin omien pakettien availu aikanaan.
  Oikein hyvää joulua teidän perheelle<3
  Käyhän kurkkaamassa mun blogi ja kertomassa mitä pidät 😉

  Vastaa
 5. MK 19.12.2017

  Lahjojen paketointi on aivan ihanaa puuhaa! Odotan aina innolla että pääsen paketoimaan ja juuri ”valittelin” poikaystävälleni kun kaikki lahjat on jo kuusen alla valmiina 😀 tänä vuonna olen löytänyt mielestäni todella hyviä lahjoja ja on ihana päästä näkemään onko vastaanottajat samaa mieltä 🙂 toivottavasti siis viikko menee nopeasti!
  Iloista joulunaikaa teille koko perheelle! ♡

  Vastaa
 6. Mimmi 23.12.2017

  Meillä on muuten hyvin samanlaiset mieltymykset lahjapapereidenkin suhteen ? rakastan lahjojen paketointia ja tykkään nähdä vaivaa että paketit olisi mahdollisimman kauniita ? täällä paketoitiin myös tollasia hyvin samannäkösiä paketteja tällä viikolla. Perus ruskea lahjapaperi, kultasella narulla ? lisäks oli pahviset ruskea-kultaiset tigerin pakettikortit. Ja sit niitä aivan ihania tigerin glitter papereita ja lahjarasioita! Oih, mä niin rakastuin kun pyörin siellä yks päivä kaiken sen glitter kimalluksen keskellä ?

  Vastaa
  • Sara Parikka 01.01.2018

   Hauska kuulla!! 🙂 joo vitsit siellä tigerissä on kyllä kaikenmaailman ihania juttuja 🙂
   <3Sara

   Vastaa