19. luukku

koti & sisustus, lapset, loma, me

* kaupallinen yhteistyö / Skidi.fi 

Heippaaa! Meidän lapset ovat viettäneet rokulipäivän lähestulkoon yökkäreissä. Pian saadaan serkut ja Mummi kylään, joten pyjamat saavat pysyä päällä vaikka iltaan saakka. 🙂 Talvella pitkät yökkärit ovat tärkeät, vaikka molemmat meidän likat ovat kuumakalleja. Silti pitkät yökkärit toimii, koska tytöt eivät pysy lähestulkoon koskaan peiton alla.
Meillä Mimosa on vihdoin siirtynyt yläkertaan nukkumaan Matildan kanssa ja nukkumaanmeno hakee vielä paikkaansa. Tytöt juttelisi ja jatkaisi leikkejä mieluusti yöhön saakka.. 😀 Lupailin jo aiemmin kirjoittaa iltarutiineista ja odotan vielä hetken kunnes teen postausta aiheesta. Jospa tämä iltameininki meillä rauhoittuisi ennen sitä.
Katselin taas Skidi.fi valikoimaa ja muutamat vinkit vielä pukinkonttiin lapsia ajatellen:
Reppu ja nämä kuvissa näkyvät ovat aivan ihania eväslaukkuja, tytöt ovat totaalisen rakastuneita tähän malliin.. todella käytännöllinen
Yövalo
Ruokalappu
Sisätossut
Yöpuku
Jumppis ne on alessa verkossa sekä liikkeissa 😉
..Nämä kaikki ovat meidän perheen suosikkeja ja käytössä testattuja, joten voin aidosti suositella. 🙂 Mielestäni nämä tuotteet ovat myös sellaisia mitä tarvitsee ja tulevat varmasti käyttöön. Parasta on se, että tuotteita löytyy monia eri kuoseja ja mieluinen sävy löytyy varmasti. Skidi.fi löytää verkosta ja SKIDI lastenvaatteet liikkeeseen voi tutustua Kampissa, Sellossa, Iso Omenassa ja Porvoon Taidetehtaalla.
Meillä taitaa olla melkein kaikki hankittuna Joulua ajatellen. Ruokaa ja leipomuksia pitää tehdä sekä muutamat pienet lahjahankinnat näin viime tipassa. 😀
Nyt otan torttutaikinan sulamaan ja pian saadaan koti täyteen porukkaa. Ihanaa iltaa! <3Sara 

yöpuku / Småfolk / Skidi.fi*

tossut / Slipstop / Skidi.fi*

eväslaukku / Skidi.fi*

*saatu

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

4 kommenttia

 1. Anu 20.12.2017

  Tytöt on kyllä niiin suloisia yhdessä <3 mulla ei ainakaan toiminut nuo linkit. ?

  Vastaa
  • Sara Parikka 21.12.2017

   Kiitos <33 Voi harmi! Toivotaan että alkoivat toimimaan 🙂

   Vastaa
 2. Clara 20.12.2017

  Kuulostaa tutulta meiningiltä tuo nukkumaankäymisen vaikeus. Muistan, että lapsena miun oli vaikea malttaa käydä nukkumaan, varsinkin joulun aikaan, kun olin niin täpinöissäni? Leikkejä olisi halunnut jatkaa ja siskon kanssa jutella. Iltasadun lukeminen ja äitin laulamat tuutulaulut auttoivat rauhoittumaan ja nukahtamaan. Nykyään puhutaan myös satuhieronnasta, ja sitä on tehty hyvällä menestyksellä esim. päiväkodeissa, mutta yhtä hyvin se toimii kotonakin. Satuhieronta rentouttaa lapsen kehoa ja mieltä, ja miksei myös aikuinenkin voisi itse rentoutua samalla ?
  Matildalla ja Mimosalla on niin söpöt yöpuvut?
  Miulla toimi jokainen linkki?

  Vastaa
  • Sara Parikka 21.12.2017

   hei joo.. muista ihan samoja tunteita lapsuudesta 🙂
   Okei, hei pitääpä tutustua tuohon satuhierontaan.. kiitti vinkistä <3
   Ihanaa Joulua sinne <33

   Vastaa