20. luukku

loma, me, muoti, ootd, pohdintaa

Moikka! Syötiin juuri aamupala, Mikko lähti tyttöjen kanssa veljensä luokse ja minä suuntaan pian keskustaan tapaamiseen. Käsillä on viimeiset työt ennen Joululoman aloitusta. Yrittäjänä tosin lomailu on aina vähän mitä on ja ollaankin koko mennyt kuukausi katseltu josko päästäisi lähtemään jonnekin reissuun. Tuntuu, että matkalla olo katkaisee aina sopivasti työputken ja pakottaa konkreettisesti hetkeksi pysähtymään. Toki tämä on mahdollista täällä Suomessakin ja lapset ovat parhaita siinä hommassa, kun pitää saada ajatukset pois töistä.
Olen kuullut viime aikoina paljon FOMO käitteestä, eli fear of missing out.. Työhöni kuuluu paljon tilaisuuksia, tapaamisia ja kekkereitä joissa käyn toooodella harvoin. Koen äärimmäisen harvoin, että jäisin jostain paitsi.. Enemmänkin pelkään fomo tunnetta suhteessa kotiin. Tuntuu, että lapset ovat vielä niin pieniä ja minun on tärkeää olla kotona. Olen iloinen, että ehdin hoitaa työt (nekin joskus nippa nappa) ja olen saanut oman yrityksen rullaamaan mukavasti.. Mutta en kyllä pystyisi tällä hetkellä vanumaan yhtään enempään. Onneksi koko some- ja blogihomassa olen itseni pomo, joten mitään mitä en halua ei tarvitse tehdä. 😀 Meistä oli ihanaa ottaa muksut kolmen viikon talvilomalle, kun siihen on mahdollisuus. Nyt aiotaan vaan nauttia lomapäivistä yhdessä ja tehdä täällä niitä mukavia juttuja. Ei nimittäin olla löydetty yhden yhtä järkevän hintaista reissua tai matkaa ylipäätään. Kanarialle toki pääsisi, mutta sinne ollaan suuntaamassa keväällä niin ei haluta samaan kohteeseen (Toki sielläkin eri saaria, mutta tämä setti tarvitsisi oman postauksen, jotta pääsisin selittämään miksi ei löydy hyviä matkoja 😀).
Onneksi täällä Suomessa on hirveä kasa kivaa yhdessä tekemistä, kotona löhöilyä pois lukematta.. Jaaaa eihän mua kukaan sitä mailia pakota lukemaan. 😀 Nyt siis pitäisi vain itse asettua siihen lomamoodiin olinpa sitten täällä tai maailman toisella puolella.
Mukavaa keskiviikkoa tyypit! Joko tunnette lähestyvän joulun kaupoilla sekä ihmisten ilmoilla? Ihana väre ilmassa! <3Sara


kengät / Timberland / Polhem*

housut / Zara

kello / tämä / Cluse

paita / bikbok

takki / ginatricot / Polhem*

laukku / Louis Vuitton

korvikset / & Other stories

*saatu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

8 kommenttia

 1. Loralii 20.12.2017

  Tämä matkan löytyminen on kyllä aika haastavaa Euroopassa. Tätä aina tuskainen..Euroopassa on suht kylmää talvella vaikka olisi joku kanariansaari kohteena ja säät epävakaita. Toki jos ei halua kauheaa hellettä ja valmis,että voi sataa vettä..Kaukomaihin, no voisi toki lähteä, mutta ne lentomatkat lasten kanssa,aikaerot ja se jos ei ole kuin mahdollista lähteä vain viikoksi..Ja toki hinta on aika kallis, varsinkin kun lapsia ja mitä kauemmas menee ja mitä pidempi matka 🙁 .. Arabiemiraateissa olisi toki lämmintä, mutta kaikki ei ehkä uskalla lähteä,vaikka kuuleman mukaan tosi turvallinen maa.Tai jos ei niin kaupunki lomaa kaipaa,kai sielläkin pienempiä paikkoja kun Dubai.. Kap Verde olisi aika hyvä paikka lämmön suhteen,se ei ehkä kaikkia kiinnosta sit muuten.. Tosi vaikea matkustaa talviaikana jos haluaa lähelle ja lämmintä, keväällä jo parempi :). Tätä itsekkin usein pähkäilen. No kesäisin me tehdään yleensä reissut ja joskus joku pieni kaupunki loma Eurooppaan talvella.Riippuen onko veronpalautuksia tullut ??..
  Ruotsista matkustaminen on ollut aina paljon halvempaa,mutta pitäisi olla paljon aikaa..Yksi mikä kiinnostaisi Suomessa minilomaksi olisi Uumajan risteily :). Mukavaa päivää teille 🙂

  Vastaa
 2. Suvi 20.12.2017

  Moi! Ootteko ajatellut mitään matkaa Suomen sisällä? Tykkäättekö esim Lapista, jossa kyllä ois paljon tehtävää ja nähtävää varsinkin näin talvella? 🙂 Tykkäättekö lasketella? Ja onhan ympäri Suomen erilaisia kylpylöitä sun muita mistä lapset varmasti tykkäis 🙂

  Vastaa
 3. SM 20.12.2017

  Oi ei… Toivottavasti mun edellinen viesti ei tullut näkyviin. Siinä oli hirveä kirjoitusvirhe!!
  Vitsin automaattinen kirjoituksen syöttö ??????

  Vastaa
  • SM 20.12.2017

   Se mitä halusin sanoa oli että, kun otat kuvia, katso vain rohkeasti kameraan tai muuten ylös päin. Sulla on kaunis katse ja kiva hymy. Elä suotta ujostele ?

   Vastaa
 4. Laura 20.12.2017

  Kyllä jo kovasti odotellaan joulua <3 perjantaina suunnataan maaseudun rauhaan viettämään joulua läheisten kanssa ja uusivuosi myös menee siellä.

  Vastaa
 5. Mimmi 23.12.2017

  Ootteko koska ja mihin päin kanariaa lähdössä? ? me matkataan myös kanarialle san augustiniin lasten ja miehen siskon perheen kanssa helmikuun alussa ? cant wait! ? onneks ei oo enää pitkä aika ☺

  Vastaa
  • Sara Parikka 01.01.2018

   Me mennään maaliskuun lopussa ja inglesiin 🙂
   Oi ihanaa että teilläkin tiedossa <3 niin parasta!

   Vastaa
 6. Ninni 22.01.2018

  Ihanaa tulevaa lomaa teille ?..

  Vastaa