22. luukku

me, ootd, resepti

Moi <3 Tänään ollaan vietetty päivää siskon kanssa ja siskon pojan joka jäi puolen päivän aikaa joululomalle. Illalla pitäisi vielä piipahtaa kaupassa, tai no oikeastaan kaikki ruuat pitäisi hakea.. Jaiks, voin vaan kuvitella miten paljon siellä on jengiä liikkeellä. 😀 Onneksi ei ole kiire minnekään. Tänään ja huomenna taitaa olla vilkkaimmat kaupassakäyntipäivät, kun tietyt tuotteet halutaan hakea tuoreena. Meillä myös ruokaviemiset vaihtui vähän lennosta, kun päätin kokeilla glögijuustokakkua ja muutenkin kokkailla myös aatonaattona sekä joulupäivänä.
Huomenna tarkoituksena olisi aloittaa maksimaalinen lomailu, perheen yhdessä olo sekä kiireetön aika. Muutaman päivän ajan mailit saa jäädä, puhelin pysyy enemmän piilossa ja keskitytään olennaiseen. Saadaan aamupäivällä ystäväperhe kylään ja päivällä meinataan suunnata pulkkamäkeen. Iso osa lahjoista on vielä paketoimatta ja tosiaan kaupassa käymättä. Eli tiedossa on myös leipomista moneen eri otteeseen. Jaan tässä linkit resepteihin mitä meinaan tehdä:
Saaristolaisleipä (tämä)
Glögijuustokakku (tämä)
Vegaaninen puolukkajäädykse (tämä) sopii allergiselle kummitytölle 🙂 
Välimerelliset muffinssit (tämä) Kiiiiitos sisko vinkistä <3
Kuvat viime viikolta kun käytiin kesken kotitoimistopäivän kahdestaan lounaalla.. Perinteinen lohikeittoi maistui kylmänä talvipäivänä erityisen hyvältä. Sitä herkkua täytyy kokkailla itsekin heti joulun jälkeen. Ihanaa ja tunnelmallista iltaa! <3Sara
 
 

korvikset / &otherstories

kengät / Timberland / polhem*

housut / bershka

neule / ginatricot / polhem*

takki / ginatricot / polhem*

laukku / louis vuitton

*saatu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

4 kommenttia

 1. Marru 22.12.2017

  Nams tuo puolukkajäädyke olisi varmaan ihana. Mulla täysin vegaani poika ja olen melko samoilla ohjeilla tekemässä juuri mansikkajäädykettä. Porkkalan otin juuri uunista. Toivottavasti kaikki onnistuisi. Huomenna vielä Bataattivuoka. Illalla juna tuo lapsen kotiin viimeksi keväällä nähty äidillä kova ikävä.
  Rauhallista Joulua teillekin.
  p.s. vielä kaksi yötä

  Vastaa
  • Sara Parikka 01.01.2018

   Oi nami, teillä on varmasti ihana hekkujoulu takana 🙂
   Hyvää uutta vuotta <3

   Vastaa
 2. Mimmi 23.12.2017

  Ihanaa ja rauhallista joulun aikaa teidän perheelle ?❤ mä meen tänään vielä töihin ja sit pääsee rentoutumaan joulun viettoon ? lapset jäikin eilen joululomalle ja saavat olla isänsä kanssa kaks viikkoo kotona ? hui kun tulikin joulu nopsaan! Kamalaa kiirettä pitänyt töissä ja muutenkin, mutta onneks kohta pääsee rauhottumaan ja nauttimaan yhteisestä ajasta ?

  Vastaa
  • Sara Parikka 01.01.2018

   Kuulostaa aivan ihanalta teidän joulu. Varmasti oli mukavaa <3
   Hyvää uutta vuotta!! 🙂

   Vastaa