Honor love

koti & sisustus, lapset, loma, me

*mainos / Honor 9

Moi! Ihan ensimmäisenä haluan kiittää kommenteista joita sateli edelliseen (tämäHonor9 postaukseen. Oli ihana huomata kuinka moni oli pohtinut täysin samoja asioita. <3
En ole missään vaiheessa ajatellut, että perheessämme pitäisi olla vain yhtä merkkiä tai että olisimme uskollisia vain yhdelle brändille.. Vaikka lähtökohtaisesti tuntuu hankalalta siirtyä merkistä toiseen, niin en silti haluaisi jämähtää yhteen vain koska en jaksa nähdä ”vaivaa”/tutustua uuteen. Kyllähän se on järkevää kartoittaa se paras mahdollinen hinta-laatu suhde sekä toimivin yksilö. Meidän tytöillä ei luonnollisestikaan ole vielä omia puhelimia, mutta meidän puhelimia he saavat valvovan silmän alla ajoittain katsoa. Suoraan sanoen ei olla vielä kovasti mietitty sitä koska puhelimen hankinta olisi ajankohtaista, mutta voisin kuvitella että joskus kouluikäisenä. Nykyään kun ei ole perinteisiä lankapuhelimia, niin joku systeemi on varmasti keksittävä.. Mitä mieltä te olette tästä?
Mä näen teknologian osana tätä päivää ja en koe puhelimen kohtuullisella käytöllä olevan haittaa lapsen terveydelle tai kehitykselle. Toki kaikki asiat menee iän ja yksilön mukaan, mutta myönnän että puhelimella on paikkansa meidän perheen arjessa. Viime aikoina ollaan esimerkiksi viihdytetty itseämme tyttöjen kanssa sillä, että olemme tehneet pikaelokuva kuvista ja videopätkistä. Hauska ominaisuutena on pakko mainita, että Honor9 toimii myös yleiskaukosäätimenä, joten kaukosäätimen ainainen etsiminen on astetta helpompaa nykyään. 😀 Puhelimeen voi lisätä kodin, työpaikan, vanhempien jne telkkarit, jolloin pystyy käyttämään puhelinta kaukosäätimenä aina tarpeen tullen. Erittäin kiva ja kätevä ominaisuus! 🙂
Honor 9:ssä on Huawein EMUI-käyttöliittymän tutut pikanäyttökaappausomianisuudet, joihin moni on ihastunut. Esim. rystysellä saa otettua kuvakaappauksen sekunneissa ja jaettua sen tekstiviestillä, some-kanavissa tai whatsupissa. Ylipäätään voisin sanoa, että Honor9 on näppärä kokonaisuus ja siinä on tarjolla älyttömästi ominaisuuksia, joista mulla ei ollut aiemmin tietoakaan. Rohkeasti vaan uuden puhelimen äärelle ja tutustumaan Honor9 sekä Huaweihin ylipäätään. Kannataa lukaista myös mun edellinen postaus aiheesta sekä kommentit, joista löytyy paljon teidän lukijoiden kokemuksia. Taitaa itse puhelin puhua puolestaan, kun niin monet teistä kirjoitti pelkkää hyvää. 🙂
Rauhallista joulupäivää! <3Sara
*Kaikki kuvat ovat viime viikon tiistailta, jolloin käytiin kaakolla, jouluostoksilla ja vietettiin iltaa perheen kera kotosalla. Kuvat ovat otettu Honor9 paitsi kaksi viimeisintä, missä olen itse puhelimen kanssa. Ero Honor9 ja järkkärin välillä ei ole tosiaan merkittävä kun näitä otoksia katsoo.. ;D Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

6 kommenttia

 1. Suvi Hentola 25.12.2017

  Mulla on myös Honor 8lite. Tykkään todella paljon huawein puhelimista, tämän puhelimen perusteella. Hyvä ja monipuolinen kamera, pitkä akunkesto ja iso näyttö. Puhelin on ollut heinäkuusta käytössä. 🙂

  Vastaa
 2. Jonna 25.12.2017

  Häiritseekö sua androidin erilaiset emoijit vai saako siihen ihan samat kun applessa?

  Vastaa
  • Sara Parikka 01.01.2018

   joo totta.. ehkä tykkään kieltämättä hieman enemmän applen emojeista, mutta ei nyt sinänsä häiritse 🙂

   Vastaa
   • seppom 06.01.2018

    honorista saa sen sinisen hohteen pois joka rasittaa silmiä.

    Vastaa
 3. Antti Eronen 18.04.2018

  Terve Sara minulla on mys Honor 9 sininen sen hinta oli noin 400 e Verkokauppa.com mutta en oo vielä avanut sitä paketia olekan ! minun nykyinen puhelin on samsung . tää on minun ensimäinen honor ! minulla on olut aikasemin nokia ja samsung nyt honor ! kyllä sitä muistia on aika paljon tässä tehomyllystä kyllä varma jaksa pelejä pyöritä ja katsoa elokuvia ja olla somesta , t Saigora

  Vastaa