Kiitos Joulu

loma, me, muoti, ootd, pohdintaa

*postaus sisältää kaupallisen linkin

Heippa! Onpa ihana jouluaatto, joulupäivä ja tapaninpäivä takanapäin. Hassua miten joka vuosi Joulua odottaa paljon, valmistautuu ja sen ohi mentyä on valmis heivaamaan sen kaiken taian odottamaan seuraavaan vuoteen. Kuusi meillä vielä on, mutta otetaan se mitä luultavimmin viikon loppuun mennessä pois. Odotan jo vähän sitä avaruutta mikä saapuu olkkariin kuusen lähdettyä. Ajattelin kylläkin virittää nuo kuusen valot lastenhuoneeseen luomaan tunnelmaa. Meidän omassa makkarissa on myös valosarja ympäri vuoden ja olen tykännyt siitä kovasti.
Jouluna on tullut syötyä monen päivän edestä. Herkkuja olen vedellyt napaan ilmaan huolen häivää ja se on ollut kyllä ihanaa! Harvoin sitä tulee herkuteltua konvehteja päivästä toiseen. Muutaman päivän lomailu, niin että ollaan nähty vain perhettä, lapset ovat saaneet leikkiä myöhään ja kelloa ei ole katsottu on tehnyt kieltämättä hyvää. Tuntuu, että lähes kaikki läheisemme ovat painaneet kovasti töitä ja nyt loppuvuodesta on ihanaa viettää aikaa yhdessä sekä hengähtää.. Hei millainen teidän Joulu oli? Jatkuuko se vielä? <3
Nähdään ensi vuonna Joulu! <3 Nyt leffaa ja vielä kasa konvehteja! <3Sara
neule / ginatricot / polhem*

takki / Trendyol

laukku / Louis Vuitton

kello / tämä / Cluse*

korvikset  / & other stories

aurinkolasit / rayban

*saatu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

4 kommenttia

 1. Laura 27.12.2017

  Rauhallinen joulu maaseudun rauhassa ja uusivuosi menee täällä myös, syötiin hyvin ehkä vähän liiankin ? saunottu monta päivää putkeen. Pukki kävi aattona 2v lapseni luona ja tuli kasa lahjoja taas, nyt muutama päivä otetaan ihan rauhallisesti ja uutenavuotena sitten raketteja. Hyvää uutta vuotta teille myös 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 01.01.2018

   aaaaaah IHANAAAA!! <3 kuulostaa täydelliseltä!
   Kiitos samoin sinne hyvää uutta vuotta!

   Vastaa
 2. Merja 30.12.2017

  Kuulostaapa kivalle! (:
  Mulla ois yks kysymys: onko Joulu mielestäsi läheisten yhdessäolo juhla vai Jeesuksen syntymäjuhla? Tuntuu että niin moni on unohtanut kokonaan joulun merkityksen ja moni liittää sen juurikin tälläiseksi läheisten yhdessäolo juhlaksi. Jeesushan on syntynyt maanpäälle jouluna ja joululla on todella oikea merkitys eikä se ole mikään keksitty asia.
  Hyvää ja siunattua uutta vuotta, teidän koko perheelle <3

  Vastaa