sekasoppaa

design, koti & sisustus, lapset, loma, me, pohdintaa

Moikka! Kunnon sekalainen soppa päässä ja ajatuksia lentelee siitä mitä tänne kirjoittaisin. Kasaan loppuvuodelle teille hieman kysymyksiä liittyen blogiin ja siihen mihin suuntaan tätä lähtisin viemään. Meillä pallotellaan myös kotona montaa ideaa, kun pohditaan josko lähdettäisi sittenkin reissuun ja pitäisikö jossain vaiheessa rakentaa talo. 😀 Tonteista ja talonrakennuksesta ei ole kokemusta, joten nollasta lähdemme liikkeelle jos ylipäätään koskaan lähdemme.. Että tällaista! Tuntuu kyllä, että loma on tehnyt siinä mielessä hyvää, että päähän mahtuu ideoita ja ajatuksia.. Joulukuu on ollut tuplasti kiireisempi työrintamalla suhteessa vuoden mihinkään kuuhun. Ei ihme että meni pää pyörälle! 😀
Eilen vietettiin Mimosan 2.v synttäreitä, käytiin ostoksilla ja illalla kahviteltiin minin kummien kanssa. Lauantaina sitten järkätään viralliset juhlat, mutta kylläkin ihan lähipiirin voimin. Vielä kun on mahdollisuus pitää juhlat pienenä, niin tartumme siihen :D. Ajateltiin suunnata tänään vielä asioille. Haluan nimittäin seinäkalenterin, jotta en unohda ensi vuonna yksiäkään tärkeitä synttäreitä <3 (tämä kulunut vuosi oli pohjanoteeraus). Muutenkin on hyvä, että koko perheen menot voi tsekata yhdellä silmäyksellä ja me pysytään Mikon kanssa paremmin ajan tasalla isoista ja tärkeistä tapahtumista. Samalla meinataan hakea noutoruokaa, koska tänään ei vaan jaksa kokata. 😀 Uskon, että olo tästä pian reipastuu!
Muuten päivämme ovat täyttyneet olemisesta, uusilla leluilla leikkimisestä ja pitkistä päikkäreistä. Tyttöjen rytmi on hieman muuttunut lomalla ja ollaan oltu koko perhe rentoja nukkumaanmenon suhteen. Juuri eilen mietin, että ehkä kohta pitäisi skarpata ja päästä unille ennen puolta yötä (lapset tietty menee jo aiemmin ;D). Neitien päikkärit ovat venyneet lähemmäs 2-3h ja sinä aikana olen tuhonnut mm kuvissa näkyvää lehtikasaa. On parasta lukea ajan kanssa, napata hyviä vinkkejä ja inspiroitua.
Ihania välipäiviä sinne!! <3Sara 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

13 kommenttia

 1. Mimmi 28.12.2017

  Marras-joulukuu ollut kyllä toooodella kiireinen ja tuntuu et itelläkin jääny paljon asioita tekemättä ja aika on vaan jotenkin siintänyt. Meillä jatkuu töissä edelleen kamala kiire (luulin et jouluun rauhottuis) ja toivon et tammikuussa vähän hellittäis ja pääsis palaamaan normaaliin arkeen ? noh, lapset saa onneks viettää rauhaisaa aikaa kotona isin kanssa vaikka mä joudunkin töissä oleen ? tuli tosta kalenterista mieleen, että meillä siirryttiin kokonaan puhelimeen ladattavaan perhekalenteriin enkä meinaa uutta seinäkalenteriakaan ens vuodelle ostaa. Meillä aikataulut meni Jonin kanssa päällekkäin eikä kumpikaan muistanu ikinä katsoa seinäkalenteria, eikä välttämättä muistanu ees päivittää sitä. Sit keksin et lataan molempien puhelimiin yhteisen perhekalenterin, jossa näkyy molempien merkinnät. Toimii kyllä meillä tosi paljon seinäkalenteria paremmin ??

  Vastaa
  • Sara Parikka 01.01.2018

   toivotaan että teillä rauhottuu 🙂 Mutta onhan hommia varmasti kiva myös tehdä 🙂
   Heeei vitsit miten hyvä vinkki.. Pitääpä perehtyä <3 Kiitos!

   Vastaa
   • Mimmi 01.01.2018

    Joo todellakin on kyllä ollut kiva tehdä töitä kiireestä huolimatta. ja meillä käy aivan ihania asiakkaita, joiden avulla kyllä jaksaa kiireidenkin läpi ? oon vaan niin perus-arki-ihminen, et tuntuu et on pasmat ihan sekasin kun hetken aikaa ollu ns. normaalista poikkeavaa arkea. Jos ymmärrät mitä haen takaa ? meillä lapsetkin tuntuu olevan arki ihmisiä kun viikon isin kanssa koton olon jälkeen kyselee jo että koska he pääsevät päiväkotiin ??

    Vastaa
 2. Saga 28.12.2017

  Löysin sun blogin vähän aikaa sitten ? ja viihdyn sen parissa.

  Vastaa
 3. o_O 29.12.2017

  Moikka! Onko tulossa postausta Lumenen joulukalenterista? Olisi kiva nähdä kaikki 24 tuotetta ja niistä kommenttisi! 🙂
  Mukavaa alkavaa vuotta! 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 01.01.2018

   En ajatellut erikseen kalenterista kirjoittaa 🙂 tykkäsin siitä kyllä paljon ja aivan ihania mini purkkeja löytyi sen sisältä. Netissä kaikki tuotteet taitaa olla nähtävissä 🙂
   Ihanaa uutta vuotta <3

   Vastaa
 4. katariina.kuronen 29.12.2017

  Onnea 2-vuotiaalle! <3

  Vastaa
 5. Clara 29.12.2017

  Myö saatiin joululahjaks perheseinäkalenteri. Meillä ei oo aikaisemmin ollu varsinaista perhekalenteria, ”tavallinen” seinäkalenteri vaan (sellainen on nytkin perhekalenterin lisäks). Perhekalenteri on keittiön seinällä ja tavan seinäkalenteri eteisen seinällä. Perhekalenteri vaikuttaa kyllä tosi hyvältä, selkeästi ja nopsaan näkee molempien menot. Synttärit merkkaan erilliseen sarakkeeseen.
  Paljon onnea Mimosalle????
  Onnellista ja ihanaa uutta vuotta koko perheelle???

  Vastaa
  • Sara Parikka 01.01.2018

   Kuulostaa tosi kätevältä <33
   Kiitos paljon ja sitä samaa hyvää uutta vuotta koko perheelle 🙂 <3

   Vastaa
 6. Elli 30.12.2017

  Heh,
  Mä äänestän talon rakentamista:P kaikki aina puhuu miten kamalaa se on mutta musta tää on ihan huippua kun yhdessä puolison ja lasten kanssa saa suunnitella ja rakentaa yhdessä:) hankalin osuus on budjetti et mitä saa millä rahalla..se saattaa tuoda stressiä jos on ns ’mitoitettu’ väärin ja sit tulee stressiä. Mitä enemmän tekee itse niin sitä isompi voittopotti odottelee jos realisoi arvon jossain vaiheessa<3

  Vastaa
  • Sara Parikka 01.01.2018

   Ihana kuulla <3 tosiaan herkemmin kuulee niitä kauhutarinoita.. Mutta onneksi näitä hyviä on välissä 🙂 Kiitos <33

   Vastaa