vuodenvaihteen suosikit

design, kauneus, koti & sisustus, me, muoti

*Postaus sisältää kaupallisen linkin

Lumenen Glow Boost & Beauty Serum saatu blogin kautta yritykseltä Lumene / Polhem

Glam Glow saatu blogin kautta yritykseltä Glam Glow / Polhem

Idun minerals kynsilakka saatu blogin kautta yritykseltä IDUN MINERALS

kello & rannekorut saatu yritykseltä Cluse

 

Heippa! <3 Kasasin tähän tämän hetken suosikkeja ja aika monet niistä viittaa jo tulevaan vuoteen. Joulun ähkyt on vedetty ja nyt on aika keskittyä freshiin kauteen.
Jojo Moyes / Tämän kirjan sain siskoltani jouluna ja olen päässyt jo hyvään alkuun. Puhuttiin tästä kirjasta juuri ystäväni kanssa ja odotan innolla, että pääsen etenemään tarinassa.

Glam Glow voide / Tämä tuoksuu aivan taivaalliselta, kosteuttaa ja saa ihoni tuntumaan todella pehmeältä. Aivan ihana voide!

Vesipullo / Tilasin taas Puhdistamolta proteiini jauheita ja samalla nappasin tilaukseen vesipullon. Olen tykästynyt tähän vesipulloon ja sen avulla vettä on tultu juotua paaaaljon enemmän. Uskon että tästä pullosta tulee yksi tärkein liittolaiseni kun arki koittaa ;).

Käsikorut / Cluse* / Nyt on tullut suomeen myyntiin nämä ihanat Clusen rannekorut. Jeeeee! Aivan ihania vaihtoehtoja, herkkiä ja toisiinsa sopivia malleja. Hinnat eivät päätä huimaa ja toimitus on myös ilmainen! 🙂 Nämä kauniit korut tulivat kyllä jäädäkseen minulle! Ihana mätsäillä näitä kellojen kaveriksi tai yksinään. <3Kynsilakka / Tämä ihana beigen sävy on mielestäni tosi nätti. Tykkään beigestä väristä, koska se ei paljasta lohkeamia samalla tavalla kun muut värit. Kynnet näyttävät sopivan luonnollisilta ja samalla huolitelluilta. 🙂
Lumene tipat / Sain tuon Glow Boostin sekä Beauty Serumin joulukalenterista ja itse olen hankkinut tuon aivan ihanan Instant Illuminizerin. Tykkään kaikista näistä pikkupulloista todella paljon ja uskon, että nämä tullaan käyttämään viimeistä pisaraa myöten. 🙂

Lähdetään kohta viemään tyttöjä äidilleni ja mennään siskojen kanssa syömään, sekä kuuntelemaan youngheartedia. <3 Jee! huomenna juhlitaan Mimosan 2.v synttäreitä ja saamme talon täydeltä vieraita. Ihanaa viikonloppua ja vuoden vaihdetta! <3Sara
 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

4 kommenttia

 1. - 30.12.2017

  Noi Idun meikit ja kynsilakat<3 oon monta monta vuotta käyttänyt heidän luomivärejä ja ne on niin täydellisiä + se pigmentti!! Lisäksi, saan samalla tuettuea paikallista apteekkia, kun ostaa niitä!

  Vastaa
 2. NNiina 30.12.2017

  Noi Glam Glow tuotteet ovat mahtavia ja tykkään niistä super paljon ja tämä Puhdistamon vesipullo on myös hyvä kun se saa ottaa mukaan joka paikkaan.

  Vastaa
  • Sara Parikka 01.01.2018

   Joo sama homma 🙂 ja toi vesipullo <333 hauskaa että siellä samat suosikit!

   Vastaa