UV ja blogin tulevaisuus

loma, me, muoti, ootd, pohdintaa

Heippa! Meillä on tapahtumarikkaat päivät takana. On ollut synttärijuhlia moneen otteeseen, keikkoja (younghearted, Ida ja Kalle), perhetapaamisia ja joulun pois keräämistä. Tänään tiedossa on paljon ruokaa ja yhdessä oloa. Saadaan kaveripariskunta kylään ja meinataan ampua muutamat raketit sekä tietty sytyttää kasa tähtisädetikkuja.
Olen ajatellut nyt loppuvuodesta paljon blogin tulevaisuutta ja sitä millaisia postauksia tänne jatkossa tekisin. Olisin äärimmäisen kiitollinen jos saisin teiltä apuja siihen millaista sisältöä toivotte. Näitä asioita pallottelen..

Postauksia lähestulkoon joka päivä & tajunnan virtaa VAI Postauksia harvemmin n.4 kertaa viikossa, mutta harkittu ja laadukkaampi sisältö

Ammattivalokuvaaja VAI Kuvat omasta takaa kuten tähän mennessä

Enemmän: Asukuvia / Sisustuspostauksia / Lapsiin liittyvää / Reseptejä  VAI Sekalainen soppa kuten tähänkin saakka

Pitkiä tekstejä useammin VAI Kuvapainotteista sisältöä

Videoita kirjoituksen lisänä VAI Keskittyminen blogiin

..Kiitos äärettömän paljon jos jaksat vastailla <3 Tästä blogista on tullut mulle super tärkeä ja oon erityisen iloinen siitä miten tarkasti olen pystynyt pitämään omat rajani. Olen todella tarkka siitä, että sisältö on täysin ”mua” ja että postausten teko tuntuu luontevalta! Isoin kiitos kuuluu teille lukijoille ja sille että jaksatte kerta toisensa jälkeen käydä kurkkimassa mun/meidän kuulumisia. Te olette vilpittömiä ja fiilis mikä huokuu teistä lukijoista mulle päin on mieletön! Tuntuu, että mun ei lähestulkoon koskaan tarvitse selitellä itseäni vaan te ymmärrätte. Samanhenkisyys ja se, että ei haluta ymmärtää väärin on iso asia mulle.. Varsinkin kun olen tällainen iän ikuinen pähkäilijä. Saakohan tästä nyt yhtään kiinni mitä ajan takaa.. 😀 Kiitos tästä vuodesta <3<3<3 Iso halaus teistä jokaiselle! <3Sara





housut / NA-KD*

paita / H&M

korvikset / &other stories

kengät / Flatterd*

*saatu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

96 kommenttia

 1. p 31.12.2017

  Jatka samaa rataa!
  Ei joka päivä tartte kirjottaa mut muutamanki päivän välein.kuvat on aina ollu kivoja ja se että tää on life style,monenlaista juttua.
  Hyvää uuttavuotta 2018!oot onnistunu rakentamaan hyvän blogin!

  Vastaa
 2. Mari 31.12.2017

  Hei.
  Hyvää Uutta Vuotta!
  Blogiasi on kiva lukea.
  Terveisiä Matildalle ja Pikku Mimolle! ihanan reipas Matilda.
  Ps. Oltiin kesällä Kreikassa samassa
  hotellissa.ja Matildan kanssa kovasti tarinaa riitti.
  Mari

  Vastaa
  • Sara Parikka 01.01.2018

   Heippa Mari!! <3 Terkkuja sinne myös kovasti. Ihanaa uutta vuotta ja kiitos että lueskelet mun juttuja 🙂

   Vastaa
 3. Susanna 31.12.2017

  Blogisi kuuluu mulla niihin blogeihin joita luen aktiivisesti/säännöllisesti.
  Itse tykkään juuri niistä tajunnan virtaa -jutuista, lapiperheen arkisista asioista/tekemisistä, ihanista (välillä ihanan helpoists) resepteistä. Ja ajoittain on hauska kuulla jonkun vierailijankin kommentteja blogissasi…ihan mistä vaan. ☺
  Kiitos antoisista lukuhetkistä?

  Vastaa
  • Sara Parikka 01.01.2018

   onpa ihana kuulla, kiitos <33 Hyvää uutta vuotta ja iso kiitos kun kommentoit!

   Vastaa
 4. Mari 31.12.2017

  Hei, vielä olisin kysynyt kenen huulipuna tuo on kuvassa?
  Mari

  Vastaa
  • Sara Parikka 01.01.2018

   siinä on itseasiassa kahta lumenen sävyä päällekkäin 😀

   Vastaa
 5. Paula 31.12.2017

  Moikka. Tykkään tosi paljon tästä tyylistä, mikä blogissa nyt on. Lyhyempiä, kevyempiä, aiheeltaan sekalaisia postauksia lähes päivittäin 🙂 tämmönen ”sekasoppa” on parasta 😀 ja ite otetut kuvat rulez, ei ammattilaista 🙂 videoita ois ihan mahtavaa nähdä enemmänkin 🙂 ihanaa uuden vuoden iltaa ja sitäkin parempaa vuotta 2018 teidän koko perheelle!

  Vastaa
  • Sara Parikka 01.01.2018

   Kiva kuulla, KIITOS <33
   Kaikkea hyvää vuoteen 2018 ja iso kiitos kun luet juttujani sekä kommentoit <3 🙂

   Vastaa
 6. Elli 31.12.2017

  Tässä mun mielipiteet:
  – Postauksia harvemmin n.4 kertaa viikossa, mutta harkittu ja laadukkaampi sisältö
  – Ammattivalokuvaaja
  – Enemmän: Sisustuspostauksia / Lapsiin liittyvää JA Sekalainen soppa kuten tähänkin saakka
  – Pitkiä tekstejä useammin
  – Keskittyminen blogiin
  Hyvää uutta vuotta!

  Vastaa
  • Sara Parikka 01.01.2018

   Kiitos <33
   Sitä samaa, ihanaa uutta vuotta 🙂 Kiitos kun kommentoit!!

   Vastaa
 7. Maiju 31.12.2017

  Moi!
  Olen itsekin sitä mieltä, että nykyinen tyyli on hyvä. Kuitenkin olet itse kehittänyt blogiasi ja sen suuntaa juuri itsesi mieleiseksi. Videoita olisi kiva kyllä saada välillä, mutta muuten jatka samaan malliin! 😉

  Vastaa
 8. Suvi T 31.12.2017

  Postauksia lähestulkoon joka päivä & tajunnan virtaa
  Kuvat omasta takaa kuten tähän mennessä
  Sekalainen soppa kuten tähänkin saakka
  Pitkiä tekstejä useammin VAI Kuvapainotteista sisältöä – kumpikin käy
  Videoita kirjoituksen lisänä (esim. kerran per viikko)
  Tuossa mun mielipiteet. Toivon, että jatkat suht samaan tapaan, koska blogisi on niin erilainen ja virkistävä verrattuna moneen muuhun – itse arvostan enemmän rohkeaa omanlaisuutta kuin blogin muuttamista kiiltokuva/aikakauslehti suuntaan. Olet ihan huippu <3

  Vastaa
  • Sara Parikka 01.01.2018

   voi apua! Kiitos tuhannesti <3 Ihana kuulla, että ajattelet noin blogistani.. 🙂 Mitä parhainta uutta vuotta ja kiitos kun luet sekä kommentoit <3

   Vastaa
 9. Nina 31.12.2017

  Ihan niinkuin itsekin sen jo sanoit. Blogisi on juuri sellainen kuin sinä rehellisesti siihen annat ja se on täydellinen näin 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 01.01.2018

   <3 aivan ihana kuulla, kiitos tuhannesti!
   Kaikkea hyvää vuoteen 2018 :)<3

   Vastaa
 10. Maiju 31.12.2017

  Tykkään nykyisestä tyylistäsi blogata. Kirjoitat monipuolisesti ja mielenkiintoisesti tuoden oman persoonasi esiin. Blogi huokuu positiivisuutta ja saa aina hyvälle tuulelle 🙂 ihanaa uutta vuotta sinulle ja perheellesi!

  Vastaa
  • Sara Parikka 01.01.2018

   ääk ihania te olette <3 Kiitos älyttömästi 🙂
   Kiitos, sitä samaa ihanaa uutta vuotta ja kaikkea hyvää! Kiitos kun luet blogiani ja kommentoit <3 <3

   Vastaa
 11. Maris 31.12.2017

  Nykyinen tyyli on just hyvä 🙂 Blogia on mukava ja ”helppo” lukea. Sisältö on sellaista mihin ainakin itse on helppo samaistua. Lapsiin ja sisustamiseen liittyvät jutut kiinnostaa eniten sekä erilaiset reseptit silloin tällöin. Mutta yleensä luen jokaisen postauksen, sisällöstä riippumatta. Instan puolella tykkään katsella instastories-videoita. Sopivan lyhyitä katsoa ja keskittyä lapsiperhearjen keskellä.
  Ihanaa uutta vuotta teille! ?

  Vastaa
  • Sara Parikka 01.01.2018

   <3<3<33< Ihana kuulla, kiitos paljon! Hyvää uutta vuotta koko teidän perheelle ja kaikkea hyvää vuoteen 2018 <3 Kiitos kun seuraat ja kommentoit :)

   Vastaa
 12. Ronja 31.12.2017

  Moikka Sara!
  Tykkään paljon sun blogin nykyisestä tyylistä:) Arkipäiväisiä tekstejä ja tajunnan virtaa on mukava lukea, sillä niistä välittyy aitous ja positiivisuus sekä ne saavat aina hyvälle tuulelle! Tykkään myös itse otetuista kuvista ja blogin aiheiden monipuolisuudesta:)
  Ihanaa uuttavuotta sinulle ja koko perheellesi!

  Vastaa
  • Sara Parikka 01.01.2018

   IHANA KUULLA <3 Kiitos!!!!!!
   KAikkea hyvää vuoteen 2018, kiitos kun luet blogiani ja kommentoit :)<3

   Vastaa
 13. Martta 31.12.2017

  Moi!
  Kopioin ton sun tekstin pätkän ja vastailin, en ois muuten muistanut kaikkia kysymyksiä! (Hyvä muisti mutta lyhyt sellanen?)
  Postauksia lähestulkoon joka päivä/ nopea lukea ja ja tulee ”helpompi lukuisempaa”. Itsellä ainakin ajatus katkeaa jos on pitempää selostusta.
  Kuvat omasta takaa kuten tähän mennessä/ ehdottomasti oma kuvaamia, niissä näkyy sinun kädenjälki, pidän siitä enemmän.
  Sekalainen soppa kuten tähänkin saakka/ kaikki kelpaa! Välillä maksettu sisältöä sisältävät jäävät minulla vähemmälle lukemiselle, mutta kaikki postaukset ainakin selaan läpi.
  Pitkiä tekstejä useammin VAI Kuvapainotteista sisältöä/ molempia!
  Videoita kirjoituksen lisänä VAI Keskittyminen blogiin/ molempia!

  Vastaa
  • Sara Parikka 01.01.2018

   KIITOS todella paljon kun kommentoit. IHana kuulla ajatuksiasi <3
   Kaikkea hyvää vuoteen 2018 🙂 <3

   Vastaa
 14. Kaarnalaiva 31.12.2017

  Ehdottomasti toivon että jatkat entiseen tyyliin! On kiva päivittäin katsoa (kuin joulukalenteria!)mitä uutta kivaa olet kirjoittanut ? Ja omat kuvat ehdottomasti – näin blogi säilyy henkilökohtaisempana. Blogisi on ehdoton ykkönen seuraamistani muutamasta blogista . Olet niin aito ja tasapainoisen ja onnellisen oloinen nuori nainen. Kaikkea hyvää sinulle ja perheellesi uudelle vuodelle! ❤

  Vastaa
  • Sara Parikka 01.01.2018

   voi että.. <3 Kiitos älyttömän paljon. Vetää ihan sanattomaksi se tuki mitä lukijoilta saan <3 Kiitos!
   Samoin sinne, ihanaa uutta vuotta ja kaikkea hyvää vuoteen 2018!!! 🙂

   Vastaa
 15. Johanna 31.12.2017

  Toivottavasti jatkat samaan malliin. Blogisi on ihanan positiivinen ja rento 🙂 Sekalaiset aiheet kiinnostavat, lapset, koti, elämä yleensä, ruoka jne. Mukavaa vuodenvaihdetta <3

  Vastaa
  • Sara Parikka 01.01.2018

   Jee, ihana kuulla <333 Kiitos kun kommentoit!!
   Hyvää uutta vuotta sinne 🙂 <3

   Vastaa
 16. Aida 31.12.2017

  Postauksia lähes joka pv, sellaista tajunnan virtaa, välillä olis kiva nähdä videoita, ja kuvien suhteen ei väliä, toisaalta oma ottamat kuvat antaa paremman kosketuspinnan arkeen. Sun nykynen tatsi antaa aidon kuvan susta ja antaa tarttumapintaa, jota on kiva lukea.
  Hyvää Uutta Vuotta 2018! 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 01.01.2018

   Kiitos <3 Kiva kuulla ajatuksiasi, kiitos kun kommentoit <3
   Kaikkea hyvää vuoteen 2018 🙂

   Vastaa
 17. Ida 31.12.2017

  Ehkä sellanen n.4x viikossa ois sopiva postaustahti ja ehdottomasti ite otetut kuvat 🙂 videoista en niin välitä, IG storyt on ihan kivoja.
  Hyvää uuttavuotta!

  Vastaa
  • Sara Parikka 01.01.2018

   Kiva kuulla, kiitos kun kommentoit <3
   Ihanaa uutta vuotta!! 🙂

   Vastaa
 18. S 31.12.2017

  Jatka samaa malliin. Tätä blogia on ollut kiva lukea just monipuolisuuden takia, josta välittyy aitous. Omat kuvat on hyvät ja enemmän totuden mukaiset eri tilanteista. Hyvää uutta vuotta teidän perheelle!

  Vastaa
  • Sara Parikka 01.01.2018

   Kiiiiiitos paljon. Ihana kuulla <3 Iso kiitos kun kommentoit ja jaoit ajatuksiasi 🙂
   Kaikkea hyvää vuoteen 2018 <3 🙂

   Vastaa
 19. Heini 31.12.2017

  Se n. 4 kertaa viikossa on ihan sopiva tahti 🙂 itse otetut kuvat on hyvä juttu sekä sekalainen soppa postauksissa 😀 tää on hyvä blogi, vaikutat tosi maanläheiseltä, olet inspiroiva ja ihana oma itsesi 🙂 asukuvat on kivoja!

  Vastaa
 20. Clara 31.12.2017

  Kiitos kivasta blogista, ihana Sara? Siun blogi on ainoa, jota seuraan?
  Tässä miun ajatukset/valinnat:
  -Postauksia harvemmin n. 4 kertaa viikossa, mutta harkittu ja laadukkaampi sisältö
  -Kuvat omasta takaa kuten tähän mennessä
  -Sekalainen soppa kuten tähänkin saakka
  -Pitkiä tekstejä useammin
  -Keskittyminen blogiin
  Iso halaus siullekin, Sara? Mielestäni parasta blogissasi on monipuolisuus, posiitivisuus ja aitous?? Luen jokaisen tekstin innolla! Minnuu kiinnostaa lukea ajatuksiasi/pohdintojasi kaikenlaisista asioista elämässä (mistä nyt ikinä keksitkään kirjoittaa)?

  Vastaa
  • Sara Parikka 01.01.2018

   Äääää niin ihana viesti <33 Kiitos kaikesta. Ihanaa kun luet ja kiitos kun kommentoit! 🙂 <3
   Kaikkea hyvää vuoteen 2018 !!!! 😉 <3

   Vastaa
 21. milja 31.12.2017

  – Tykkään tajunnanvirrastakin, mutta harvemmin postailu on ihan ok. itse seuraan ainakin muitakin blogeja, joten on ihan kiva jos ne kaikki eivät päivity joka päivä. Harmittaa nimittäin jos en joskus pääse lukemaan, ja sitten on jäänyt ihan hirveä määrä juttuja välistä.
  – Toivon että otat kuvat itse. Ammattikuvaajien otokset ovat ehkä hienoja, mutta niistä puuttuu tarttumapinta ja sielukkuus. Sun kuvat on aitoja, ja niihin on helppo samaistua. Kuka tahansa meistä voisi periaatteessa ottaa samanlaisia kuvia. Et ole siis bloggaajana ikään kuin meidän lukijoiden/seuraajien yläpuolella.
  – Kannatan sekalaisia aiheita, ja tykkään lyhyistä teksteistä. Musta on hienoa, miten saat usein lyhyeenkin tekstiin kiteytettyä kaiken oleellisen. Varsinkin pitkiä yhteistyöpostauksia mitä näkee muualla, on raskasta lukea.
  -Toivon että keskityt blogiin, mutta sielloin tällöin yksi video voisi olla kiva piristys. Olen tainnut nähdä yhden sun videon, ja se oli kiva. En kuitenkaan odottaisi videoita joka kuukausi, vaan enemmänkin tyyliin kolme kertaa vuodessa 😀

  Vastaa
 22. tea 31.12.2017

  Jatka ihana just niinku tähänkin asti <3 on kiva lukea sekalaisia juttuja, sellaistahan arki on 🙂 osaat hienosti kirjottaa ja luoda mielikuvia tilanteista, sekä neuvoa ja antaa vinkkejä.. Esim. Remonttikokeilut, lasten vaatteet, reseptit.. Ja omat ottamas kuvat on kyllä mun mielestä hyviä, joten huoli pois! Luen mielelläni usein tekstejä mut jos joka päivä ei synny kirjotettavaa ei haittaa, jos se tuottaa vaivaa tai stressiä, se ei oo sen arvoista.. Välillä riittää pelkkä otsikko ja muutama kuva kertomaan sen hetken tunnelmista! Kiitos ja ihanaa uutta vuotta <3

  Vastaa
 23. Aakoo 01.01.2018

  Parasta blogissasi on aitous ja jollain tapaa ”arkipäiväisyys”, ehdottomasti toivon jatkossakin tajunnanvirtaa ja kuvia omasta takaa 🙂 Asupostauksia ja sisustusideoita, mutta nimenomaan blogisi monipuolisuus on kiva 🙂
  Kiitos ja hyvää uutta vuotta <3

  Vastaa
 24. Anniina 01.01.2018

  Ehdottomasti kuvia omasta takaa! Sekasoppaa ja sitä arkea! Eli samaan malliin saisi jatkaa mun puolesta ☺️

  Vastaa
 25. Maikki 01.01.2018

  Kuvat omasta takaa, ehdottomasti. Arjen kuvat parhaita! Sekasoppaa saa olla, mielummin usein postauksia. Videot olis kivoja, mut tee just sellasta kun susta itestäs tuntuu?

  Vastaa
 26. Minna K 01.01.2018

  Tykkään kepeästä blogin sisällöstä ja tajunnanvirrasta sekä sun itse ottamista kuvista. Itsekin pienten lasten äitinä pidän myös siitä että blogiteksti on usein lyhyehkö joten sen ehtii lukea pienessäkin välissä kun on aikaa. Sanoisin siis että älä muuta mitään. Elämähän on muutenkin sekalainen soppa. 🙂 Ihanaa uutta vuotta teidän perheelle. <3

  Vastaa
 27. Piitu 01.01.2018

  Blogi on kyllä hyvä. Ehkä joku spesiaali haasta sara-juttu vois olla kiva joskus. Myö ehotetaan tai sit ite keksit jotain mitä oot halunnu kokeilla tai tehä.
  Tiiätkö että sun on ihan pakko osallistua tyyliin 4krt tankotanssokurssille ja postata kaikki mahdollinen siitä.
  Tai syödä ötökkäruokia ja postata siitä ??
  Mutta blogi on kyllä mieluista luettavaa näinkin ?

  Vastaa
 28. Katariina Kuronen 01.01.2018

  Ehdottomasti postauksia joka päivä, kevyttä ajatustenvirtaa ja itse otettuja kuvia! Ja paljon kuvia!<3 ois ihana lukea enemmän ruokaan ja sisustukseen liittyvää! mutta sekalainen soppa on yleensä se paras! <3 Ihanaa uutta vuotta!

  Vastaa
 29. S 01.01.2018

  Ei ainakaan ammattivalokuvaajaa, silloin osasta blogia häviää sun persoonallisuus..

  Vastaa
 30. Riikka 01.01.2018

  Huhuh kun säikähdin otsikon luettuani että lopetat sun blogin! Sara näin on hyvä 🙂 mun mielestä tätä sun blogia on siks niin kiva lukea, kun aihetta ei oo mitenkään rajattu vaan postauksia tulee laidasta laitaan! ? Sulla on tosi positiivinen ilmapiiri tääl blogissa ja se saa mut joka kerta palaamaan tänne. Jatka siis samoin 🙂
  Ps. Hyvää uutta vuotta sulle ja sun perheelle! 🙂

  Vastaa
 31. Satu 01.01.2018

  Tässä blogissa ihan parasta on tämä ”tavallisuus”. Normaalit arkiset asiat perhe, lapset, ruoka, koti, näistä asioista on ihana lukea kun itse on samassa tilanteessa. Itseottamat kuvat on mielestäni spontaaneja ja hyviä ja osuvat blogiin hyvin. Sinun elämänasenne on kyllä kultaa 🙂

  Vastaa
 32. kaisu 01.01.2018

  Moi, tykkään sun blogissa siitä että kirjoittelet eri aiheista ja että kuvat on sun ottamia. Tekstien pituus voisi joskus olla pidempikin, välillä on taas kiva ihastella kuvia 🙂 Videot olisi kiva lisä blogiin, mutta ei liian usein. Lisäksi tykkään sun tyylistä kommunikoida lukijoiden kanssa 🙂

  Vastaa
 33. Emilia 01.01.2018

  Moi! Itse tykkään kun postailet usein ja monista eri aiheista. Eniten kuitenkin tykkään lapsiin liittyvistä jutuista sekä resepteistä (erityisesti kasvisruoka)! Videoitakin on välillä kiva katsoa ja tykkään ehdottomasti siitä että otat kuvat itse!

  Vastaa
 34. Tanja 01.01.2018

  Hei ja ihanaa uuttavuotta!
  Luen blogiasi koska tykkään siit että kirjoitat tekstejä laidasta laitaan (et ole siis rajannutblogiasi esim muotiin tai ruokiin). Itse ottamasi kuvat ovat kivaa katseltava, toisinaan haluaisin lukea pidemmän tekstin vähemmillä kuvilla. Itse en tykkää vlogeista vaan nimenomaan blogeista.

  Vastaa
 35. Laura 01.01.2018

  Tykkään kun postaat usein, itse ottamat kuvat tietysti 🙂 mua kiinnostaa lapset ja ruoka joten niistä enemmän olisi kiva Kulla. Kuvia saa olla kuten tähänkin asti, video on hyvä idea joten niitä tekemään ?
  Hyvää uutta vuotta 2018 teidän perheelle! ??

  Vastaa
 36. Laura 01.01.2018

  *kuulla

  Vastaa
 37. o_O 01.01.2018

  Blogisi on ihana juuri tälläisenä, arkisena ja aidontuntuisena kännykän kameralla otetuilla kuvilla. Asukuvat on kivoja ja erilaiset postaukset. Blogiasi on kiva lukea juuri siksi, että postaukset on erilaisia eikä aiheet ole keskittyneet mihinkään tiettyyn. Videot on kiva lisämauste. Ja välillä on kiva lukea pitempää tekstiä ja välillä ihastella kuvasarjoja!
  Hyvää alkanutta uutta vuotta! 🙂

  Vastaa
 38. Jasmine 01.01.2018

  Itse otettuja kuvia, sekalaista settiä, tajunnan virtaa, semmoiseen blogiin olen tykästynyt ja semmoisena sen toivoisin myös pysyvän. 🙂 En pidä siitä että on liian tekemällä tehtyä, kuten todella moni blogi menee siihen nykyään… Aiheista eniten kiinnostaa sisustus, lapset, reseptit ja yleinen elämisen makuinen meininki. Videoita olisi kyllä välillä ihan kiva katsella!
  Mutta kaikkein paras blogi tulee siitä mitä sinulla itsellä on mielenkiintoa tehdä. 🙂
  Ihanaa uutta vuotta teidän koko perheelle <3

  Vastaa
 39. Jossu 01.01.2018

  Itse otettuja/Mikon ottamia kuvia toivon ehdottomasti jatkossakin – ne tekevät blogistasi helpommin samaistuttavan ja rennomman 🙂 Juttuja kuten tähänkin mennessä vaihtelevasti: arkea ja lapsia, sisustusta ja mitä meillä tänään syötäisiin-juttuja – sekä musaa (löysin sun kautta Youngheartedin!) ja välillä vähän pohdiskelevampaa. Blogit, joissa pelkästään pohditaan syntyjä syviä ovat raskaslukuisia, samoin kuin blogit joissa on pelkkiä kuvia ja yksittäisiä lauseita – niistä en ainakaan minä saa irti yhtä paljoa kuin sekameteleistä 😀

  Vastaa
 40. Oona 01.01.2018

  Itse otetut kuvat on sopineet tähän blogiin tosi kivasti. Olisi kuitenkin satunnaisesti kiva nähdä ammattikuvaajan ottamia kuvia myös. Blogitekstit ovat olleet monipuolisia ja lapsettomallekin luettavaa on ollut kivasti. Tykkään siitä, kun kerrot arjesta ja sen kivoista jutuista. Ja niistä asioista mistä saat itse energiaa ja hyvinvointia, ”kauneusvinkit” on aina plussaa. Ne inspiroi myös meitä lukijoita. Välillä on kiva lukea pikaisia kuulumisia, toimineen pidemmät tekstit ovat paikallaan. Blogista näkee, että sisältö on sun tyylistä. Kiitos kivasta blogista ja hyvää uutta vuotta! 🙂

  Vastaa
 41. Niina 01.01.2018

  Moikka ja hyvää uutta vuotta! 🙂
  Olen lukenut sun blogia nyt jo aika kauan ja pysynyt lukijana juuri sen takia, kun sisältö on ihan sun näköinen, aito. Tykkään siitä, kun kirjoituksia tulee tiheään tahtiin, mutta pieni taukokaan ei haittaa, jos sisältö on laadukasta, joten jatka sellaiseentahtiin, joka sulle sopii :). Omat kuvat ehdottomasti ammattikuvaajan sijaan. Kuvat ja teksti pysyvät näin kirjoittajan näköisinä ja luonnollisina. Olen joidenkin bloggaajien kohdalla huomannut, että siirtyminen ammattivalokuvaajan ottamiin kuviin on jollakin tapaa etäännyttänyt minut lukijana bloggaajasta. Joskus kuvien määrä on jopa lisääntynyt ja tekstin määrä vähentynyt. Tykkään kuitenkin siitä, että sulla on aina useampi kuva postauksessa ja niistä näkyy asujen lisäksi lämminhenkisiä ja arkisia kuvia, joihin on helpompi samastua 🙂 tykkään myös tämän hetkisestä tavastasi postata, jossa yhdistyy alussa pitempi tekstipätkä ja sen jälkeen vasta kuvat! Jatka ehdottomasti samalla sekalaisella linjalla kuin tähän mennessäkin ja postaa niistä asioista, joista itse haluat, vaihtelu on aina hyvästä. Ja vikaan kysymykseen vielä: vaikka itse tykkäänkin siitä, että bloggaajat keskittyvät vain kirjoittamiseen, niin ei satunnainen video haittaa, kunhan sisältö ei ole millään tapaa pakotettu tai tehty vain, koska muutkin laittavat videosisältöä blogiinsa.
  Kiitos ihanasta blogista! Pidä se itsesi näköisesä kuten tähänkin mennessä 🙂

  Vastaa
 42. maikki 01.01.2018

  Hyvää uutta vuotta! 🙂
  Mä sanoisin että ennemmin kunnollisia postauksia harvemmin, valokuvissa molemmat hyviä, mutta ehkä omissa kuvissa on enemmän jotain aitoa tunnelmaa. Ja mielummin enemmän tekstiä ja vähemmän kuvia, itse en ainakaan jaksa katsoa esim. lähemmäs kymmentä kuvaa samasta neuleesta 😉
  Videot jää itsellä ainakin yleensä katsomatta, ne vie kuitenkin aika paljon enemmän aikaa kuin sen blogitekstin läpi lukaiseminen.

  Vastaa
 43. Ilona 01.01.2018

  Moikka! Olen seurannut sun blogia nyt ehkä vuoden verran, ja iloisuutesi ja elämänasenteesi on tehnyt vaikutuksen. Vastauksena kysymyksiisi sanoisin, että mielummin harkitumpia postauksia muutaman kerran viikossa, ja vähemmän kuvia yhdestä ja samasta asiasta peräkkäin. Onko kuvat sitten ammattilaisen ottamia vai itse otettuja, ei ole niin paljon väliä. Kuvat ovat kyllä kivoja, että siinä mielessä postauksessa on mukava nähdä niitäkin. Videoita olisi myös mukava nähdä useammin, sillä ne antaa ihan erilaisen kuvan ihmisestä kuin pelkkä tekstin lukeminen! Muuten blogin sisältö on mukavaa luettavaa (muutamista kirjoitusvirheistä huolimatta :D). Jatka samaan malliin 🙂

  Vastaa
 44. Mimmi 01.01.2018

  Mä tykkään ainakin päivittäisestä sekasopasta, itse otetuista kuvista ja muutenkin siitä että kirjotat mitä mieleen tulee etkä liikaa ajattele sitä että sun pitäis kirjottaa just jotain tietyn tyyppistä tai että kaikki pitäis olla niin ammattimaista. Eli muhun ainakin vetoo kotikutoisuus ? tykkään myös siitä että tekstit on vaihtelevia aiheiden, pituuden ja kuvien määrän suhteen, vaikkakin kirjotat oikeestaan aina itseäni kiinnostavista aiheista ? videot aina välillä on kiva lisä, mutta ei mielestäni mikään pakollinen välttämättömyys. Teet niin kun itsestäs tuntuu luontevimmalta ja parhaalta, niin ettei missään kohtaa tule pakonomaista tunnetta. Nyt ainakin blogista välittyy se tunne ettet pakolla kirjota mitään vaan kaikki tulee luontaisesti ja aidosti ? kiitos myös itsellesi tästä vuodesta ja ihanan aidosta blogista, oot aivan ihana persoona ?❤️

  Vastaa
 45. Nepsteri 01.01.2018

  Heippa! Tykkään blogissasi juuri siitä, että de ei vaikuta niin tarkkaan mietityltä ja päälleliimatulta kuin toiset. Tätä tarkoitan kaikella hyvällä, silloin sen sisältö tuntuu siltö, että kirjoitat mitä tatkoitat etkä sitä, mitä lukijat haluavat kuulla. Joten ehdottomasti olen sun omien kuvien ja sekametelisopan kannalla ?☺?

  Vastaa
 46. Anne 01.01.2018

  Moi. <3 Blogisi on tälläkin hetkellä aivan ihana. Tässä vastauksia kysymyksiisi.
  1. Minusta riittää, jos tulisi vain n.4 kertaa viikossa joka olisi sitten laadukkaampi sisällöltään. 2. Kuvat omasta takaa niinkuin aijemmin. (pidän niistä enemmän) 3. Sekaisin kaikenlaisia postauksia. 4. Kuvapainotteista sisältöä.
  5. Videoita lisäksi. <3 Olet ehdottomasti yksi lempi bloggaajani! <33

  Vastaa
 47. NNiina 01.01.2018

  Hei Sara ja hyvää uutta vuotta! 🙂
  Ehdottomasti ja toivottavasti jatkat samaan malliin. (: Blogisi on super ihana positiivinen ja rento 🙂 Sitä on kiva lukea joka kertaa ja olen lukenut sun blogia nyt jo aikaan pitkää ja pysynyt lukijana juuri sen takia Kiitos ihanasta blogista Sara!

  Vastaa
 48. Iiris 01.01.2018

  Moikka ja ihanaa uutta vuotta 🙂 mun mielestä sun blogin tyyli on juuri parhaimmillaan tällaisena kuin se on nyt ollut, tajunnanvirtaa, sekametelisoppaa ja itse kuvaamillasi (ja tietty Mikon ottamat asukuvat;)) kuvilla. Moni blogi on mulla jäänyt lähes kokonaan lukematta esim juuri ammattikuvaajan palkkaamisen jälkeen, sillä blogista tulee helposti hieman etäisemmän oloinen/ei niin helposti lähestyttävä ja samastuttava. Sun blogi on nimenomaan juuri ihanan helposti lähestyttävä ja samastuttava, melkein tuntuu kuin jonkun tuttavan tekstejä lukisi 😀 ja kaikki aiheet on yleensä itselle mieluisia, niin sisustus-, lapsi-, kauneus- kuin ruokapostauksetkin!
  Kiitos kivasta blogista! <3

  Vastaa
 49. Liisa 01.01.2018

  Moikka!
  Ehdottomasti itse otettuja kuvia jatkossakin!? Mun mielessä monessa blogissa kuvat ovat ”liian hienoja” tietyllä tavalla. Niistä puuttuu fiilis aitoudesta.? Tykkään muutenkin sun tavasta kirjoittaa, ja ehkä ne vaihtelevat aiheet ja rentous tekevät juuri sen.
  Jatka samaan malliin vaan kun ennenkin?

  Vastaa
 50. M 01.01.2018

  Olen ehdottomasti sen kannalla, että jatkat niinkuin tähänkin asti. Itse näpsityt kuvat tekee blogista paljon aidomman kuin ammattikuvaajan käyttö ja se on myös yksi syy miksi blogiasi on kiva lukea, pystyy samaistumaan paremmin kun näkee oikeita eikä lavastettuja tilanteita. Myös sisällöstä olen sitä mieltä, että jatka samaa rataa. On kiva lukea välillä syvällisempää pohdintaa ja välillä taas nopeaa ja kevyttä höpöttelyä. Tuntuu, että tekstisi nimenomaan tulee tunteella eikä tarvitse turhaan pingottaa ja yrittää kuulostaa kantaaottavalta ja fiksulta vaan kirjoitat asiat niinkuin ne sanoisit ääneen. Myöskin aiheet ovat tähän asti olleet minusta mielenkiintoisia. Tykkään lukea perheesi kuulumisia, asu-, sisustus-, ja ruokapostauksia ja monesta yhteistyöpostauksesta olen saanut itselleni hyviä tuotteita käyttöön.
  Ihanaa uutta vuotta teidän perheelle! Älä muutu! ❤️

  Vastaa
 51. Heidi 01.01.2018

  Samaa mieltä! Jatka samaan malliin ?

  Vastaa
 52. Niina 01.01.2018

  Moi,
  Sun blogi on aivan ihana, älä muuta sitä 😀 mä tykkään kun sulta tulee melkeen joka päivä uusi postaus ja se on mun jokapäiväinen ”oma” hetki kun saan sen lukea. Ja se on just hyvä kun kuvat ei oo mitään ammattilaisen kuvaamia ja tekstit sellaisia mitä sulta silloin sattuu tulemaan, blogin fiilis on näin paljon lähestyttävämpi ja lämpimämpi, jos ymmärrät mitä yritän sanoa 🙂 ainut mitä mielelläni katsoisin lisää on videot ja myös lapsiaiheiset postaukset kiinnostaa kun itsellä juuri 7kk ikäinen tytteli myös. Mutta siis ihana blogi, ihana sinä ja aivan ihanaa Uutta Vuotta teidän perheelle! <3

  Vastaa
 53. JennaS 01.01.2018

  Heips! 🙂
  Itse pidän blogistasi juuri tällaisenaan. Mielestäni kuvat on laadukkaita, ja niin kuvista kuin teksteistäkin välittyy aitous ja luonnollisuus. Myös tekstisisällöt ovat hyviä, pidän tavastasi kirjoittaa ja tekstiä on miellyttävä lukea. Vaihtelevat aiheet ja sekalainen soppa tekevät blogista ”elämänmakuisen” ja ainutlaatuisen. Joskus on ihana uppoutua lukemaan pidempiä postauksia, mutta myös mm. kuvapostaukset ig-kuvista ja niiden taustoista ovat kivoja.
  Siis kootusti:
  1. 4 postausta/viikko on hyvä määrä, mutta niihin voi ehdottomasti sisältyä tajunnanvirtaa
  2. kuvat omasta takaa
  3. sekalainen soppa on just hyvä! 🙂
  4. saa olla sekä pitkiä että kuvapainotteisia postauksia
  5. keskittyminen blogiin, instan storyt ovat mielestäni blogin rinnalla kivoja
  Kiitos sydämellisestä blogista ja ihanaa vuotta 2018! <3

  Vastaa
 54. Iijja 01.01.2018

  Mielestäni tämä on hyvä just näin, sinun blogi on yksi parhaimpia mitä tiedän. Blogisi on ihanan rehellinen ja aito, blogista huokuu ihanan sopiva onnellisuus ja rauhallisuus. Ja antaa myös paljon voimia itselleni tähän 2 lapsen kanssa arjen pyörittämiseen.
  Mukavaa uutta vuotta koko teidän perheelle!
  Ps. Ig storyt ovat ihana bonus, niitä lisää ❤️

  Vastaa
 55. Noora 01.01.2018

  Samanlaista sisältöä jatkossakin! Blogisi on parhain kaikista mitä seuraan, positiivinen ja aito ❤️ aina ensimmäisenä tulen kurkistamaan oletko postannut jotain uutta. 🙂 elämän makuiset postaukset ovat parhaimpia. 🙂 ❤️ haluaisin ihan kysyä että miten jaksat aina olla niin positiivinen ja meno päällä? 😀 kun kirjjoitat esim että ”rauhallinen ja rentouttavana viikonloppu takana, perhe ja ystävät ollut käymässä ” niiin olen usein miettinyt että miten jaksat aina olla toisten ihmisten seurassa ja kahvittememassa esim ulkona ym menossa?:D tuntuu varmaan hassulta tämä kysymys muttakun tuntuu että itse kaipaa aina ihan omaa asettumista ja olemista ja kaikki menot vaan liiaksi rasittaa ja kaipaa olla ilman suunnitelmia 😀 että mistä sinä ja muutkin repii tuollaista energiaa !! 🙂

  Vastaa
 56. Kirsi 01.01.2018

  On ollut ihana seurata blogiasia.Toki jostain syystä viimeisen vuoden aikana on blogien lukeminen jäänyt vähälle ja silloin kun lukenut niin luettavaa on ollut ja lähinnä kaikki sisustus jutut on tullu luettua ja katsottua tarkkaan läpi. Eli kaikki kyllä kiinnostaa mutta lähellä sydäntä on sisustaminen ja siihen liittyvä kaikki =).
  Ihanaa uutta vuotta teidän koko perheelle <3

  Vastaa
 57. Suvi 02.01.2018

  Heippa! Tykkään blogistasi mielettömästi, kiva lukea just sitä tajunnan virtaa ja toki myös niitä tarkemmin harkittuja postauksia. Mutta ehkä se aitous välittyy niin vahvasti just niistä arkisista kuulumisista ja että kerrot mitä milloinkin on mielen päällä; helposti pystyy samaistumaan! 🙂 itseä kiinnostaa etenkin kaikki lapsiin liittyvä, mulla kun on kohta puolivuotias poika minkä ympärillä tää elämä nykyään pyöriikin :D<3 ihania vinkkejä ja jonkinmoista tukeakin saanut sulta ihan niihin arkisiin asioihin liittyen! Videot olis myös kivoja, oot niin luonteva kamerankin edessä 🙂 ihanaa alkanutta vuotta koko teidän perheelle!<3

  Vastaa
 58. Päivi 02.01.2018

  Harvoin tulee kommmentoitua mutta taustalla oon ollu blogin matkassa useamman vuoden juurikin blogin aitouden takia 🙂 Blogissasi on parasta juurikin se aitous ja positiivisuus, päivittäiset lyhyetkin postaukset ovat ihania ja tuovat iloa ja energiaa arkeen 🙂
  Lisää siis päivittäisiä postauksia vaikka vain lyhyitäkin, mutta toki vaikka kerran viikossa/pari kuussa voisi olla pidempi/suunnitellumpikin postaus, mutta itse koen tämän blogin ideaksi juurikin ne ihanat lyhyet tajunnanvirrat! 🙂 Pysyisin omissa kuvissa, ne ovat kuitenkin ainakin omaan silmääni todella hyviä ja niiden kautta blogi pysyy täysin sinun näköisenä ja tuottamana.
  Sisältönä kiinnostaa äitinä eniten lapset ja se tavallinen arki, kerran viikossa voisi olla arkiruokareseptiä, sisustusjutut myös kiinnostaa! Lapsista kiinnostaisi nähdä enemmän lapsien asuja/arkivaatteita/juhlavaatteita kun kuitenkin niin paljon kuljette eri kekkereillä jne 🙂 Videot on aina tosi kivoja ja kaikki MyDay -tyyppiset postaukset, niitä voisi tehdä joskus myös lasten/jomman kumman lapsen näkökulmasta 🙂 Ihan vain tyyliin heräämisajat, mitä on syönyt ja leikkinyt noin mihinkin aikaan, mikä oli päivässä parasta/tyhmintä, iltatoimet jne 🙂

  Vastaa
 59. Suvi 02.01.2018

  Sulle sopii todella hyvin, että otat kuvat itse, eli ei ammattivakokuvaajaa, se ei ole tyyliäsi 🙂 Sitten tuo, että parempi postata vähemmän, mutta laadukkaamman 🙂

  Vastaa
 60. Anna 02.01.2018

  Heippa ?
  Olen seuraillut blogiasi jo yli vuoden ajan ja mielestäni sisältö on ihanan laaja! Minulla ei ole lapsia joten kaikki lapsiaiheiset jutut ei ole minulle niitä ekoja, mutta kiva lukea myös niitä välillä. Ja tiedän, että tätini jolla on noin samanikäiset tytöt kuin teillä, odottaa innolla juuri lapsiaiheisia postauksia.
  Toivon jatkossa myös sisustukseen ja ruoka/leivonta
  aiheisia juttuja, mitä on tähänkin asti ollut!
  Blogisi on ihana inspiraation lähde ja positiivisuus loistaa sinusta kauas. Kiitos sinulle, ja hyvää uutta vuotta 2018! ♡

  Vastaa
 61. Melina 02.01.2018

  Moi! Tykkään blogisi maanläheisyydestä ja aitoudesta. Olet myös todella pirteän ja mukavan oloinen nuori nainen.
  Jos kysytään parannus ehdotuksia tulevaisuutta miettien, tässä olisi muutamia: Harvemmin sisältöä (muutama kerta viikossa, esim. koottuja kuulumisia), videoita, kuvat voisivat olla sekä itse otettuja että ammattilaisen ottamia (vaihtelua, uutta kuvakulmaa, vakavammin otettuja, ehkäpä myös yhteistyökovioissasi voisi olla ”laadukkaampaa kuvaa”.
  Tykkään monipuolista teksteistä ja aiheista, ja toivon, että pidät saman linjan jatkossa! On kiva nähdä kuvia, mutta myös lukea tekstiä.
  Mukavaa alkanutta vuotta! 🙂

  Vastaa
  • Melina 02.01.2018

   Haluan vielä täsmentää vakavuudella, että viittaan yhteistyöjuttuihin :).

   Vastaa
 62. Essimm 02.01.2018

  Mä yhdyn kans, et blogi on just nyt hyvä ja sun näköinen! Kiitos hyvästä blogista, tykkään kun sulla on sellainen kotikutoinen tyyli. Eli jos vastaan lyhyesti sun kysymyksiin niin sekasoppaa, tajunnan virtaa, omat kuvat, keskittyminen blogiin. 😀
  Ihanaa uutta vuotta myös sinulle ja teidän koko perheelle! <3

  Vastaa
 63. Anu 02.01.2018

  Heippa! <3 mä oon ainakin tykännyt lukea sun blogia ihan näinkin. Erityisesti oon tykännyt kokeilla reseptejä mitä oot postaillut tänne. Kivaa vaihtelua ku tuntuu et kotona syödään aina samoja. 🙂 Ihanaa alkanutta vuotta teille!

  Vastaa
 64. Salla 02.01.2018

  Hui, otsikko säikäytti, kun luulin että meinaat lopettaa. :O
  Itse en muuttaisi mitään, blogi on tällä hetkellä musta tosi toimiva. 🙂 Mutta toki varmaan teidän molempien työkiireet ja perhekiireet vaikuttaa bloginkin aikatauluun, ettei aikaa välttämättä ole niin paljon kuin äitiyslomalla ollessa.
  Oon varmaan aiemmin kommentoinut näissä kyselyissä, että tykkään just kun tää on vähän rennompi tyyliltään eikä niin loppuun hiottu täydellisine kuvineen kuin noin 99% nykyblogeista. Liian monessa blogissa nähnyt, kuinka se ammattimaisuus aiheuttaa helposti tietynlaisen leipääntymisen, kun blogia tehdään pipo kireällä burn outin partaalla muun elämän kustannuksella koska on pakko tehdä se joku x määrä postauksia :S Tosi moni tuntuu (itseni lisäksi) nykyään kaipaavan niitä alkuaikojen arkipostauksia ja viattomia päivän asu kuvia (tai tuttavallisemmin nasukuvia), joita nykyään on blogiskenessä aika vähän. Etenkin arkiruokapostaukset on erittäin jees!
  Tykkään vähän lyhyemmästä postauksista, pidemmät romaanit tulee vain selattua päällisin puolin, kun monesti lueskelen blogeja kännykällä.

  Vastaa
 65. Mimmu 03.01.2018

  Heippa!
  Tykkään hurjasti sun blogista näin niinkuin tähänkin saakka oot sitä kirjoittanut: lähes joka päivä ja sekasoppaa 🙂 Jotenkin sulla on niin kiva tyyli kirjoittaa ja blogi tuntuu mukavan kotoisalta mutta kuitenkin inspiroivalta 🙂 Myös kuvien laatu on musta ollut oikein riittävän hyvä vaikka ei ammattikuvaajaa ookaan ollut 🙂 Kiitos kun kirjoitat!
  Ihanaa vuotta 2018 sulle ja perheellesi!

  Vastaa
 66. Jenny 03.01.2018

  Moi!
  Tykkään tosi paljon sun tavasta kirjottaa ja tää onkin yksi harvoista blogeista, mitä käyn kurkkaamassa päivittäin. Mulle toimii ainakin toi sekalainen soppa, kirjotukset ei vaikuta liian harkituilta ja on helppo lukea. Sisustuspostauksista saa kivasti inspiraatiota, joten niitä ois kiva lueskella jatkossakin! 🙂

  Vastaa
 67. Tiia 03.01.2018

  Moikka! Vastaan vielä muutaman päivän viiveellä tähän:)
  Ite oon tykännyt siitä että on ollut sekalaisesti kaikkea. Tykkään paljon lukea juttuja teidän tytöistä, mutta kuitenkin ehkä vielä enemmän juttuja sisustuksesta ja resepteistä. Kuvia asuista, sisustuksesta, ruuista yms. on kiva katsella, joten niitä saa olla runsaasti.
  En välttämättä haluaisi että kaikki kuvat olis aina ammattivalokuvaajalta, sellainen olisi mun mielestä hyvä että sillon tällöin olis hienot asukuvat esimerkiksi ammattilaisen ottamana. Muuten tykkään että on ”elämän näköisiä” kuvia, itse otettuna. Eli tässäkin mun mielestäni paras olisi: vähän kaikkea 😀
  Mulle postaustahdilla ei ole niinkään väliä, teen sun blogin kohdalla usein niin että odotan muutaman päivän että voin lukea useamman postauksen kerralla 😀 mutta ehkä sellainen 4 kertaa viikkoon tahti voisi olla hyvä, siinä saisi tietenkin juuri myös mietittyä postauksia selkeämmiksi ja pitemmiksi.
  Mutta mikä ikinä on sulle itsellesi paras, tee niin.
  Ihanaa uutta vuotta <3

  Vastaa
 68. Iida 03.01.2018

  Heippa 🙂
  Oon tykännyt mielettömästi, kun postaus on tullut lähes joka päivä, eikä aina pitkänä tekstinä vaan välillä kuvapainotteisestikkin. Minulla on 2-vuotias ja 5kk ikäiset lapset, joten aikaa blogeille ei ole aina rajattomasti 😉 niihin tilanteisiin sopii siis helppo selattavuus. Eli kevyttä höpötystä, sitä sekalaista soppaa on ollut kiva lueskella aamukahvilla. Kuvat omasta takaa kuuluu mielestäni ehdottomasti tällaisiin lämminhenkisiin ja kodikkaisiin blogeihin! <3
  Ihanaa uutta vuotta teidän perheelle!

  Vastaa
 69. Annariina 04.01.2018

  Mä oon tykännyt superpaljon kun oot postannut usein ja arkisista asioista 🙂 vaikka oma elämäntilanne on ihan erilainen ku sulla niin postauksiin on aina helppo samaistua + tykkään paljon sun kirjoitustyylistä! Eli kannatan jatkossakin ”sekasoppaa” 😀 Myös videot vois olla kiva lisä kirjoituksen lisäksi 🙂 Sun blogi on ehdoton lemppari. Ihanaa uutta vuotta <3

  Vastaa
 70. Meri 05.01.2018

  Tässä mun valinnat:
  Postauksia lähestulkoon joka päivä & tajunnan virtaa
  Kuvat omasta takaa kuten tähän mennessä
  Sekalainen soppa kuten tähänkin saakka
  Pitkiä tekstejä useammin VAI Kuvapainotteista sisältöä – molempi parempi, ehkä tähän asti tilanne on ollut aika tasapainossa 🙂
  Videoita kirjoituksen lisänä
  Tykkään lukea sun blogia sen aitouden ja samaistuttavuuden vuoksi. Tyyli on ollut rento ja hyvä tähän asti, joten älä suotta ota paineita mistään suunnan muutoksista. Ihanaa uutta vuotta teidän perheelle! <3

  Vastaa
 71. Nelli 05.01.2018

  Moikka Sara 🙂 Itse käyn kurkkimassa sun blogia joka päivä jossain välissä että onko tullu uutta postausta eli tiheä tahti saa pysyä mun puolesta 🙂 Tykkään arkisista kuvista, jotka oot napsinut itse tilanteista, se on just se juttu mikä vetoaa sun blogissa – aitous, tilannekuvat yms 🙂 Enemmän reseptejä (sulla pyörii ig:ssä niin ihanat annoskuvat <3) ja muuten sekalaista soppaa kuten tähänkin saakka 🙂 Tykkään molemmista, siis teksteistä ja kuvista elikkä tasapainoa kuten tähänkin asti 🙂 Joskus on kiva lukea syvällisempää pohdintaa mutta kyllä esim puhelinkuva postaukset on lemppareita.. Kuvat kertoo enemmän kun sanat! Videotkin plussaa, mutta kyllä kirjottaminen on sun juttu varmaan enemmän 😀 Pus <3

  Vastaa
 72. Eva H. 05.01.2018

  Heippa Sara! Kiitos kivasta blogista! 🙂 Itse en kaipaa ammattikuvaajan kuvia, koska mun mielestä sun blogin parasta antia on maanläheisyys, rentous ja kodikkuus. Se erottaa sut positiivisesti muista blogeista 🙂 Kaupallista yhteistyötä toivoisin jatkossa vähemmän, koska sitä on viime aikoina ollut jo vähän liikaa niin täällä kuin IG:n puolellakin. Makuasia tietysti mutta itseä jatkuva mainostus kyllä ärsyttää. Tykkään erityisesti sun ruokajutuista, arkisista asioista, pohdinnoista ja kannanotoistakin, joten niitä toivon jatkossakin<3

  Vastaa
 73. Heidi 08.01.2018

  Kävinkin jo ig puolella toivomassa postausta lastenhuoneen sisustuksesta ? Eniten kiinnostaa lapsiin ja sisustukseen liittyvät jutut, mutta myös reseptejä ja ihan tajunnanvirtaa on hauska lukea. Asukuviakin aina ihailen, itselläni on oma tyyli täysin hukassa raskauksien jäljiltä ?
  Pidän ehdottomasti siitä, että kuvat on itse otettuja! Käyn joka päivä katsomassa joko on uutta postausta, mutta varmasti teilläkin on välillä kiireisiä päiviä joten se 4 postausta viikossa on jo tosi hyvä määrä ?
  Mukavaa talven jatkoa!

  Vastaa
  • Sara Parikka 11.01.2018

   hei joo, teen pian lastenhuone juttua <3 🙂 Ihanaa talvea sinne myös!

   Vastaa