aakkoset

me, muoti, ootd, pohdintaa

A Aurinko missä sä oot? Nyt on ollut niin pimeää jo monta päivää että huh huh. Kun katsoo ulos kolmen aikaan iltapäivällä voisi luulla, että on ilta. Kyllä lumi kelpaisi ja valaisisi niin paljon!
B Banaania syön lähestulkoon joka päivä, mutta en juuri koskaan sellaisenaan. En tykkää banaanista yksinään mitenkään erikoisemmin, mutta kaikki mikä sisältää banaania maistuu erittäin hyvin. Tykkään esim smoothiessa siitä koostumuksesta minkä banaani saa aikaan.
C
D D-vitamiini, C-vitamiini ja sinkki pelasti mut monelta flunssalta viime syksynä. Heti kun huomasin, että saatan tulla kipeeksi, vedin vitamiiniöverit. Muutaman kerran kävi niin, että aamulla oli heti paljon parempi olo ja en tullut kipeäksi. Tiedä sitten ;D
E Elokuvissa oon käynyt viimeaikoina erityisen paljon. Kuulun Leffamaailma nimiseen vaikuttajayhteisöön ja saan leffalippuja sitä kautta. Olen käynyt monessa leffassa mihin lähtökohtaisesti en lähtisi ja täytyy sanoa, että olen yllättynyt pelkästään positiivisesti. Ilman siskonpoikaa olisi moni kokemus jäänyt välistä! 🙂
F Fafas..ihan parasta pikaruokaa 😉 <3
G Google Maps on auttanut mut monesta pulasta. Mullahan on siis aivan tajuttoman huono suuntavaisto ja vain todella tutut paikat pysyy hallussani. Varsinkin autolla ajaessa olisin mennyt mooooonta kertaa mönkään ilman google maps sovellusta.
H Halaus tekee aina hyvää. <3 Mielestäni halaus on ihanan lämmin tapa tervehtiä ja usein halaan ystäviäni kun nähdään. Äitiä halaan aina, koska hän on yhtä mahdoton halaaja kuin minä!
I Instagramin selailu menee mulla vähän aalloissa. Välillä selaan tiiviisti kaikki kuvat ja tarinat läpi, kun taas välillä menee päiviä etten juurikaan kurki instagramin sisältöä. Tykkään kyllä siitä, että instassa voi seurata ihmisten menoja ja tekemisiä kevyesti. Esim kaikkia blogeja ei ehdi/muista/jaksa lukea, niin instan avulla pysyy perillä kuitenkin.. 😀
J Janottaa koko ajan! Nyt kun olen alkanut lisäämään veden määrää pitkin päivää, huomaan myös miten enemmän kroppa kertoo kun on jano. Olen kantanut juomapulloa mukana ja yritän saada pidettyä vedenjuonnista huolta myös silloin kun työt alkaa. Siellä jotenkin helposti jää juomatta (etenkin ulkokuvauksissa, kun ei pääse samalla tavalla helposti vessaan. :D) ja pitkän päivän jälkeen olo on nuutunut.
K Kummitätinä oleminen on yksi hienoimmista titteleistä minkä omistan. Mulla on ilokseni kaksi pientä kummilasta, joiden elämässä saan olla usein läsnä. Huomaan myös miten näkeminen konkreettisesti vaikuttaa ja nyt joululomalla on tullut nähtyä pientä prinsessaa erityisen paljon. On ihana huomata kuinka lapsi rentoutuu nopeasti seurassa ja hyppää varoittamatta syliin. Haluaisin olla kummilasten elämässä niin, että en koskaan tuntuisi vieraalta tyypiltä..
L Leipominen on yksi sellainen asia mistä nautin kovasti. Viime aikoina olen haaveillut vohveliraudasta ja makeista sekä suolaisista täytteistä. Pitää varmaan hommata sellainen rauta! 😉
M Matilda <3 Mimosa <3 Mikko
N New Yorkin täydelliset naiset… aaaah omaa aikaa. Kunnon guilty pleasure katsoa sitä telkkusarjaa peiton alla. Niiden leidien draaman avulla kaikki oman elämän asiat unohtuu. 😀
O Olohuoneessa on muuttunut järjestys ihan hiukan. Kuvaan sen teille vaikka joku päivä. Vitsit miten pienet muutokset saakaan aikaan niin paljon. Koko tila näyttää paljon kivemmalle ja raikkaalle kun välillä tekee viilauksia. Minun tapauksessa pöydät ja piensisustus vaihtaa melkein kuukausittain paikkaa.. 😀 Ne on yleensä aika pieniä juttuja joita monet vieraat harvemmin huomaa. Toki sisko ja äiti katsoo tarkemmalla silmällä ja huomaa jotain mitä tyyliin Mikko ei ole huomannut. 😀 😀
P Päiväkoti alkaa tytöillä taas ensiviikon lopulla ja he odottavat jo kovasti kavereita sekä hoitajia. Tuntuu kyllä ihanalta palata arkirutiineihin, varsinkin kun ne tuntui koko syksyn niin toimivilta. Saatiin paljon aikaa tyttöjen kanssa ja samalla ehdittiin hoitaa työjutut hyvin. Nyt kun tytöt ovat olleet kolmen viikon joululomalla, on muutaman kerran ollut sumplimista töiden sovittamisessa.. Onneksi meitä on kaksi yhtä epämääräisillä ajoilla työskentelevää ihmistä. 😀
Q
R Reissukuume painaa edelleen ja on ihanaa, että keväällä meillä on odottamassa matka lämpimään. 🙂
S Sitruuna on suosikkini joka maistuu tällä hetkellä erityisen hyvin. Ollaan syöty monta kertaa sitruunapastaa (laitan pian reseptiä) ja aamuisin sitruuna menee joko veden sekaan tai smoothieen. Sitruunaa löytyy meiltä melkeinpä aina ja se on ihanan raikas hedelmä mitä voi käyttää niin suolaisessa kuin makeassa ruuanlaitossa/leivonnassa.
T Toyota, meille tulee kuun vaiheessa uusi auto ja en malta odottaa. Toisaalta auton vaihto vähän jännittää, kun olen jo NIIN mukavoitunut tämän kyseisen mallin kanssa. 😀 Uskon, että uuden auton systeemit oppii nopeasti ja olen erityisen iloinen näppärämmästä koosta sekä pienestä kulutuksesta. Jee! Vaikka kuinka luulimme vuosi sitten, että arkemme vaatisi jossain vaiheessa 2 autoa, niin ollaan kyllä pärjätty tosin hyvin yhdellä. Nyt meille menee siis vanha vaihtoon ja tulee uusi tilalle! 🙂
U Uusi-vuosi on meillä erityisen rento ja mukava juhla. Jotenkin UV on vähän vahingossa ollut kerta toisensa jälkeen tosi kiva ja leppoinen. Tänä vuonna vietettiin se ystävien kera ja lapset sai kukkua hereillä. Tosin heillä alkoi silmät painaa 21-22 välissä :D.
V Meidän tutuille on syntynyt vauvoja nyt viime vuoden aikana ja läheisiä myös odottaa. Ihanaa kun lapsia tulee ympärille entistä enemmän ja itse pääsee kylkiäisenä tuoksuttamaan vastasyntyneen tuoksua. <3 Muutamat vierailut on vielä käymättä ja odotan että pääsen tapaamaan pieniä ihanuuksia.
X Xenia´s Day.. Yksi lemppari blogeista. 🙂
Y Youtube ja videot.. Odotan niin että saisin jotain kivaa matskua kuvattua. Ehkä toiset projektit vaan kestää enemmän kuin toiset.. 😀 Hitsit.. Luulen kyllä että tämä video homma ottaa tuulta alleen jossain vaiheessa.
Z zzzZzzz oon ollut viime päivät todella uninen ja aamuherääminen on tuottanut tuskaa. Ajattelin, että olisi ihana jos saisin heräämisrytmin taas päälle, ja voisin lenkittää Lilan aamusta ennen kuin kukaan herää. Olisi ihanaa olla virkeenä kahvikupponen kädessä siinä vaiheessa kun tytöt lampsii portaita alas.. Hehe, voipi olla että jää haaveksi 😀 mutta aion yrittää!
Å
Ä Äkkilähtöjä koluttiin koko loman ajan, mutta mitään järkevää ei tullut vastaan. Kahdelle ihmiselle olisi ollut kivoja paketteja, mutta neljän hengen perheellä on jo eri juttu. 🙂 Viime kesän huonot kelit taisi vaikuttaa talven reissuihin!
Ö Öööööö aina kun pitää esiintyä tai on tärkeä tapaaminen yritän välttää fraasia ”öööö”. 😀


housut / Bershka

paita / na-kd*

takki / makia

korvikset / & other stories

kengät / Timberland / Polhem*

*saatu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

8 kommenttia

 1. Minna K 05.01.2018

  Moi. Kiva ja leppoisa postaus taas. 🙂 Suosittelen vohvelirautaa! Meillä niitä tehdään usein kun on vieraita kylässä. Maistuu lapsille ja aikuisille ja täytteillä saa niin erilaisia makuelämyksiä aikaan. Itse teen taikinan aina täysjyvävehnäjauhoista, jolloin ovat terveellisiäkin!

  Vastaa
 2. Laura 06.01.2018

  Kysyisin asiaa päiväkodista, lähtikö Mimosa hyvillä mielin kun laitoit ensimmäistä kertaa hoitoon? Tuliko ikävä yhtään? Tietysti kun toisen kanssa menee voi asia olla eri juttu. Minulla 2v poika ja pikkuhiljaa alkanut miettiä päivähoitoa ja itse lähteä työelämään, mietin sitä että aluksi voisi olla vaikea paikka pienelle kun jätän tuntemattomien hoitoon ? kumminkin ollut tähän asti minun kanssani kotona ja kovasti minun perään on aina.

  Vastaa
  • Sara Parikka 11.01.2018

   Meillä mennyt super hyvin päiväkodin aloitus <3 rankempi paikka ollut äidille 😀
   Tsemppiä hurjasti, se menee varmasti hyvin!! Me harjoiteltiin pari viikkoa ja se auttoi kyllä varmasti myös asiaa!
   Ihanaa talvea sinne <3

   Vastaa
 3. Jenni 06.01.2018

  Tuo lumen määrä näyttää niin oudolle katsoa, kun täällä on niin erilaiset maisemat. Toivooko lapset että olisi enemmän lunta ja pääsisi lumileikkeihin? ?

  Vastaa
  • Sara Parikka 11.01.2018

   joo vitsit kyllä lapset nauttisi kunnon kinoksista :/ ja aikuiset myös.. olispa ihanaa <3

   Vastaa
 4. Clara 07.01.2018

  Mukava postaus? ihanat kengät, takki ja neule ? Neuleen väri on niin nätti ja muutenki hyvät väriyhdistelmät asussa?
  Joo samat tuntemukset miulla auringon suhteen. Täällä on vähän lunta, mutta ei se paljoa valaise. Ihollekin ois aurinko hyväks?
  Mie niin söisin banaania, mutta oon sille tosi allerginen.. Sama juttu sitruunan kanssa.
  D-vitamiinia syön vuoden ympäri, C-vitamiinit yritän saada esim. marjoista. Sinkkiä oon joskus syöny, nyt ei oo se käytössä.
  Elokuvissa tuli viime vuonna käytyä enemmän ja tänäkkn vuonna aion jatkaa samaa käytäntöä. Mukavia irtiottoja arjesta on kyllä nuo leffassa käynnit??
  Kerran oon käyny Fafa’sissa syömässä. Tosi hyvää ruokaa? Harmi, ettei täällä päin oo kyseistä ravintolaa..
  Google Maps on kyllä superhyvä sovellus, jota käytän paljon?
  Miekin oon halaajatyyppi. Ystäviä halaan aina tavatessa, samoin sisaruksia ja vanhempia. Mieheni kanssa halaillaan monesti päivässä?
  Vedenjuonti on niin tärkeää miulle, itekin huomaan janontunteen nopeasti.
  Miulla on yks kummilapsi?, ois mukava nähdä häntä vielä enemmän, mutta välimatkan takia se ei niin helposti onnistu.
  Leipomista oon ite vähentäny, aiemmin tuli joskus useammankin kerran viikossa leivottua. Nykyään leivon harvemmin, esim. juhlapyhiksi tai joskus vieraita varten. Pyrin terveellisyyteen leivonnassa kuten ruuanlaitossakin. Miekin suosittelen vohveliraudan hankkimista, vanhemmillani on sellainen, jota on käytetty monet monet kerrat, oikein herkulliset vohvelit sillä saa ja on helppo käyttää??
  Reissukuume täälläkin. En ole käynyt vielä kertaakaan ulkomaille mieheni kanssa, vaikka ollaan oltu niiiiin monia vuosia jo yhdessä. Suomessa ollaan kyllä matkailtu aika paljon. Haaveena on lähteä Espanjaan?? tai Italiaan?? tänä keväänä?

  Vastaa
  • Sara Parikka 11.01.2018

   Oi ihanaa kun olit itse kirjoittanut 🙂 Kiitos <3 olipa ihana lukea!

   Vastaa
 5. Toivo 09.01.2018

  ”Enpäs kommentoikaan” xD Sulla on tosi hyvä blogi täällä ja oot kaunis näyttelijä. Eksyin etsimään lisää tietoa sinusta elämäkerta- tai päiväkirjan ansiosta.

  Vastaa