rääppiäiset

design, koti & sisustus, lapset, me

Moikka! Kuvat ovat uudenvuodenpäivältä, kun syötiin rääppiäishengessä suolainen sekä makea ateria. Joulun, Mimosan synttäreiden ja uudenvuoden jälkeen kaapit notkuivat kaikkia herkkua, joten kasattiin rippeet pöytään ja herkuteltiin pitkän kaavan mukaan.. Tai no muksut tietty siirtyi pian leikkimään ja palasi vilkkaasti jälkkäripöydän ääreen. 🙂 Juhlaherkut näkyy esim siinä, että meillä on todella harvoin limua.. Saati sitten tölkkeinä. Hommattiin niitä uudenvuoden viettoon ja vielä tuolla kaapissa taitaa muutama olla. Jatkossa pitää kyllä ostaa noita tölkkejä, kun niissä limu pysyy kylmänä ja jotenkin niistä on erityisen kiva juoda. 🙂
Mulla oli eilen joku ihme pöpö ja olin tosi kipeä koko päivän. Onneksi tänään voin jo paremmin, joten ehkä se tosiaan meni ohi ennen kuin ehti edes tulla.. Huh! 😀 Lähdetään kohta omalle pihalle ulkoilemaan ja käydään ehkä pienellä potkupyörä & kävelyllä. Mimosa on päässyt myös potkupyöräilyn makuun ja voi sitä onnea mikä uudesta taidosta on syntynyt. Illalla suunnitelmissa on sauna, ruokaa ja leikkimistä.
Ihanaa & leppoista viikonloppua!
Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

6 kommenttia

 1. Laura 06.01.2018

  Tuntuu pöpöjä liikkuvan jonkun verran, meidän 2v oli ennen joulua vauvarokko ja nyt sitten iski flunssa jossa myös kuumetta.

  Vastaa
 2. katariina.kuronen 07.01.2018

  Näyttää ja kuulostaa ihanalta! Aurinkoista sunnuntaita! <3

  Vastaa
 3. Tiia Mukkala 07.01.2018

  Moikka! Tuli mieleeni kysyä, istuuko Mimosa enää ollenkaan syöttötuolissa vai ainoastaan tuossa korkeammassa lasten tuolissa? Meidän 1v9kk tytön tyllerö ei viihdy enää ollenkaan TrippTrappissa vaan haluaisi istua normaalilla tuolilla. Hauska näky, kun edes leuka ei ylety pöydän reunaan.

  Vastaa
  • Sara Parikka 11.01.2018

   Joo meillä on molemmilla nuo juniorituolit 🙂 ja hyvin toimii ne! Vaihdettiin Mimosalla vähän ennen kun hän täytti 2v. 🙂

   Vastaa