yksi aamu Relovessa

design, koti & sisustus, lapset, me

*aamupala saatu instagramin/blogin kautta / Relove

*myyntipaikka 2vk saatu instagramin/blogin kautta / Relove

Huomenta! <3 Näitä kuvia katsoessa tulee itseasiassa aika kova ikävä joulukuuta. Nämä otokset napattiiin nimittäin silloin, kun tyttöjen loma oli alkanut ja he kulkivat meidän mukana asioilla. Myin tosiaan joulukuussa vaatteita Relovessa ja kävimme tyttöjen kanssa siellä viemässä viimeisen erän vaatteita sekä samalla nauttimassa aamiaisesta. Nyt pikkuiset lähtivät ensimmäistä päivää päiväkotiin ja loma on virallisesti loppu.. :/ Vitsit loma menee aina nopeasti! Onneksi taidetaan koko jengi tykätä arjesta ja rutiineista, joten niihin on hyvä palata.
Oon viimeksi myynyt vaatteitani 2013, kun Matilda aiheutti masussani pahaa oloa ja aurinko paahtoi Hietsun torilla. Vuosien saatossa vaatekaappiin on kerääntyny paljon käyttämättömiä vaatteita. Syksyllä kartoitin hyviä paikkoja, koska päätin myydä ison osan vaatteistani. Mielestäni Relove nimi on niin nerokas ja kiteyttää sen, että kierrätetty vaate on jopa ”arvokkaampi”, kuin uusi vaate, koska se on jo kertaalleen rakastettu + myös jo kertaalleen jonkun valitsema. Mä hoidin itse vaatteiden hinnoittelun ja halusin nimenomaan myydä kaiken erittäin hyvään hintaan. Olin todella yllättynyt siitä miten paljon vaatteitani + Mikon vaatteita meni myydyksi, vaikka mun monet kaverit olivat kertoneet Reloven todella toimivan. Sinänsä en ihmettele, että niin kauniissa ympäristössä second hand vaatteet liikkuu! Lisäksi uskon, että oman myynnin salaisuus oli juurikin hinnoittelussa. Syksyllä eräs kollegani kertoi myös omia positiivisia kokemuksia Relovesta ja hän oli päätynyt ”all inclusive” palveluun. Siinä Reloven porukka hoitaa k a i k e n hinnoittelusta lähtien. 🙂 Relovesta löytyy Second handin lisäksi pop up-kulmaus, jossa erilaiset yritykset (mm.start upit, verkkokaupat) esittelee sekä myy tuotteitaan. Isona BONUKSENA Kaffela missä on mielettömiä tuotteita. Luomua, lähellä tuotettua ja puhtaita raaka-aineita <3! Lahjoitimme loppuvuodesta kaikki Matildan ja Mimosan tähän asti kertyneet vaatteet (niitä oli paaaaaljon 😀) Hope Yhdistykselle, kun kävi ilmi että lähipiiriimme odotetaan pientä poikaa.. <3 Ensi sijaisesti kierrätän perhepiirissä ja sitten vaatteet/tavarat jatkavat matkaa. 🙂 Kaikki Reloveen jääneet vaatteet (eli siis vaatteet mitkä eivät menneet myydyksi) jätin sinne ja he toimittavat ne Hopelle. Ihana juttu! 🙂
Juuri eilen mietin vaatekaappia siivoillessa, että koskahan menen myymään uudemman kerran. Luopumiseen jää jotenkin koukkuun ja se tila mitä vaatekaappiin tuli oli aivan ihana. Nyt täytyisi vaan pitää se siistinä, jotta tilasta pääsisi nauttimaan. 😀 Nyt ihanaa torstaita teille! <3Sara

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *