dot dot dot

me, muoti, ootd, pohdintaa

Moi! Meillä on ollut rehellinen kotitoimistopäivä.. Tai ehkä siinä mielessä epärehellinen, että ollaan tehty eilen niin paljon hommia, että tänään on pystynyt ottaa jo rennommin. Mikko haki aamulla herkku kamppeita aamupalaa varten ja lounaaksi haettiin noutoruokaa. Ihan parhautta! Aikaa on jäänyt kuvaamiseen ja tulevan viikon suunnitteluun. Muksut ovat ”harjoitelleet” eilen ja tänään päiväkotielämää (heillä oli neljän viikon tauko) ja vitsit miten hienosti se starttasi taas kerran. Vaikein osuus on saada neidit lähtemään kotiin kavereiden luota. 😀 Ajateltiin välillä pidentää heidän päivää neljään saakka (monesti he menevät vasta 09.30), jotta tytöt ehtii myös ulkoleikkeihin.
Asusta sen verran, että tämä kokonaisuus on päätynyt mun päälle jo monesti. Tuo pilkkumekko on ihanan väljä ja siinä on todella mukava olla tilanteessa kuin tilanteessa. Tykkään asun yksinkertaisuudesta ja siitä, että sen sopii laittaa päälle melkeinpä mihin tahansa. Vakkari komboja ei löydy koskaan likaa! Tästä tuli muuten mieleen, kun kälyni kysyi kerran että: ”Koetko enää ikinä vaatekriisiä, kun saat työsi puolesta uusia vaatteita nopealla sykkeellä?” Hehee..voi vitsit. Ei se vaatekriiseily mihinkään ole hävinnyt! Joskus on niitä päiviä kun tuntuu, että eihän mulla ole mitään tyyliä, en osaa pukeutua kivasti ja mitä hittoa mä keksin päälle. 😀 Toisinaan taas tuntuu, että vaatekaappi palvelee kuin paras ystävä ja tekee niin hyvän fiiliksen toimivilla asuvalinnoilla.
Tänään lähden siskojen kanssa elokuviin ja luvassa on Pitch Perfect 3! JEEE! Tuntuu muuten, että pitkästä aikaa on monta leffaa mitkä haluan nähdä. Solsidan, Yösyöttö, Downsizing, pian tuleva Fifty Shades Of Grey.. Viikonloppuna ollaan vain kotosalla ja nautitaan vapaasta. Sunnuntaina päästään nuuskuttamaan ihan pientä vauvaa <3. Hyvää viikonloppua!
kengät / Flatterd *

takki / ginatricot / Polhem*

sukkikset ? 

mekko / ginatricot / Polhem*

kello / daniel wellington*

*saatu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

2 kommenttia

  1. NNiina 12.01.2018

    Teidän päivää kuulosta niin ihanalta ja sun asustekokonaisuus taas kerran on kaunis varsin toi mekko! (: Hyvää viikonloppua myös sinne!

    Vastaa