PUFF

me, muoti, ootd

Moi! Nyt ei ole päässä järkeviä tai kokonaisia ajatuksia, joten ajattelin koota tämän postauksen suosiolla palasista. 🙂
Työyhteisö mihin sain tällä viikolla palata on parhautta. Olen tehnyt marraskuun lopusta saakka töitä enemmän ja vähemmän kotona, joten nautin todella paljon kun kuvaukset pyörähtää käyntiin. Päiviin tulee myös paljon enemmän järkeä sekä tietyt raamit!
Nyt on luvattu lumisadetta! Tuntuu, että mun some pauhaa tästä sateesta lähinnä negatiiviseen sävyyn, mutta musta on aivan ihanaa jos saadaan vihdoin valkoinen maa. Kunpa se pysyisi hetken ja pääsisi lasten kanssa kunnon lumileikkeihin. 
Lämmin takki on parhautta ja tämä punainen untuvatakki piti mut lämpimänä aamulla kun lähdin aikaisin liikkeelle. Etenkin aamuisin on kurjaa jos joutuu palella, joten satsaan lämpimiin vaatteisiin. Otsikon PUFF sai inspiraation takista. 😀
Lapset ovat pysyneet terveinä lähestulkoon koko viime syksyn.. Nyt heillä on pientä köhää, mutta ilman isompia sairasteluita ollaan selvitty. Toivon todella, että tämä kevätkausi menisi yhtä onnekkaasti. 
Odotan jo viikonloppua! Lähden perjantaina ystäväni kanssa syömään piiiitkän kaavan mukaan. Nähdään usein aina lasten kera, joten aivan ihanaa laatuaikaa tiedossa. 
Tänään äitini tulee meille työpäivän jälkeen ja meinataan syödä päivällistä yhdessä. Keksin juuri mitä ruokaa teen (kalapullia, tsatsikia, riisiä) ja kuvaan&postaan sen teille tänne asap! Rentoa keskiviikkoa! <3Sara


kengät / Timberland*

housut / JC jumbo*

takki / NA-KD*

neule / NA-KD*

laukku / louis vuitton

*saatu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

2 kommenttia

 1. Jenni 17.01.2018

  Ihana takki! Hei tää ei liity mitenkään aiheeseen, mutta olet(te)ko ollut tyytyväinen teidän futonpatjaan? Olen nimittäin harkinnut patjan tilaamista tuolta samasta kaupasta 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 18.01.2018

   Kiitti <3 Ollaan kyllä oltu ihan tyytyväisiä.. Meillä tosiaan aika "pehmeä" malli futoniksi ja se on alkanut tekemään ajankuluessa hieman "koloja" siihen kohtaan missä nukkuu.. En tiedä kuuluuko sen olla niin.. :/ Joten en tiedä voinko täysin suositella ainakaan tuota Luxus mallia. Futoneita taitaa olla todella monen erityylisiä ja riippuu myös hyvin nukkujasta että sopiiko 🙂

   Vastaa