välipalojen parhautta

koti & sisustus, lapset, me, pohdintaa, resepti, yhteistyö

Mainos / Ella´s Kitchen

Moi! Joskus on aikakausia jolloin voisin syödä päivät pitkät välipaloja. Kiireessä kun kunnon ruokailu saattaa joskus jäädä väliin ja myönnettäköön RAKASTAN välipaloja. En ole lähtökohtaisesti yhtään sellainen ”syön äkkiä tästä jotain” tyyppinen ihminen.. Vaan tykkään rakentaa kivoja kokonaisuuksia ja maukkaita välipaloja. Mulle ruoka on paljon enemmän kuin ravintoa. Sen täytyy maistua ja tuntua hyvältä.
Ella´s Kitchenin tuotteita käytetään paljon kotona ja lapset ovat heidän smoothieiden isoja faneja. Aloin miettimään jokunen aika sitten kuinka olen itse hyödyntänyt Ella´s Kitcenin smoothieita ruuanlaitossa. Yllättävän paljon! Ekana mieleen tuli mangojuustokakun päällykerroksen kiilteen teko ja heti toisena välipalat. Ella´s Kitchenin tuotteita olen lisännyt smoothieen, viiliin, jugurtin sekaan sekä rahkaan. Monet kerrat olen vedellyt smoothien myös sellaisenaan esim kun makean nälkä on päässyt yllättämään. Sori lapset.. 😀

Kuvissa näkyy luonnonjugurttia, the Red one smoothie sekä mysliä. Toinen suosikki on päärynä maku yhdistettynä rahkaan ja mustikkamehukeittoon. NAMI! Kannattaa kokeilla! Sain myös Ella´s Kitcheniltä muutamia reseptivinkkejä ja kokeilin niistä tätä:

FROZEN YOGURT -JÄÄTELÖT

Resepti:

1 pussi The White One -smoothieta

90g maustamatonta jugurttia

100g pilkottuja hedelmiä mielen mukaan

Sekoita jugurtti, The White One -smoothie sekä hedelmät keskenään. Laita sose mehujäämuotteihin tai kertakäyttömukeihin. Työnnä keskelle tikku tai lusikka. Anna jäätyä pakastimessa. NAMI! Niin hyvää.. Ensi kerralla teen sellaisen satsin, että riittää myös lapsille ;D. Pitää myös napata kaupasta noita mehujäämuotteja, koska ne on kyllä superkäteviä. En ymmärrä mihin meidän edelliset katosivat! 


Täytyy muuten antaa iso plussa Ella´s Kitchenin kauniista pusseista. Ostin ison satsin näitä ihania pusseja viime viikolla ja kassalla eräs vanhempi rouva ihasteli mitä ihania väripilkkuja hihnalla menee. Kieltämättä tähän kaamokseen aivan täydellisiä tuotteita ja vievät myös maun puolesta ajatukset hetkeksi tropiikkiin. Aah! ;D
Tuleeko teille jotain hyviä ideoita miten smoothieita voisi hyödyntää välipaloina? 🙂 Valoa päivään! <3Sara


ps. Jaan teille vielä tähän alle nuo muut Ella´s Kitchenin väen vinkit. En ollutkaan ajatellut kuinka laajasti näitä smoothieita voi tosiaan käyttää. 🙂

PÄÄRYNÄCRUMBLE

Resepti:

2 pussia Ella’s Kitchen -päärynäsosetta

80g kaurahiutaleita

30g voita

Sulata margariini ja sekoita joukkoon kaurahiutaleet ja sokeri. Purista päärynäsosepussit uunin kestävään vuokaan ja murusta kauraseos päälle. Paista 180 asteessa noin 12 minuuttia tai kunnes kauraseos on kauniin ruskea.

HEDELMÄINEN CURRYKANA

Resepti:

1 pussi Ella’s Kitchen -mangososetta

50g maustamatonta jugurttia

1 teelusikka mietoa curryjauhetta

75g kanan rintafilettä

Kypsennä kana pannulla. Sekoita loput ainekset kanojen sekaan. Tarjoile kypsennettyjen vihannesten ja riisin kanssa.

LUUMU-COUSCOUS

Resepti:

1 pussi Prunes, prunes, prunes -sosetta

75g lampaan jauhelihaa

100g cou cousia (valmista pakkauksen ohjeen mukaan)

1 teelusikka kuminan siemeniä

Lämmitä öljy pannulla. Ruskista lampaan jauheliha ja kuminan siemenet. Lisää joukkoon luumusose sekä couscous. Valmista tarjoiltavaksi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

12 kommenttia

 1. J 18.01.2018

  Pakko kysyä, kun sulla on instassakin aika paljon ruokayhteistöitä, että eikö sua häiritse valmisruokien epäterveellisyys ja lisäaineet? Tuli mieleen esimerkiksi nuo uncle ben valmisriisit, mitä nopeampaa ja valmiimpaa ruoka on, sitä enemmän siellä on shaibaa joukossa. Itse emme syö mitenkään erityisen terveellisesti, mutta pyrimme kyllä syömään mahdollisimman puhtaita raaka-aineita ja teemme ruuat itse. Uskon, että puhdas ruoka on terveellisempaa kun parsakaali ja valmisruuat 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 18.01.2018

   Moikka! En kyllä yhtään aattele, niin että mitä valmiimpaa ja nopeempaa ruoka on sitä enemmän siellä on shaibaa.. ei ainakaan meidän ruuissa 🙂 Syödään oikeastaan tosi harvoin einestä ja paljon tuoreita (=hyvin nopeaa) kasviksia.. Eihän se tietenkään tarkoita, että syödään koko ajan valmisruokaa jos esittelen IG:ssä uutuus valmisriisejä 😀 Joo ne on super hyviä ja ollaan niitä testattu, mutta eihän sitä nyt voi yleistää että meidän kaikki ruoka on valmisruokaa 😀 En tiedä oletko seurannut mun touhuja kauan, kun en oikein tunnista itseäni tuosta tekstistä..
   Hienoa jos teillä ruokailu menee kivasti ja syötte puhtaasti jne. Kukin perhe tavallaan 🙂

   Vastaa
 2. Karamellikukka 18.01.2018

  Enpä ollutkaan ennen tajunnut näiden monikäyttöisyyttä ja melkein olin tämän merkinnän tuotteet unohtanutkin! Täytyypä seuraavalla kauppareissulla muistaa nämä ja testata reseptejä/vinkkejä ?

  Vastaa
  • Sara Parikka 18.01.2018

   🙂 Joo! Juuri tänään päätyi aamusmoothieen puoli pussia Ella´s Kitchenin herkkua 🙂

   Vastaa
 3. Kahden äiti 19.01.2018

  Moikka!
  Oon jo vähän aikaa seurannu blogiasi ja pakko myöntää että jäänyt totaalisen koukkuun 😀
  Sulla paljon samanlaista ajatusmailmaa kuin itselläni ja tosi kivoista aiheista juttuja, vaikka paljon myös yhteistyötä ja ns. mainontaa. Pakko kyllä tohon J;n kommenttiin sen verran sanoa että nää Ellasin tuotteet on omasta mielestäni kaikista parhaita ja ”puhtaimpia” lastenruokia mitä valikoimissa on. Itse esikoisen myötä löysin Ellasin ihanat tuotteet ja nyt jääty niihin koukkuun. Niin helppo laittaa jugurttiin, viiliin, aamupuuroon ja ihan sellaisenaan lapselle:) ja tosissaan tehny myös herkullisia valipala jäätelöitä ellasista ja hedelmistä. Hyvää ilman sokeria, maistuu myös äidille 😀 Muun merkin soseissa on yleensä kaikki hapot ja tärkkelykset, Ellas kitchenin tuotteissa vaan täyttä tavaraa ja sitruunamehu!! Suosittelen! 🙂 Ja todella kivaa blogia kirjoitat, varmasti jatkossakin lueskelen!!

  Vastaa
  • Sara Parikka 22.01.2018

   Heippa <3 Kiitos mielettömän paljon viestistäsi. Ihana kuulla, että viihdyt ja tykkäät blogistani. 🙂 Valkkaan tarkasti ne yhteistyökumppanit kenen kanssa teen hommia ja toivottavasti se näkyy myös sinne teille lukijoille. <3 Ei mulla olisi aikaa kirjoittaa blogia, jos tekisin yhteistöitä johon en usko ja joutuisin väkisin kirjoittamaan liiba laabaa 😀
   Olen täysin samaa mieltä Ella´sin tuotteista. Tosi hyviä pointteja sulla 🙂 Kiitos <3
   Aivan ihanaa uutta viikkoa sinne koko teidän perheelle <3 Mukavaa jos "näen" sinua täällä kommenteissa jatkossakin! 🙂

   Vastaa
 4. Tuulia 20.01.2018

  Katsoin Foodiesta mielenkiinnosta, minkä hintaisia nämä ovat. 13-15 euroa/kg. Aika kova hinta muussatusta hedelmästä. Ei sopisi omaan tarkan markan budjettiin, johon ei kuulu hedelmät, joiden kilohinta on yli 2e. Tarpeetonta jätettä näistä tulee myös. Ehkä sopisi hätävälipalaksi pienelle lapselle, mutta arkikäyttöön nämä eivät kyllä ole mielestäni järkevä valinta mitenkään.

  Vastaa
  • Sara Parikka 22.01.2018

   Heippa! ei nämä Ella´s Kitchenin tuotteet korvaa meillä hedelmiä tai kasviksia. Tarkoituksena oli kertoa vain hieman miten monikäyttöisiä tuotteet ovat 🙂 Olen tehnyt Ella´sin kanssa pitkän yhteistyön ja pyrin löytämään aina uutta kulmaa. 🙂 Meillä nämä toimii juurikin reissulla ja ajoittain välipalana. 🙂

   Vastaa
 5. Ruth 21.01.2018

  Moikka!minäkin olen sinun blogia seurannut ja ihailen juuri sitä aitoutta ja näitä asioita, mitä eletään melkein jokaisessa perheessä 🙂 ja minuakin kiinnostaa aina ruuat, ruuan laitto ja leipominen, se on mun terapia <3 Ja meidän perhe rakastaa kotiruokaa, onneksi, mutta ihana on löytää blogistasi uusia, kivoja tuotteita, mitä ei itse osaa etsiä kaupan hyllyistä, kun siellä on tavaraa valtaavasti. Isoissa marketeissa on usein uusien tuotteiden esittely, niin melkein aina olen mainosuhri ja ostan kyseisen tuotteen, niin saa ainakin tietää, mistä tuotteesta on kysee. Minä aivan varmasti seuraavalla kerralla kaupassa etsin nuo Ella´s kitchen tuotteet ja kokeilen smoothissa. Ovatko ne tuotteet vauvojen osastolla tai mistä näitä löytää? Kiitos, kun jakaat omia kokemuksia ja minusta on juuri se ihanaa, että kerrot, mitä teidän perhe syö ja rakastaa, eikä päällimäinen ole se, että onko tuo terveellistä? minusta voi kaikkea syödä kohtuudella ja nyrkkisääntö on, että syö senverran, mitä kulutat. Olen myös yrittänyt nyt etsiä varsinkin jotain leipomuksia, mitkä ovat ns. terveellisiä ja taas huomannut sen, ettei nämä eivät vaan ole mun juttu, aina yli puolet menee roskikseen :/ kun ei vaan maistuu, vaikka kuinka olisivat terveellisiä, totta, voi olla, etten osaa näitä vaan tehdä näin, että ne olisivat hyviä, näin tulin taas siihen tulokseen, että vaikka yksi palanen oikea kermakakkua, kun hyvällä itsetunnolla mautonta terveellistä leivosta. 🙂 Oikein aurinkoista talven jatkoa sinulle ja sinun ihanalle perheelle <3 ja kiitos.,

  Vastaa
  • Sara Parikka 22.01.2018

   Heippa <3 Aivan ihana kuulla! Tervetuloa blogiini <3 ihanaa kun olet löytänyt tänne!
   Hei joo, noi Ella´sit löytyy juurikin sieltä vauvojen/lasten osastolta.. Ne on kyllä meidän pienten lemppari välipaloja ja helppo ottaa mukaan silloin kun reissaa. 🙂
   Toi on muuten niin totta!!! Ajattelen todella samoin ruuasta ja kulutuksesta 🙂 On myös mooooonta kertaa käynyt samoin, että oon kokeillut jotain uutta terveellistä hitti ruokaa/"herkkua" ja ollut silleen "ööööö.." .. sitä ei ole sitten tullutkaan tehtyä enää toiste 😀
   Kiitos samoin, aivan ihanaa talven jatkoa sinne <3 ja toivottavasti "näen" sinua täällä kommenteissa jatkossakin 🙂 Kivaa uutta alkanutta viikko! 🙂

   Vastaa
 6. Laura 26.01.2018

  Mutta mikä määrä roskaa, luonto ei kiitä.

  Vastaa
  • Sara Parikka 29.01.2018

   itseasiassa Ella´s Kitchen on perehtynyt tähän hyvinkin paljon ja mulla löytyisi monta pointtia takataskusta. 🙂 Voisin kirjoittaa aiheesta oman postauksen. 🙂

   Vastaa