piensisutus

design, koti & sisustus, me, pohdintaa

Heippa! Mietin yksi päivä, että ihme kuinka en ole hamstrannut enempää piensisustusta kotiin. Tykkään nimittäin älyttömästi mallailla ja vaihdella kodin pieniä nurkkia uuteen uskoon. Hyllyjen tasot ja pöytien asetelmat saavat vaihtua ajoittain jopa kerran kuussa. Nyt kun työrutiinit ja arki palasi, niin tuskin mulla riittää samalla tavalla energiaa tähän harrastukseen.
Ehkä eniten mun silmää miellyttää sisustuksessa kodikkuus yhdistettynä skandinaaviseen linjakkuuteen. 😀 En tykkää liian minimalistisesta sisustuksesta, vaikka ennen tällainen hiveli silmiäni. Nykyään runsaus, rentous ja kodikkuus saa näkyä.. Tykkään samaan aikaan designista ja perus ikeasta. Hyvässä combossa kaikkea! Välillä toivon, että mulla olisi selkäämpi sistustyyli ja ajatus kaiken takana olisi kirkas. Näin ei ole.. Mieli muuttuu  ja sen mukana moni muu asia. 😀
Tästä tuli muuten mieleen, että juteltiin erään kaverin kanssa juuri viime viikolla, kuinka häntä välillä mietityttää kodin vaihto ja tietyt asiat omassa kotona tuntuu epätoimivilta. Tämä kyseinen kaveri palasi tällä viikolla työelämään ja puhuttiin myös siitä kuinka todennäköistä on että nämä ajatukset katoaa töiden myötä. Äippälomalla kun viettää paljon aikaa kotona, sitä eritavalla kaipaa muutosta ja kyllästyy kodin epätoimiviin asioihin. Onko kellään ollut tätä samaa? Huomaan, että silloin kun ei ole kiire haluan, että kotona on siistiä ja keskityn paljon kodin asioihin.. Kiireessä lapset, ruoka ja lepo menevät siisteyden ja monen muun sisustusidean edelle. 😀
Kuvissa näkyy meidän tasot tällä hetkellä! Mukavaa viikonloppua! <3SaraVastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

8 kommenttia

 1. Jonna 19.01.2018

  Moikka! Mistä nuo kivat hyllyt on?

  Vastaa
 2. Maris 20.01.2018

  Mulla! Olen lasten kanssa kotona ja mies joskus töistä tullessaan kysyy, mitä olen tänään järjestänyt ja minkä paikkaa vaihtanut. ”Kauhulla” katsoo, kun kuljen mitan kans kotona. Tietää yleensä uusia sisustusideoita 😀 Sitä kun on päivät kotona, niin ehtii suunnitella kaikenlaista. Tainnut sisustus- ja järjestelyinto tarttua meiän lapsiinkin. Tänäänkin neiti 3 v sanoi, ”äiti tule katsomaan, olen siivonnut huoneen kauniiksi.” Oli järjestellyt omia tavaroitaan tasojen päälle ja lattialle. Ja kysyi mihin vois laittaa oman pienen peilinsä. Ja välillä kysyvät voidaanko sisustaa heidän huonettaan ?

  Vastaa
  • Sara Parikka 22.01.2018

   hihihi kuulostaapas tutulle 🙂 Meilläkin Mikko aina ihan pihalla kun oon säätänyt kotona 😀
   oi miten ihana pikku neiti <3<3 en kestä! Kuulostaa niin söpöltä!
   Ihanaa alkavaa viikkoa teidän koko perheelle!!

   Vastaa
 3. Kaisa 20.01.2018

  Mietin kanssa mistä noi kauniit seinähyllyt on, meille sopisi tollaset täsmälleen!
  …oon nimittäin äippälomalla 😀 joten sisustusjuttuja ja järjestystä tulee vaihdettua USEIN. Meilläkin mies tulee kauhuissaan aina kotiin että mitä oon tänään myllännyt päikkäriaikaan!

  Vastaa
  • Sara Parikka 22.01.2018

   hehehhehe, kuulostaa NIIN tutulle 😀
   Ne ovat Maze merkkiset ja löytyy mm stockmannilta 🙂 <3 Ihanaa uutta viikkoa!

   Vastaa
 4. Jasminni 31.07.2018

  Hei instassa mainostit joskus sitä nettifirmaa mistä saa tilattua noita ihania julistetauluja teidän seinillä. En löydä enää sen nettikaupan nimeä mistään, mikä se oli? 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 02.08.2018

   Luulen, että tarkoitat Desenio nimistä julistekauppaa.. Kandee kurkkaa, aivan ihana <3

   Vastaa