pehmoiset suosikit

me, muoti, ootd

Moi <3 Rakastan kevyitä silkkihousuja. Niissä ei tule koskaan liian kuuma, ne ovat sopivan rennot ja samalla siistit. Neule löytyy multa melkein joka päivä päältä ja pyrin siihen, että en palele liikkuessani tuolla ulkona välillä pitkiäkin matkoja. Nilkkurit ovat monta vuotta vanhat ja edelleen palvelevat hyvin. Ne ovat kylläkin vähän liukkaat, joten en uskalla ihan joka säällä niitä valita. Tänään mennään rennossa asussa lähestulkoon kotosalla. Meinataan viedä Matilda ensimmäistä kertaa luistelemaan ja tehdä päivälliseksi maa artisokkakeittoa. Mukavaa tiistaita! <3Sara


housut / Bershka

neule / NA-KD*

kengät / Mango

rintsikat / NA-KD*

*saatu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

1 kommentti

  1. Heidi 26.01.2018

    Toi neule näyttää niin ihanalta. Onkohan sitä enään jäljellä, yritin etsiä sitä mutta en löytänyt.

    Vastaa