kotiruokaa

koti & sisustus, lapset, me, resepti

*postaus sisältää kaupallisen linkin

Moi! Nämä kuvat taitavat olla otettu ennen joulua. Tehdään silloin tällöin perinteistä nakkikastiketta ja ai vitsit miten hyvää se onkaan. Tytöt rakastaa nakkeja niinkuin taitaa aika moni lapsi rakastaa. 🙂 Tykkään keittää perunoiden kaverina usein porkkanoita ja en juuri koskaan tee muusia, vaikka siitä niin kovin pidän. Helposti muusi vetää sisälleen hurjan määrän maitoa, voita ja suolaa eikä se silti maistu niin hyvältä kuin äitini tekemä. 😀 Miks en osaa tehdä niin hyvää perunamuusia kuin äiti?? Joten perunat ja porkkanat saa kelvata sellaisenaan.. Ja muuten raejuusto on mulle ihan ehdoton tämän ruuan kanssa. En tiedä miksi.. taitaa tulla lapsuudesta! 🙂
Super helppo nakkikastikse: Kuullota sipuli pannulla, pilko nakit ja lisää ne pannulle. Ruskista hieman. Lisää 3dl vettä ja yksi liha fondue. Sekoittele ja kuumenna. Lisää muutama loraus kermaa ja anna kastikkeen hautua miedolla lämmöllä. Lisää mustapippuria ja valkopippuria maun mukaan.
Meillä on tänään Salkkareitten 19-v synttärit ja pressi. Teen stories videoita läpi päivän Salkkareiden IG tilille (tämä). Sieltä pääsee seurailemaan mun päivää videoiden ja liven muodossa. Nyt lähdetään viemään tytöt päiväkotiin ja suunnataan töihin. Mukavaa torstaita! <3Sara
ps.. pakko vielä vinkata, että Lindexin (täällä*) verkkokaupassa on 50%:n extra-ale kaikista aletuotteista koodilla 18final 24.01.18 alkaen 28.01.18 asti tai kunnes tavaraa riittää. Alennusta ei voi yhdistää muihin tarjouksiin. Mä kävin sieltä nappaamassa itselleni alusvaatteita sekä omille & läheisten lapsille muutamat vaatteet. 


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

6 kommenttia

 1. Laura 25.01.2018

  Itse en ole mikään suuri makkaran ystävä joten ei tule syötyä mutta jauheliha sen sijaan on, sitä syödään joka viikko ? siitä kun saa tehtyä niin monta ruokalajia.

  Vastaa
 2. Piia 25.01.2018

  Enpäs ole ikään kuullu että joku tekis nakkikastikkeen ilman jauhoja ja niiden ruskistamista. Ainakaan perinteistä nakkikastiketta. Mutta käy kai se noinki

  Vastaa
  • Sara Parikka 29.01.2018

   Joo hei tosi huono tuo mun ”perinteinen” sana, koska kyllähän munkin äiti on aina tehnyt juurikin vehnäjauhoon kastikkeet.. jotenkin itse en kaipaa sitä suurustusta ja tykkään jos kastike jää enemmän litkumaiseksi. 🙂

   Vastaa
 3. Lea 26.01.2018

  Ihana näköistä ruokaa ja suloiset tytöt o. Saara ja mikko parikalla

  Vastaa
 4. Noora 28.01.2018

  Juu komppaan kyllä Piia, en ole kuullutkaan tuommoisesta perinteisestä nakkikastikkeesta. Meillähän se lähtee liikkeelle ruskeasta kastikkeesta, kuten jauheliha kastikekin.
  Perunamuusista tulee hyvää, kun laittaa raa’an kananmunan ja hienoksi silputtua sipulia sinne maidon, voin ja suolan kanssa. Kannattaa testata!

  Vastaa
  • Sara Parikka 29.01.2018

   Joo hei sinänsä huono tuo mun ”perinteinen” sana, koska kyllähän munkin äiti on aina tehnyt juurikin vehnäjauhoon kastikkeet.. jotenkin itse en kaipaa sitä suurustusta ja tykkään jos kastike jää enemmän litkumaiseksi. 🙂
   Hei mieletön vinkki, pitää kokeilla 🙂 kiitti! <3

   Vastaa