lauantain suklaamousse

me, muoti, ootd, resepti

Ihanaa kun on viikonloppu <3! Suurin tavoite on parantua ja ottaa rennosti. Tytöt on terveenä, mutta meillä vanhemmilla puolestaan kaktukset kurkussa. Illasta suunnataan äitini luokse syömään pizzaa ja katsomaan Putousta. Iso villapaita, villasukat ja löysät farkut. Kahvia, teetä ja jääkaapissa valmistuva suklaamousse. Illan ruokasuunnitelma siis jatkuu pizzan jälkeen.. 😉 Ihanaa ja leppoisaa lauantaita! <3Sara

Tässä mun vakkari suklaamoussen ohje:

200g taloussuklaata

1 kananmuna

2 keltuaista

2 valkuaista 

3 dl kuohukermaa

1 tl vaniljasokeria

Sulata suklaa, anna jäähtyä. Lisää joukkoon kananmuna ja sekoita hyvin.. Lisää joukkoon keltuaiset yksitellen sekä hyvin sekoittaen (kannattaa käyttää sähkövatkainta). Vaahdota kuohukerma ja lisää halutessasi joukkoon 1tl vaniljasokeria. Vaahdota munanvalkuaiset. Sekoita suklaa-muna seos varovaisesti valkuaisvaahtoon. Lisää lopuksi kuohukerma. Pyörittele sekaisin, mutta älä vatkaa. Laita tarjoiluastioihin ja jääkaappiin valmistumaan. Anna seistä jääkaapissa vähintään tunnin verran. NAMI <3
farkut / NA-KD*

neule / NA-KD*

kengät / Flatterd*

reppu / Michael Kors

korvikset / NA-KD*

*saatu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

5 kommenttia

 1. Minna 27.01.2018

  Elät Sara kyllä varmasti sellaista elämää, josta moni haaveilee. Olet kaunis, hymyilevä ja onnellisen näköinen nainen, jolla on kaunis koti, rakastava mies, kaksi suloista tytärtä, koira ja työ. Muista nauttia siitä <3

  Vastaa
 2. Ruth 27.01.2018

  Moikka täältä Savosta! Ihailen aina ihmisiä, ketkä osaa olla kuvauksellisia, luonnollisia ja kauniita. Vaikken olekaan sinua nähnyt livena, niin uskon, että sinusta hehkuu myös iloisuus ja kauneus myös ilman kameraa. Ja se aitous, mitä täällä jakaat, on niin hyvää. Uskon, että monet ovat juuri sen takia jäänyt sinun blogiin koukkuun, kun kirjoitukset eivät ole mitään tyhjä tekstiä, vaan sitä normi perhearkeakin voi kirjoittaa sillä tavalla, että luet ja nautit <3 Kiitos sinulle näistä kirjoituksista. Minä olen kotoisin Virosta, niin sry, jos tulee kirjoitusvirheitä, en siis ole jälkijäänyt" äidinkielessä", päinvastoin, tunnen ylpeänä, että osaan paremmin suomen kieltä kirjoittaa, kun minun aeto savolaenen mies 😀 ammattilta olen musiikkiope ja usein on pakko pitää puheita konserteissa, siinä aina mietin, että mitä tuo yleisökin ajattelee, kun virolainen yrittää viäntää savoa???? Tällaiset ajatukset la iltaan. sry virheistä, mukavaa viikonlopun jatkoa ja tuo suklaamousse kuullostaa niin herkulta, nyt vaan on pakko pitää vähän tipatonta (lue mautonta,) tammikuuta, kun joulukuu meni vähän lapasesta….mutta tiedän, mistä löydän ohjeen <3 terkkuja koko perheelle <3

  Vastaa
 3. Maria 27.01.2018

  Hei mitkä farkut noi on tarkalleen Nakd kaupasta? Näyttää niin hyviltä että alko himottaa 🙂

  Vastaa
 4. Katja 28.01.2018

  Just olin meidän kohta 2kk kanssa jorvissa koska on kuumeinen ja tosi paha flunssa.Diagnoosi oli rs-virus.
  Pitääkö toi kermavaahto vatkata ennen lisäämistä vai pelkästään lisätä ?

  Vastaa
  • Sara Parikka 29.01.2018

   Voi pieni <3 meillä Mimosa sairasti sen 5vk.. Voimia tosi paljon sinne <3
   Joo hei pitää vatkata.. anteeksi, että oli kirjoitettu noin epäselvästi.. <3

   Vastaa