päivä mun kanssa / tiistai

me

Moi! <3 Kiitos kaikille jotka kerroitte postausvinkkejä eiliseen (tämä) postaukseen. Kaikista eniten taisi olla toiveita My Day tyylisestä postauksesta ja suoraan sanoen en tiedä miksi olen taas unohtanut tämän mallin postata. Ehkä ajattelen, että mun päivät ovat niin perus kamaa ja toisinaan tylsiä, että ei ketään kiinnosta niistä sen tarkemmin kuulla. 😀 Mutta hei saamanne pitää. Alla näkyy tämä samainen päivä puhelimen kuvina sekä tekstinä! <3Sara
05.30-06.30 Ai vitsit miten aikainen herätys tänään oli. Jaksoin kuitenkin herätä hyvin ja päivä lähti heti reippaasti käyntiin. Puin päälle, nappasin jääkaapista tuorepuuron mukaan ja suuntasin bussipysäkille.
06.30-08.00 Saavuin töihin ajoissa, söin aamupalan ja luin repliikkejä. Vaihdoin rooli vaatteet päälle ja istuin maskipenkkiin. Lakkasin samalla kynnet ja muokattiin puvustajan kanssa vaatteista vielä toimivammat!
08.00-09.10 Studiossa (sisällä) kuvattiin muutama kohtaus..
09.10-09.40 Vaihdoin vaatteet ja laitoin paljon lämpövaatteita alle, koska seuraavana suuntasimme ulkokuvauksiin.

09.40-11.40 Ajomatka ulkokuvauksiin, hetken odottelua ja sitten kaksi kohtausta purkkiin. Takaisin studiolle & omat vaatteet niskaan. 🙂
11.40-15.20 Työpäiväni Salkkareissa loppui aamupäivällä, mutta jäin odottamaan Mikkoa jolla oli vielä kohatuksia tekemättä. Kävin lounaalla, join kahvia, juttelin työkavareiden kanssa ja hoidin muutaman muun työasian koneella.
15.20-16.30 Lasten haku tarhasta ja kaupassa&postissa käynti.. Ostettiin mm. salaattiaineksia, puurohiutaleita, kauramaitoa ja banaania.

16.30-18.30 Tehtiin ruokaa (piiiitkästä aikaa nachovuokaa: nachosipsejä, papuja, maissia ja salsaa..lisäksi avokadoa ja kermaviiliä). Sitten syötiin vielä Runebergin tortut kahvin kera ja katsottiin Mikon kanssa läpi loppuviikon aikataulua. Meni näköjään vähän herkutteluksi tämä tiistai. 😀
18.30-20.00 Lapset menivät kylpemään ja sillä aikaa siistin paikkoja. Tein granolaa pitkästä aikaa ja laitoin lapsille iltapalaksi: luonnon jugurttia, tuoretta ananasta, granolaa ja hunajaa. Lapset menivät nukkumaan.

20.00-21.00 Tein 30min joogan olkkarin matolla.. Katsoin huomiset tavarat valmiiksi ja tsekkasin koneella muutamat työjutut, koska huomenna en ehdi olemaan koneella..
21.00-22.00 Käytiin saunassa ja syötiin iltapala.. Seuraavana sitten nukkumaan. <3 Hyvää yötä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

10 kommenttia

 1. Jesu 30.01.2018

  Hei, kuinka ku teil on aika lyhyitä päiviä niin kuuluuko teil mitä kaikkee siihen työaikaan repliikkien opettelut jne.. Kuinka voitte vaikuttaa esim työvuorotoiveilla työpäiviin? Ja eikö ikinä ärsytä ku on noin lyhyitä päiviä?

  Vastaa
  • Sara Parikka 02.02.2018

   Välillä on lyhyitä ja välillä on pitkiä.. vaihtelee tosi paljon.. tykkään älyttömästi mun työstä, joten ei kyllä ärsytä 🙂 Kivaa viikonloppua!

   Vastaa
 2. Piitu 31.01.2018

  Tähän iso suositus nachovuokaan liittyen. Semmonen koskenlaskija cheddar pönttö on ihan omiaan tuohon. Oon lämmittäny sitä pikkusen mikrossa ja sit laittanut nachojen päälle ennen uuniin laittoa. (Toki laitan myös purkin salsaa cheddarin kaveriks nachoihin)

  Vastaa
  • Sara Parikka 02.02.2018

   ooooooh namiiii, kiitos vinkistä <3 ens kerralla laitetaan noin!

   Vastaa
 3. kaisu 31.01.2018

  Kiva postaus 🙂 Toi nachovuoka näytti herkulliselta 🙂

  Vastaa
 4. NNiina 31.01.2018

  Onpa tosi kiva postaus! (: ja nää My Day blogi juttu on aina kiva lukea (:

  Vastaa
 5. Pia-päivi 01.02.2018

  Moi. Ihana päivä mun kanssa postaus. Pidän niin näistä. Myös kuukauden suosikit ym.on kivoi. Hyvää talven jatkoo ja kevään odotusta teille. ?❄⛄

  Vastaa
  • Sara Parikka 02.02.2018

   Kiva kuulla, kiitos <3
   Samoin sinne, ihanaa viikonloppua!!

   Vastaa