zen

design, koti & sisustus, me, ootd

Moi! <3 Vuoden vaihteen jälkeen oli selvää, että halusin liikunnan olevan osa arkeani. Syksyllä tuli paljon lenkkeiltyä ja nyt talvella olen viihtynyt enemmän matolla tekemässä pilatesta tai joogaa. Luulen, että kevään aikana siirryn siskon kanssa ryhmäliikuntatunneille ja ehkä kokeilen yhtä uutta lajia jos uskallan. 😀
Meidän monet illat menevät usein tosi samalla kaavalla. Tytöt laitetaan nukkumaan, samalla sauna päälle ja sillä välillä tehdään pilates tai jooga youtubesta ohjattuna. Meillä on älytelkkari, niin pystytään kätevästi katsomaan tubea telkusta.. ja joo, uskokaa tai älkää niin Mikko on ollut 80% kerroista messissä! Tää on ollut super kivaa <3 Mikko harrastaa cross fittiä, joten pilates + jooga on tukenut muuta treeniä mielettömän hyvin. Välillä tehdään kovempi pilates treeni ja välillä taas kevyt jooga. Oon nauranut, että hitto ollaan varmasti koominen näky jos joku sattuisi paikalle 😀 haha! Mun pitää tsekata kevättä verten urheiluvaatteet kuntoon, koska niitä harvemmin ostoskelen suhteessa siihen miten paljon niitä käytän.. ja eikös se motivaatio saata syttyä ihan uudella tavalla jos on kivat kuteet päällä!
Eniten kiireisessä arjessa helpottaa tällä hetkellä just se että liikkuu hetken alkuillasta, menee saunaan (turvenaamio nassuun) ja sen jälkeen tekee jonkun ihanan iltapalan. <3 Balanssi kunnossa niin on helppo olla! Nyt nokka kohti viikonloppua! Me saadaan tänään meille uusi auto (jee) ja vaikka oon ehtinyt kiintymään edelliseen, niin onhan se mahtavaa päästä nauttimaan uusista ominaisuuksista jne.. Päädyttiin siihen, että kakkosautoa ei pidetä ja tuolle nykyiselle sanotaan heipat vaihdossa.
Viikonloppuna on tiedossa mm. Matildan tanssi, kaveriperheen treffaus, putous, hyvää ruokaa ja perhetreffit. Ihanaa viikonloppua! <3Sara
ps. tätä tekstiä kirjoittaessa näin mielessäni ”Salkkarit pariskunnalla yhteinen harrastus” tms.. Voi luoja! 😀 Toivottavasti säästytään klikki uutisilta. haha. 


trikoot / ginatricot / Polhem*

urheiluliivit / Shock Absorber *

juomapullo / Puhdistamo

saunaturvenaamio / Emendo*

joogamatto / Manduka

*saatu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

6 kommenttia

 1. Tiira 02.02.2018

  Tämä! Liikunnan kun saisi osaksi arkea, on se toki nytkin mutta lähinnä siinä muodossa että työmatkat + työpäivä kävelyttää minua 10000 askeleen verran eikä muuta sitten tulekaan tehtyä. Olen tosi onneton lähtemään liikkumaan jos muu perhe on kotona, ja kynnys alkaa vaikka joogata kotona kun muukin perhe on paikalla, sekin on korkea. Ihan mielettömän hienoa että Mikko joogailee sun kanssa yhdessä! Odotan niin aikaa kun esikoisen kanssa voi alkuillasta lähteä vaikka pyörälenkille, ts. kevät ja kesä ja polkimellinen lasten pyörä tulkaa jo! Lisäksi kun olen raskaana ja puoliväli lähestyy, olisi korkea aika lisätä liikkumista jos sitä ylipäätään loppuraskaudesta vielä haluaisi pystyä tekemään.
  Toi on muuten ihan totta että uudet vermeet lisää liikkumisinnostusta, viime talvena ostin nastalenkkarit ja taisin niiden ansiosta käydä kahdesti juoksulenkillä, vähiin jäi silti mutta muuten en olisi varmaan käynyt sitäkään vähää.

  Vastaa
 2. Sofia 02.02.2018

  Mistä katotte tuota joogaa ja pilatesta? Onko joku tietty sivu jne? Haluisin ite kans harrastaa kotona joogaa yms mut tuntuu et oon hirmu huono etsimään hyviä videoita jne mistä sais mallia ?

  Vastaa
 3. Laura 03.02.2018

  Itsekin tykkään liikkua ja pitää kroppa kunnossa ? omaan harrastukseen kuuluu tankotanssi, kerran kokeilin ja hurahdin täysin siihen. Nyt jo 3v treenannut ja huomaa kyllä miten paljon keho muuttunut tuossa ajassa, se kun vaatii voimaa ja kestävyyttä. Koskaan en ole harrastanut oikein mitään ennen tätä, kyllä siitä vain nauttii kun pääsee aina sinne tangolle roikkumaan ?
  Mukavaa viikonloppua teille 🙂

  Vastaa
 4. Larre 04.02.2018

  Haha, ihana yhteinen harrastus! Itsekin tein viime vuonna uudenvuodenlupauksen, että pidän paremmin huolta kehostani, koska oli ollut vuoden mittaan kaikenlaisia tulehduksia ynnä muita, jotka kielivät runsaasta liikunnasta suhteessa liian vähäiseen lepoon ja kehonhuoltoon. On auttanut! Mutta sen sijaan tuollaiset pilates- ja joogatyyppiset liikuntamuodot ovat itselle olleet aina jotenkin vieroksuttavia. Ehkä tuollaisilla kotitreeneillä voisi alkaa koikeilemaan! Minulla on vielä aika runsaasti ylipainoa ja jotenkin ajattelen, että pitäisi olla solakampi, että tuon tyyppisestä liikunnasta saisi miellyttävää… Mutta ehkäpä annan mahdollisuuden ja jatkan solakoitumista ja katson, miten keho reagoi 🙂 Kiitos ihanasta hyvän mielen blogista Sara! <3

  Vastaa
 5. Miia P. 04.02.2018

  Hei! <3
  Kertoisitko, millä nimellä tämä video youtubesta löytyy, minkä mukaan teette harjoituksia. Olis kiva kokeilla samaa kotona! 🙂

  Vastaa
 6. Omppu 06.02.2018

  Jooga on kyllä niin ihanaa, pitäisi itse aloittaa se taas! Vuosi sitten tein koko kevään joogaa ja voi luoja kun olo oli kevyt koko ajan. Tein kans youtubesta harjoituksia ja tykkäsin eniten yoga with adrienne kanavasta. Siellä on 30 päicän erilaisia haasteita ja adrienne ohjaa ihanan rauhallisesti ja ymmärrettävästi + rennolla meiningillä.

  Vastaa