haaveissa kakkubrunssi

design, koti & sisustus, me, resepti

Moi! <3 Tykkään tosi paljon leipoa ja muutaman astetta sitä enemmän syödä leipomuksia, joten sain idean kakkubrunssista. 😀 Voisin leipoa suosikki kakkuja ja kutsua kavereita/perhettä kylään. En hallitse herkkujen tekoa mitenkään erityisesti tai osaa tehdä koristuksia, mutta rentous on mun leivonnassa pää osassa.

Mitä tarjottavia kakkubrunssille tulisi:

Nutella juustokakku (kuvissa näkyvä, resepti = tämä)

Porkkanakakku (resepti = tämä)

Laskiaispullia (MÄ RAKASTAN NIITÄ & mansikkahillolla ;)..)

Sitruuna marenki piirakkaa tai leivoksia

Sacherkakkua (resepti = tämä)

Kinderkakku (resepti = tämä)

Haha, olisi kyllä aika ylimitoitettua! 😀 Ehkä semmosina mini kakkuina tämä voisi vielä toimia..Tuli mieleen, että tämänhän voisi järkätä yhdessä niin että useampi kaveri tekisi bravuureitaan. Tuntuu, että aika monella on ne vakkariherkut, jotka osaa valmistaa. Esim. siskoni tekee mielettömiä keksejä ja kokeilee aina jotain uutta leivontaa.. ja yksi ystäväni tekee mielettömiä kakkuja (makeita sekä suolaisia), jotka ovat mielestäni todella upeita sekä maukkaita.
Onneksi vuodessa on monet juhlat ja niihin saa pyöräyttää kakun. Fakta nimittäin on se, että jos tänne meille kakkuja tekisin, niin ne ehtisivät pilaantua ennen syöntiä.. Ajatuksena tykkään kuitenkin tuosta kakkubrunssista! Ollaan käyty siskojen ja äitin kanssa muutaman kerran Kakkugallerian kakkubuffetissa ja siinä on juuri se idea, että kakkupaloja saa vetää niin paljon kun jaksaa.
Sinänsä tuli hyvään saumaan tämä postaus.. Olen nimittäin huomenna aloittamassa muutaman päivän detox kuurin. Tekee super hyvää vähän puhdistautua, juoda paljon vettä ja saada kevyempää oloa. Mulla reagoi iho tällä hetkellä aika paljon tuohon kylmään säähän ja herkkuihin mitä syön. Lähdetään pian Mikon vanhemmille aamiaiselle ja nappaan tuosta mustikkapiirakan mukaan. Ihana tuoksu täällä leijailee.
Herkullista sunnuntaita! <3Sara


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

8 kommenttia

 1. Vilma 04.02.2018

  Moikka!
  Aivan ihanan näköinen tuo nutellakakku!
  Voitko jossain vaiheessa kun kerkiät, laittaa sun granolaohjeen jakoon? Vai oletkohan kenties sen jossain vaiheessa julkaissutkin(jostain syystä minulla on sellainen muistikuva,tai sitten olen nähnyt unta =D)

  Vastaa
 2. T 04.02.2018

  Moikka!
  Voisitko kirjottaa lisää tosta detox-kuurista, jonka alotat? Lähinnä, että miten sen toteutat 🙂 Ja kirjotitko muuten jossain vaiheessa postauksen sun meikeistä/enemmänkin huulipunista joita käytät? Muistelen, että puhuit joskus että voisit kirjottaa sellasen postauksen ja nyt mietin onko se vaan mennyt multa ohi. Vai muistanko nyt vaan kaiken ihan väärin ja tälläsestä ei oo ollu puhettakaan 😀 Mutta anyways, sulla on jotenkin aina vaan niin ihania huulipunia, joten kiinnostais kyllä tietää niistä 🙂

  Vastaa
 3. Emminkemmi 04.02.2018

  Etkö syö detox kuurin aikana mitään?Juot vettä vaan kuurin aikana?Pudotatko painoa myös kuurin aikana?

  Vastaa
 4. NNiina 04.02.2018

  tämä Nutella juustokakku näyttää niin Super herkuliselta! Että pitää itse myös joku päivä (: ja tämä tännän blogi oli aika kiva lukea (: Voisitko kirjottaa lisää tästä tosta detox-kuurista? se olisi kiva juttu (: hei sulla oli tossa instagramissa semmoinen valkoinen-vihreä paita niin mistä olet ostanut sen? kun se on Super makee näköinen.

  Vastaa
 5. Laura 05.02.2018

  Itsekin pidän leipomisesta ja niistä herkuista ? jos liikaa syö niin sen tuntee kropassa, turvottaa yms. Senpä takia viikonloppuna vain herkkuja ?

  Vastaa
 6. Johanna 06.02.2018

  Oi tää nutellakakku oli kyllä ihan luvattoman herkullista ?? Kiva idea toi brunssi, jonne kaikki tois omia bravuureitaan!
  Mukavaa viikkoa sinne ❤️

  Vastaa
 7. Noora 07.02.2018

  Täällä meilläpäin on sellainen kahvilaketju kuin Ramin konditoria. Siellä on tullut käytyä kakkubuffetissa viikonloppuna. Siitä hyvä kun ei ole vain makeita kakkuja, vaan on voileipäkakkuja, suolaisia piirakoita kuten lohipiirakkaa jne. Nii ja jouluna oli glögiä

  Vastaa
 8. Veera 09.02.2018

  Me pidettiin kerran kaveriporukalla kakkuiltama, missä jokainen toi yhden kakun. Oltiin etukäteen jaettu jokaiselle jokin ns teema(suklainen, sweet&salty, marjainen jne jne) ja herkuttelun jälkeen arvioitiin siten että jokainen sai laittaa oman top3 makukategoriaan ja ulkonäkökategoriaan. Ja lopulta laskettiin pisteet, voittaja sai leivontalahjakassin(leivoskirja, kakunkoristeita ym)
  Oli ihana idea kasata kaverit ja kakut samaan pöytään keskellä harmaata lokakuuta.<3
  Kiitos ihanasta blogista! Luen aina kun on aikaa(lapset, työt ja harrastukset pitää kiireisenä) ja jotenkin aina sun jutuista saa vähän positiivisuutta ja inspiraatiota päivään. Kiitos!:)

  Vastaa