kerrospukeutuminen

me, muoti, ootd, pohdintaa

Moi<3 Tykkään tosi paljon kerrospukeutumisesta ja erityisesti siitä miltä se näyttää. Kuitenkin oon suht lämminverinen ja ihan liian harvoin tulee pukeuduttua kerroksiin. Nyt kun on ollut selkeästi kylmemmät ilmat olen onnistunut pitämään muutaman paidan päällekkäin ilman sitä ”mä paahdun” fiilistä. Varmasti myös oikeat materiaalit auttavat asiaa ja siihen yritän jatkossa kiinnittää entistä enemmän huomiota. 🙂 Tänä syksynä nimittäin muutamat pehmoiset neuleet ovat saaneet lähinnä hien pintaan, eikä lämpö ole poistunut paidan alta.. ei kiva. Onneksi mulla on osaavia ihmisiä lähipiirissä, niin he voivat brieffata mua jatkoa ajatellen. 🙂
Ajattelin koota blogiin pian vähän kevään muoti ja must have juttuja.. Niin siis omasta näkökulmasta. 😀 En tosiaan ole muodin aallonharjalla tai tiedä seuraavia it juttuja etukäteen (sen varmaan jo tiesittekin 😀). Mä oon enemmän just sellainen et vetäisen ne muotijutut päälle siinä vaiheessa kun kaikilla muilla ne jo näkyy..haha. No ei vaan, oikeesti tuntuu, että oma tyyli on tullut itselle tutuksi ja en enää lähde muotijuttuihin mukaan jos en koe niitä omakseni. Tuntuu myös, että nykyään on paaaljon valinnanvaraa ja todella monet erityylit ovat muodissa. Ei ole yhtä oikeaa!
Pitkä selitys sille, että kuvaan teille pian mun suosikkeja kevättä silmällä pitäen.. 🙂 Aivan ihania värejä vaatekaupat näyttää ainakin olevan pullollaan. Kevät, aaah, vuodenajoista parhain. <3 Mä lähden nyt tapaamiseen suunnittelemaan tämän vuoden kuvioita. Kivaa päivää!!! <3Sarakengät / Helly Hansen *

farkut / Bershka

paita / Cubus / Polhem*

neule / NA-KD*

korvikset / & other stories

kello / Cluse*

*saatu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

3 kommenttia

 1. kata 06.02.2018

  Mä rakastan sun tyyliä!<3 Ite pukeudun just niinkun tuntuu hyvältä. Se on tärkeintä, että vaatteissa on itellä kiva olla.<3

  Vastaa
 2. Laura 06.02.2018

  Sama juttu 🙂 pukeudun niihin vaatteisiin jotka tuntuvat hyvältä päällä, enkä seuraa muotia juuri yhtään.

  Vastaa
 3. Nepsukka234 07.02.2018

  Minä pukeudun yleensä sellaisiin mitä itsestä tuntuu ja mä rakastan vaan yli kaiken Sun tyyliä. Se on niin ihana.

  Vastaa