alkuvuoden suosikit

design, kauneus, koti & sisustus, me, muoti

*postauksen linkit ovat kaupallisia

*Lumenen Energy Boost & Beauty Serum  / saatu blogin kautta / Lumene & Polhem

*Glam Glom / saatu blogin kautta / Glam Glow & Polhem

*housut/ginatricot, raitapaita/cubus / saatu blogin kautta / Polhem

*Swiss Clinic käsienhoito / tilattu lahjakortilla / Swiss Clinic


Moikka! Kasasin teille alkuvuoden suosikkeja ja näistä näkyy mun mielestä jo aavistus sitä kevättä mikä kohta ovella kolkuttaa.
Käsinaamio / Tilasin Swiss Cliniciltä* Suomen ensimmäisen kuiva käsinaamion ja myös kuiva kasvonaamion. Kyseessä on siis kosteuttavat naamiot joita voi käyttää 3 kertaa. Odotan kovasti jo iltaa, kun lapset menevät nukkumaan, niin asettelen kosteuttavat naamiot paikalle. 😉 Kirjoittelen teille vaikka jossain vaiheessa lisää käyttökokemuksista. Voit kilkata tänne* niin pääset kurkkaamaan tuotteita ja lukemaan tarkemmin! JA heiii huomasin juuri, että tuo kasvonaamio on alessa 39€ (norm 59), joten nyt kannataa se napata jos kiinnostaa. 🙂
Hulmuavat vaatteet / Kuvien vaatteet ovat itseasiassa kaikki sellaisia, että ne eivät tule edukseen lattialla/henkarissa. Parhaimman idean vaatteesta saa kun sen vetäisee päälle. Rakastan hulmuavia vaatteita ja nämä kaikki ovat suosikkejani. Housut löytyvät keväällä taatusti monesti päältäni ja ne (löysähköt, sivuraita housut) taitavatkin olla yksi kevään suurimmista trendeistä. Raitapaita sen sijaan on ollut päällä jo monesti, kuten myös monen vuoden takainen kukka silkkipaita. Ihanaa kun kukat, värit ja nimenomaan pastellivärit löytää tiensä vaatteisiin lähestulkoon joka kevät ja kesä. <3 Love it!
Glam Glow / Tästä tuotteesta mainitsin jo IG storyn puolella. Kohta jo loppunut kasvovoide on ollut mitä ihanin. Niin pehmeä ja huumaavan tuoksuinen voide. Se poistaa iholta kaiken kuivuuden, mutta samalla jättää ihon sopivan mataksi. Ainakin mulle todella sopiva tuote! 🙂
Lumenen pikkupullot / Sain nämä pullot (Beauty Serum & Energy Boost) sain Lumenen joulukalenterista ja ai vitsit miten ne ovatkaan olleet käytössä. Kaikki ovat aivan ihania! Oranssin väristä pulloa käytän seerumin tavalla kosteusvoiteen alla. Beigeä pulloa käytän meikin alla ja tätä tuotetta on ehdottomasti saatava lisää kun se loppuu. 🙂 Jaaaa tuon vaaleanpunaisen putelin Instant Illuminezer olen tilannut netistä, kun olin tykästynyt siihen täysin muutaman maskeeraajan käyttämänä. Sitä töpötellään valmiin meikin päälle korostamaan mm. poskipäitä. Maskeeraajan penkissä saa muuten aina super hyviä vinkkejä jos vähänkään seuraa heidän työtään. 🙂
Siinäpä tämän hetken suosikit! <3 Tänään ollaan kotona, meinaan kokeilla ekaa kertaa tehdä Intialaista ruokaa. NAMI! Toivottavasti onnistun, koska oon käsittänyt että ei ole helpoimmasta päästä oppia tekemään maistuvaa Intialaista. 🙂 Illalla pannaria ja tietty Putous. Hei parasta lauantaita sinne! <3Sara


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *